Την ίδια εκπομπή βλέπατε;dimpaok4 έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 22:23 που το ειπε ο τσορμπα, ο κολκας αφησε να εννοηθεί πριλ λιγο στο 24 οτι ο χαφ παει για αγορα
Η αναζήτηση βρήκε 239 εγγραφές
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 22:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 23:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό το γκολ/ συμμετοχές που συνεχώς διαβάζουμε είναι λίγο ανέκδοτο.
Οκ καταλαβαίνω ότι είναι το μοναδικό αξιολογικό χαρακτηριστικό που έχει ένας οπαδός. Ο ίδιος οπαδός όμως θα πρέπει και αυτός να καταλαβαίνει ότι αυτό το χαρακτηριστικό που έχει στη διάθεση του είναι ένα 5-10% της συνολικής ...
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 11:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ο φορ μας που αγοραστηκε με 3,5εκ, αμοιβεται με 1,3+ και εχει χρηματιστηριακη αξια 11εκ, στεκοταν στο υψος των περιστασεων, τοτε ουτε που θα σας ενοιαζε ο Σεντιρα.
Δυστυχως εχει αποδειχθει πολυ λιγος. Εμενα αυτος ειναι το προβλημα μου παρα ο οποιος Σεντιρα.
Δυστυχως εχει αποδειχθει πολυ λιγος. Εμενα αυτος ειναι το προβλημα μου παρα ο οποιος Σεντιρα.
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 12:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ο φορ μας που αγοραστηκε με 3,5εκ, αμοιβεται με 1,3+ και εχει χρηματιστηριακη αξια 11εκ, στεκοταν στο υψος των περιστασεων, τοτε ουτε που θα σας ενοιαζε ο Σεντιρα.
Η χρηματιστηριακή αξία του ...
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 12:32
- Jump to forum
- Jump to topic
δε μπορεί, σίγουρα θα φέρει ένα όνομα ο σαββίδης να γουστάρει ο κόσμος
μπορεί να γίνει τέλος αυγούστου, αλλά θα το φέρει
μπορεί να γίνει τέλος αυγούστου, αλλά θα το φέρει
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 15:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντρομος...ξαναρωταω...στην περιπτωση αρνητικης απαντησης και του DM υπαρχει περιπτωση να στραφουμε σε γνωστη λυση, ΙσπανοΕλληνα ποδοσφαιριστη με ντεκαπαζ και ιδιαιτερο ντυσιμο;
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 16:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Με Τσούμπα προσωπικά έκανα πάρτι αλλά δε νομίζω ότι είναι ρεαλιστική περίπτωση. Ο Άγιαξ θέλει χρήματα που εμείς απλά δεν δίνουμε. Οπότε πάμε παρακάτω.
Τώρα για να συζητάμε για Τσεντίρα και Μότα η λογική λέει ότι το άκυρο έχει πάει σύννεφο και πλέον ασχολούμαστε με ότι έμεινε στον..πάτο της λίστας ...
Τώρα για να συζητάμε για Τσεντίρα και Μότα η λογική λέει ότι το άκυρο έχει πάει σύννεφο και πλέον ασχολούμαστε με ότι έμεινε στον..πάτο της λίστας ...
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 16:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Ω ρε που μπλέξαμε
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 16:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Στροφή σε Σαμάτα μας ψήνει?
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 16:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντρομος...ξαναρωταω...στην περιπτωση αρνητικης απαντησης και του DM υπαρχει περιπτωση να στραφουμε σε γνωστη λυση, ΙσπανοΕλληνα ποδοσφαιριστη με ντεκαπαζ και ιδιαιτερο ντυσιμο;
Πιστεύω τον παπά που είπε ότι περιμένουμε απάντηση Dany Mota, μιας και όπως λέει και το ρεπορτάζ, έχουν ισχυρές ...
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 16:22
- Jump to forum
- Jump to topic
ποιος πουστης μας καταραστηκε φετος?
απο ακυρο σε ακυρο παμε
Ναι, λογικά μια κρυφή δύναμη θα ευθύνεται που δεν μπορούν να κλείσουν παίχτες απο το πάνω ράφι κάνοντάς τους μη ελκυστικές προτάσεις. Ολο το καλοκαίρι ακούγαμε για χοντρό παραδάκι που θα σπρωχτεί το καλοκαίρι για τους παίχτες του ...
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 16:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι, λογικά μια κρυφή δύναμη θα ευθύνεται που δεν μπορούν να κλείσουν παίχτες απο το πάνω ράφι κάνοντάς τους μη ελκυστικές προτάσεις. Ολο το καλοκαίρι ακούγαμε για χοντρό παραδάκι που θα σπρωχτεί το καλοκαίρι για τους παίχτες του άξονα και φτάσαμε 23.07 για να ακούμε για προτάσεις σε ...
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 17:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι μεχρι τωρα κινησεις (Κεννι,Τεηλορ,Μειτε,Ιβανουτσεκ) και αν εξαιρεσεις μονο του Γεωργιανου που τον πηραμε για 2ο-3ο,ειναι πολυ καλες και ποιοτικες,περιμενω να δω και τις υπολοιπες πριν μπω σε μουντ μιζεριας.
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 19:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ τον Σαστρε σήμερα, τον είδα πολύ καλύτερο από Κενι και μπροστά και πίσω.danirifle έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 18:54 έχω καιρό που θέλω να το γράψω
αυτά που προσφέρει (;) ο σάστρε, άνετα τα προσφέρει ένας έλληνας ή ένα παιδί από τις ακαδημίες
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 21:03
- Jump to forum
- Jump to topic
κι αλλος τον γλυκοκοιταζει αλλά ειναι πολλα τα λεφταFreeWatcher έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 21:02 Όσο περνάει ο καιρός κ βγαίνουν ονόματα τόσο πιο πολύ γλυκοκοιτάζω Ακπομ![]()