Η αναζήτηση βρήκε 305 εγγραφές

Return

από sourmenetes
Κυρ 31 Αύγ 2025, 09:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Κοντός ψαλμός...

Αναμένουμε.
Δεν μπορεί να ειπωθεί κάτι.
από nunies4
Κυρ 31 Αύγ 2025, 09:57
Jump to forum
Jump to topic

Αν έρθει φορ δε θα έρθει για 1ο, αλλά σαν κάποιος που θα μοιράζεται τη θέση με Γιακουμάκη. Ο άλλος ήρθε με τις διαβεβαιώσεις ότι θα παίζει λόγω Μουντιάλ. Δε νομίζω να φέρουμε κάποιο όνομα που θα του πάρει την θέση, δεν ξέρω τι ονόματα μπορούμε να φέρουμε αν δεν θέλουμε να πληρώσουμε υπεραξία από ...
από nunies4
Κυρ 31 Αύγ 2025, 10:43
Jump to forum
Jump to topic

leftosss4 έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 10:28 Ο Τοσκιτσης λέει 1 με 2 κινήσεις ακόμα και αναμένεται να ανακοινωθούν μέχρι την Δευτέρα.
Υπολογιζω οτι η 3η κινηση θα ειναι η παραιτηση του Ραζβαν οταν του πουν οτι πρεπει να κοψει 5 απο την λιστα :D
από paokspren
Κυρ 31 Αύγ 2025, 15:42
Jump to forum
Jump to topic

Σορι, τον έχεις δει να παίζει?
από Pellaios
Κυρ 31 Αύγ 2025, 17:28
Jump to forum
Jump to topic

Όσο για τον Μιτροβιτς, τον έχω παρακολουθήσει σε πολλά παιγνίδια με την Φούλαμ αλλά και με την Εθνική Σερβίας.
Με την Φούλαμ ήταν ταύρος, ανίκητος εντός περιοχής ειδικά στις κεφαλιές. Δεν παίζει καθόλου εκτός περιοχής. Στα τελευταία ματς με την Σερβία δεν...
Δεν περιμένω να ξαναδώ τον Μιτροβιτς της ...
από O Teleutaios Savourai
Κυρ 31 Αύγ 2025, 23:15
Jump to forum
Jump to topic

Αριστερό εξτρέμ δεν θα είναι ο Μπαλντέ;;
Ή δεν θα τον δούμε ποτέ;
από blackzone44
Δευ 01 Σεπ 2025, 12:19
Jump to forum
Jump to topic

Έκλεισε ο ανάσας μάγκες δηλώνετε και στην ευρωπαϊκή λίστα.
από blackzone44
Δευ 01 Σεπ 2025, 14:26
Jump to forum
Jump to topic

Αύριο στη Θεσσαλονίκη ο Ανάσας.. :opaokara: :nairepaok:
από Σουριναμέζος
Δευ 01 Σεπ 2025, 14:39
Jump to forum
Jump to topic

Μιλάμε για παίκτη που δεν έχει κακή σεζόν 15 χρόνια, όπου πήγε πέτυχε. Κίνητρο να έχει να πάρει το μόνο πράγμα που του λείπει: πρωτάθλημα.
από theo-drama
Τρί 02 Σεπ 2025, 21:02
Jump to forum
Jump to topic

obanebane έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 20:53 Κανένας δεν υπάρχει,οτι έγινε έγινε πάμε να τους γαμησουμε όλους πάλι με το 4ο μπάτζετ,το έχουμε κάνει και θα το ξανακάνουμε,γιατί μπορούμε.
Ποιο 4ο μπάτζετ...

2ο είμαστε
από Psaras
Τρί 02 Σεπ 2025, 21:06
Jump to forum
Jump to topic

ομάδα και λαός που μετράνε 1,2,4 τι περιμένεις;
από Dimitris_L4
Τρί 02 Σεπ 2025, 21:26
Jump to forum
Jump to topic

Aye4 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 21:24 Η ΠΑΕ επανήλθε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις της. Τώρα που ο Τέλης θα ασχοληθεί με το μπάσκετ, ποιός στη χάρη τους. Κι αλίμονο σε εμάς που περιμένουμε διακρίσεις από μια ομάδα χαμηλής δυναμικότητας.
Γαμησε τα φιλε..αστο μη χαλιεσαι απο την ομαδα χαμηλης δυναμικοτητας..
από demo4
Τρί 02 Σεπ 2025, 21:39
Jump to forum
Jump to topic

Η ΠΑΕ επανήλθε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις της. Τώρα που ο Τέλης θα ασχοληθεί με το μπάσκετ, ποιός στη χάρη τους. Κι αλίμονο σε εμάς που περιμένουμε διακρίσεις από μια ομάδα χαμηλής δυναμικότητας.

Και εγώ τις ίδιες ανησυχίες έχω. Δε βλέπω να σηκώνουμε Europa League, μόνο πρωτάθλημα και κύπελλο ...
από Dimitris_L4
Τρί 02 Σεπ 2025, 21:42
Jump to forum
Jump to topic

Λοιπόν να πω κ εγω τωρα την μλκ μου.
Εγω πιστεύω οτι δεν ήθελαν να δώσουν και άλλα χρήματα και εσείς πείτε το αντίθετο
8/10 σχόλια όλων εδώ μέσα για τους παίχτες που πήραμε μέχρι στιγμής πλην του Γιακουμάκη μετά απο κάθε παιχνίδι είναι αρνητικά.
2 Ιταλούς και η δυο δανεικοί. Εκεί καταλαβαίνεις ...
από Grimson4
Τρί 02 Σεπ 2025, 21:45
Jump to forum
Jump to topic

Aye4 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 21:24 Η ΠΑΕ επανήλθε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις της. Τώρα που ο Τέλης θα ασχοληθεί με το μπάσκετ, ποιός στη χάρη τους. Κι αλίμονο σε εμάς που περιμένουμε διακρίσεις από μια ομάδα χαμηλής δυναμικότητας.
Βγήκατε πάλι στην φόρα? Μόνο καλο θα κάνει ο ανταγωνισμός ανάμεσα σε παε και καε