Οι Αμερικανοί θα έχουν και τις γνωριμίες στο nba, άρα θα έχουμε και προτεραιότητα στο nba Europe. Ωρε να μας κάνουν και το παλατάκι προδιαγραφών nba.
Αλήθεια ξέρει κανένας αν στα γήπεδα της Αμερικής έχουν πολλές θέσεις πάρκινγκ;
Έρχονται φανταστικές μερες για το Μπάσκετ μας!!
Αναζήτηση για περισσότερες από 1050 εγγραφές
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Εγώ θα έλεγα στον Χατζόπουλο κ στον κάθε Χατζόπουλο να αφήσει τα ψόφια για ενδιαφέρον απο Αμερική που πριν 2 μήνες μας έλεγε ότι δεν προχώρησε κ να κοιτάξει το καλό της ομάδας...το ίδιο θα έλεγα κ στον κύριο Σαββιδη...αφήστε το μπάσκετ να εκτοξευτεί, ειναι ιστορική ευκαιρια..
Και που ξέρεις ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:21
- Jump to forum
- Jump to topic
ο χατζο εχει βαλει στον ΠΑΟΚ σε 5 χρονια ΕΠΤΑΨΗΦΙΟ ποσο που το μεγαλυτερο ποσοστο το εχει μετοχοποιησει ,κοψτε τις βλακειες οτι διοικει με τα λεφτα μας και οποιουδηποτε αλλου ,με το μπραντ του ΠΑΟΚ(ναι υπαρχει ακομα) διοικει και με τις εταιρικες/επαγγελματικες του γνωσεις ,μην σας θυμησω ποσοι ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ενδιαφέρον για το οποίο μίλησε δημόσια σήμερα ο Χατζόπουλος, εκφράστηκε λίγον πριν εκδηλωθεί το αντίστοιχο από την πλευρά Μυστακίδη.
Άρθρο του Ιουλιου που μιλάει για αμερικανικό ενδιαφέρον το οποίο δεν προχώρησε. Ποιος μου λέει εμένα ότι οι κινήσεις του Τέλη αναθερμαναν τους ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι έγινε το καλό του Μπάσκετ μας τώρα Σπέσιαλ;
Τώρα δεν θες να συζητήσουμε αν η χωρητικότητα του γηπέδου και πως θα είναι η πρόσβαση στο γήπεδο;
Μόνο να μην πειράξουμε τον Τελάρο;
Τώρα δεν θες να συζητήσουμε αν η χωρητικότητα του γηπέδου και πως θα είναι η πρόσβαση στο γήπεδο;
Μόνο να μην πειράξουμε τον Τελάρο;
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφού είναι το καλό του μπάσκετ μας πάνω από ολα και εμείς είμαστε μόνο ΠΑΟΚ, γιατί να αποσυρθεί ο δισεκατομμυριούχος κ. Μυστακίδης; Δεν θα ήταν το καλύτερο για την ομάδα μας, να υπάρχουν δύο υποψήφιοι επενδυτές και αυτός που θα δώσει το καλύτερο όραμα για την ομάδα μας να προτιμηθεί;
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 01:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Κοίτα να δεις κάτι πράγματα. Αυτοί που μέχρι εχθές είχανε τυφλή εμπιστοσύνη στους του Α.Σ, εμφανίστηκαν σήμερα για να αμφισβητήσουν τον Χατζόπουλο...και αισθάνονται και τριμαλακες πού τον στήριξαν κιόλας.
Ρε τι γέλιο προσφέρετε
Ρε τι γέλιο προσφέρετε
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 01:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποιες μάσκες? Ριζική απολέπιση έχει γίνει
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 10:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπόν κοιτάξτε να δειτε
Σε ένα φόρουμ με εκατοντάδες ενεργά μέλη και δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες, είναι απολύτως λογικό τα πράγματα να είναι έντονα. Για οποιοδήποτε ζήτημα από οποιαδήτε πλευρά ΠΑΝΤΑ Κάποιος θα λέει κατι στραβό ή οχι τέλειο. Εγώ, εσύ, ο τάδε, ο δείνα.
Η γενική εικόνα παραμένει.
Ο ...
Σε ένα φόρουμ με εκατοντάδες ενεργά μέλη και δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες, είναι απολύτως λογικό τα πράγματα να είναι έντονα. Για οποιοδήποτε ζήτημα από οποιαδήτε πλευρά ΠΑΝΤΑ Κάποιος θα λέει κατι στραβό ή οχι τέλειο. Εγώ, εσύ, ο τάδε, ο δείνα.
Η γενική εικόνα παραμένει.
Ο ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 11:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Λυπάμαι πολύ που μπαίνω να γράψω εδώ. Όπως (κακώς) έχω κάνει πολλές φορές, γράφω σχεδόν κυριευμένος από συναίσθημα, έτοιμος να φάω μπαν (το πιο ανούσιο ever). Αλλά όσα διαβάζω εδώ και αλλού, με στεναχωρούν αλλά κυρίως με θυμώνουν.
Αρχικά, όσοι θυμηθήκατε το μπάσκετ του ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες (ή ...
Αρχικά, όσοι θυμηθήκατε το μπάσκετ του ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες (ή ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 11:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Κ.Χατζοπουλε ελπίζω να κατάλαβες ότι ο μεγάλος λαός του ΠΑΟΚ δεν είναι για τίποτα...χθες ήσουν σωτήρας καί τώρα έγινες κόκκινο πανί(για να μην χρησιμοποιήσω τις αηδιες που γράφονται)..πουλά να ησυχάσεις που τρως την ψυχή σου..έτσι και αλλιώς δεν θα σου αναγνωρίσει και κάνεις τίποτα...μέσα σου να ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 11:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Με κατι τετοια εμετικα πρω(κ)τοσελιδα,αντι να μου φανει σουπερ ντουπερ λυση ο Μυστακιδης,φερνει το ακριβως αντιθετο αποτελεσμα.ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ,πληρη εμπιστοσυνη στον Χατζοπουλο,ας δωσει αυτος την ομαδα εκει που θα ειναι καλυτερα.
Υ.Γ. Μπαρκα ρε μ@λακα,λειπει το παρεακι σου εδω μεσα......να εισαι καλα ...
Υ.Γ. Μπαρκα ρε μ@λακα,λειπει το παρεακι σου εδω μεσα......να εισαι καλα ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Όση διαφορά είχε όταν μας τα κάνατε Ζέπελιν τόσα χρόνια για τον εξαφανισμένο Ιβάν την ώρα που η ΠΑΕ είχε απρόσκοπτη λειτουργία και ο Ιβάν καθημερινή επαφή με στελέχη και παίκτες και η ομάδα κατακτούσε τίτλους
Αλλά εκεί απαιτούσατε να "εμφανιστεί" στο πόπολο
Αλλά εκεί απαιτούσατε να "εμφανιστεί" στο πόπολο
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Θαναση κοψε τις δηλωσεις , τις "διαρροες". Κουβεντα σε κανεναν,στην εχουν στημενη τα τρ@βελια του μετρο.Οσοι στηριζουν σε εχουν εμπιστοσυνη.Και τελειωνουμε εδω.