Αναζήτηση για περισσότερες από 1692 εγγραφές
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 14:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Ότι έγραψε ο @Blackgr4
Δηλαδή έστω ότι παίρνει Ευρωλίγκες και τίτλους ο Τέλης.
Θα πει ότι με κάποιο τρόπο επειδή θα τον πάρει με ευνοϊκό μάτι ο λαός θα πάρει το λιμάνι και θα αναγκάσει τον Ιβάν να πουλήσει τη ΠΑΕ;
Μα τι βλακείες διαβάζουμε.
Μ αρέσει που κάνετε τους χαζούς.
Η σημερινή ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 18:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Εύλογο είναι το ερώτημα πώς βλέπει ο Ιβάν Σαββίδης την προοπτική επίσημης ένταξης του Τέλη Μυστακίδη στην οικογένεια του συλλόγου. Παρά όσα έχουν συμβεί, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ βλέπει με καλό μάτι την ενίσχυση της ομάδας μπάσκετ με την παρουσία ενός οικονομικά ισχυρού επιχειρηματία. Ο Σαββίδης ...
- Παρ 05 Σεπ 2025, 17:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή το τοπικ αφορά μόνο το μπάσκετ και πρέπει να μιλάμε μόνο για μπάσκετ, κρίνοντας την κίνηση ενός δισεκατομμυρίου για το τμήμα, έχω να πω ότι είναι ευλογία και θα απογειώσει το πολύπαθο τμήμα.
Μπορεί κάποιος να μου πει σε ποίο τοπικ πρέπει να γράψω για τον ύπουλο τρόπο που συστήθηκε ο ...
Μπορεί κάποιος να μου πει σε ποίο τοπικ πρέπει να γράψω για τον ύπουλο τρόπο που συστήθηκε ο ...
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Αμερικάνε έλα μας έχει πιάσει τρελα
Όχι ε; Too soon?
Όχι ε; Too soon?
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορεί να συμφώνησαν κρυφά με τον αμερικανο και να πουν στον τέλη να περιμένει μέχρι το Δεκέμβρη για να βάλουν μια επιτροπή να τον απορρίψει.
Απαράδεκτα πράγματα λέω εγώ.
Απαράδεκτα πράγματα λέω εγώ.
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Εσύ όταν πρωτακουσες ότι θα αναλάβει ένας θεσσαλονικευς δισεκατομμυριούχους από Ελβετία τι είπες ?tenten4GT έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:20 Εντάξει αυτό που είπε ο χατζοπουλος ούτε την πρωταπριλιά το λένε χαχχαχα άκου επενδυτής από Αμερική ,ναι κ αύριο θα μπει κ ένας από την Κίνα χαχα.
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Ενδιαφέροντα πραγματάκια διαβάζουμε εδώ μέσα μετά την ανακοίνωση του ενδιαφέροντος από Αμερική.
Λίγη ψυχραιμία θα πρότεινα, καρφώνεστε.
Λίγη ψυχραιμία θα πρότεινα, καρφώνεστε.
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Μερικοί εδώ μέσα που τόσο καιρό γράψατε σαν αντικειμενικοί και εκθιαζατε τον Χατζόπουλο τώρα ξαφνικά το γυρίσατε σε ειρωνίες;μάλιστα...
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 22:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Λέτε να εμφανιστεί ο Μυστακίδης (γιατί όχι και με ελικόπτερο) τώρα που ήρθε πίεση από Αμερική ? 
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 23:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Αλλα ακομα και αυτο να ισχύει ηθικό προβάδισμα εχει αυτός που έκανε την πρώτη πρόταση άρα ο Μυστακιδης. Γιατι το θεωρώ απίθανο να υπηρχε προταση και να μην διερρεε απευθείας μετα την προταση Μυστακιδη..
Το ενδιαφέρον για το οποίο μίλησε δημόσια σήμερα ο Χατζόπουλος, εκφράστηκε λίγον πριν ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι Αμερικανοί θα έχουν και τις γνωριμίες στο nba, άρα θα έχουμε και προτεραιότητα στο nba Europe. Ωρε να μας κάνουν και το παλατάκι προδιαγραφών nba.
Αλήθεια ξέρει κανένας αν στα γήπεδα της Αμερικής έχουν πολλές θέσεις πάρκινγκ;
Έρχονται φανταστικές μερες για το Μπάσκετ μας!!
Αλήθεια ξέρει κανένας αν στα γήπεδα της Αμερικής έχουν πολλές θέσεις πάρκινγκ;
Έρχονται φανταστικές μερες για το Μπάσκετ μας!!
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ θα έλεγα στον Χατζόπουλο κ στον κάθε Χατζόπουλο να αφήσει τα ψόφια για ενδιαφέρον απο Αμερική που πριν 2 μήνες μας έλεγε ότι δεν προχώρησε κ να κοιτάξει το καλό της ομάδας...το ίδιο θα έλεγα κ στον κύριο Σαββιδη...αφήστε το μπάσκετ να εκτοξευτεί, ειναι ιστορική ευκαιρια..
Και που ξέρεις ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:21
- Jump to forum
- Jump to topic
ο χατζο εχει βαλει στον ΠΑΟΚ σε 5 χρονια ΕΠΤΑΨΗΦΙΟ ποσο που το μεγαλυτερο ποσοστο το εχει μετοχοποιησει ,κοψτε τις βλακειες οτι διοικει με τα λεφτα μας και οποιουδηποτε αλλου ,με το μπραντ του ΠΑΟΚ(ναι υπαρχει ακομα) διοικει και με τις εταιρικες/επαγγελματικες του γνωσεις ,μην σας θυμησω ποσοι ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ενδιαφέρον για το οποίο μίλησε δημόσια σήμερα ο Χατζόπουλος, εκφράστηκε λίγον πριν εκδηλωθεί το αντίστοιχο από την πλευρά Μυστακίδη.
Άρθρο του Ιουλιου που μιλάει για αμερικανικό ενδιαφέρον το οποίο δεν προχώρησε. Ποιος μου λέει εμένα ότι οι κινήσεις του Τέλη αναθερμαναν τους ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι έγινε το καλό του Μπάσκετ μας τώρα Σπέσιαλ;
Τώρα δεν θες να συζητήσουμε αν η χωρητικότητα του γηπέδου και πως θα είναι η πρόσβαση στο γήπεδο;
Μόνο να μην πειράξουμε τον Τελάρο;
Τώρα δεν θες να συζητήσουμε αν η χωρητικότητα του γηπέδου και πως θα είναι η πρόσβαση στο γήπεδο;
Μόνο να μην πειράξουμε τον Τελάρο;