Αναζήτηση για περισσότερες από 2845 εγγραφές
- Τετ 08 Απρ 2026, 19:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Σε βλέπω δακρυσμένο και σπάω στρατηγέ μου. Τι δύσκολη στιγμή για κάθε άνθρωπο. ΠΟΤΕ δεν είσαι έτοιμος. ΠΟΤΕ. Η κατάρα το σίγουρο τέλος της ζωής.της γλυκιάς ζωής
- Πέμ 09 Απρ 2026, 18:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 77. Kiril Despodov
Και όπως κάναμε σε κάθε αντίστοιχη περίπτωση..
Για να μην ξεχνιόμαστε, φτάσαμε στο 15 στα 14.
Για να δούμε τι θα δούμε μέχρι την άλλη Κυριακή τα μεσάνυχτα.
Αφού είχαμε τραυματισμό από άλμα, τραυματισμό από μπάλα και πλανάται πως είχαμε τραυματισμό από παιδικό πάρτι, να μην πάθει κάποιος διάστρεμμα ...
Για να μην ξεχνιόμαστε, φτάσαμε στο 15 στα 14.
Για να δούμε τι θα δούμε μέχρι την άλλη Κυριακή τα μεσάνυχτα.
Αφού είχαμε τραυματισμό από άλμα, τραυματισμό από μπάλα και πλανάται πως είχαμε τραυματισμό από παιδικό πάρτι, να μην πάθει κάποιος διάστρεμμα ...
- Σάβ 11 Απρ 2026, 13:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Ίσως σιγά σιγά οι πιο πολλοί έχουν ήδη ή δεδομένα θα στρέψουν σε λίγες ώρες από τώρα το βλέμμα στη μάχη στο προποτζήδικο, στον Βόλο κλπ. Το μυαλό και οι σκέψεις μου είναι και θα είναι για το επόμενο διάστημα πρωτίστως σε εσένα. Εύχομαι ολόψυχα να έρθουν έτσι τα πράγματα, ώστε σε 40 περίπου μέρες από ...
- Σάβ 11 Απρ 2026, 13:55
- Jump to forum
- Jump to topic
έλεγα μετά τον Βόλο και πριν τον αγώνα με Βάζελο, πως μόνο εσύ Ραζβάν, μπορείς να ανατρέψεις την δύσκολη κατάσταση που περνά η ομάδα.
Δυστυχώς, μετά την απώλεια του πατέρα σου, ούτε εσύ είσαι πλέον στην θέση να ανατρέψεις την κατάσταση.
Η χρονιά φέτος είναι ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ.
Πάμε για διπλό στην Γαλλία ...
Δυστυχώς, μετά την απώλεια του πατέρα σου, ούτε εσύ είσαι πλέον στην θέση να ανατρέψεις την κατάσταση.
Η χρονιά φέτος είναι ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ.
Πάμε για διπλό στην Γαλλία ...
- Κυρ 12 Απρ 2026, 21:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτες τις Αγιες μερες η σκεψη μας ειναι μαζι σου Ρασβαν, κουραγιο και σε περιμενουμε να σε υποδεχτουμε με ενα ζεστο χειροκροτημα.
- Δευ 13 Απρ 2026, 12:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλώς όρισες πίσω Στρατηγέ!
Πήρες από το χέρι τον ΠΑΟΚ για χρόνια, ήρθε η ώρα να σε πάρει ο ΠΑΟΚ από το χέρι εσένα.
Κόσμος, διοίκηση, παίχτες, να δείξουν στην πράξη ότι δεν είσαι απλά ο προπονητής μας, ότι είσαι δικός μας άνθρωπος.
Πήρες από το χέρι τον ΠΑΟΚ για χρόνια, ήρθε η ώρα να σε πάρει ο ΠΑΟΚ από το χέρι εσένα.
Κόσμος, διοίκηση, παίχτες, να δείξουν στην πράξη ότι δεν είσαι απλά ο προπονητής μας, ότι είσαι δικός μας άνθρωπος.
- Τρί 14 Απρ 2026, 18:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 77. Kiril Despodov
Όλα έχουν να κάνουν με την προδιάθεση του καθενός.
Αν έχεις θετική προδιάθεση προς αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις ακόμα και αν δεν καταλαβαίνεις τον λόγο κάποιων ενεργειών συμβιβάζεσαι με τις οποίες αποφάσεις.
Σε αντίθετη περίπτωση κάνουμε κριτική ακόμα και αν αγνοούμε σημαντικες παραμέτρους του ...
Αν έχεις θετική προδιάθεση προς αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις ακόμα και αν δεν καταλαβαίνεις τον λόγο κάποιων ενεργειών συμβιβάζεσαι με τις οποίες αποφάσεις.
Σε αντίθετη περίπτωση κάνουμε κριτική ακόμα και αν αγνοούμε σημαντικες παραμέτρους του ...
- Πέμ 16 Απρ 2026, 13:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 8. Soualiho Meïté
Έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης ο καβλιαρης. Αντε να δούμε!
- Πέμ 16 Απρ 2026, 14:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Διαβάζω για Μερσεντές 150 χιλιάδων, μετά για Ντουκάτι
Τι έγινε ρε παιδιά; Αγόρασε ο Τέλης την ΠΑΕ;
Τι; too soon?
Τι έγινε ρε παιδιά; Αγόρασε ο Τέλης την ΠΑΕ;
Τι; too soon?
- Πέμ 16 Απρ 2026, 19:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης
Για αυτό θα βάλει Ζινι
- Πέμ 16 Απρ 2026, 23:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάπου τα μπέρδεψε ο φίλος The_Analyst_4 και μας άγχωσε...
Ο Τζορμπατζόγλου αναφέρθηκε σε πρόβλημα στο ισχίο (το γνωστό δηλαδή) και όχι στη μέση. Επιπλέον, η κατάσταση του Μεϊτέ δεν είναι σε καμία περίπτωση "μόνιμη", όπως άφησε να εννοηθεί ο φίλος. Πρόκειται για ένα ζήτημα που για να αποκατασταθεί ...
Ο Τζορμπατζόγλου αναφέρθηκε σε πρόβλημα στο ισχίο (το γνωστό δηλαδή) και όχι στη μέση. Επιπλέον, η κατάσταση του Μεϊτέ δεν είναι σε καμία περίπτωση "μόνιμη", όπως άφησε να εννοηθεί ο φίλος. Πρόκειται για ένα ζήτημα που για να αποκατασταθεί ...
- Κυρ 19 Απρ 2026, 19:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ δεν ξέρω αν πρέπει να μείνει ή όχι ο Ραζβαν. Άποψη μου είναι ότι δεν πρέπει να μείνει αλλά ΟΚ εγώ οπαδός είμαι δεν είναι δουλειά μου . Αυτό που ξέρω όμως 100% είναι ότι την απόφαση για το αν θα μείνει ή όχι δεν πρέπει την πάρει αυτή η ΠΑΕ .
Ποιος θα την παρεις; Δηλαδη να φυγει αν θελει ...
- Κυρ 19 Απρ 2026, 22:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 11. Taison Barcellos Freda
Φέρανε τον Ιβανούσετς. Και καλά ότι τον φέρανε, το πρόβλημα είναι γιατί τον κρατήσανε και μετά τον Ιανουάριο, με τις εμφανίσεις που είχε και με τον πολύμηνο τραυματισμό. Και όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο, σήμερα προτιμάται ακόμα και ο Πέλκας στα αριστερά, όταν βγήκε ο Τάισον.
Αυτά είναι που με ...
Αυτά είναι που με ...
- Κυρ 19 Απρ 2026, 22:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Μεγάλε Λουτσι βγήκαν πάλι όλοι Σαββιδης FC που τρέμουν να κάνουν κριτική εκεί που πρέπει να σου ρίξουν την ευθύνη…
Υ.Γ ότι μεταγραφή χρειάζεται χρήματα δεν είναι στα θέλω του Λουτσεσκου….οτι είναι με των τζάμπα μας κάνει!!!!
12 Ζαφείρης + 3 Μεξικάνος = τζάμπα βρε πουθενά FC?
Μη μας γυρνάτε τα ...
- Δευ 20 Απρ 2026, 16:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης
η ομάδα οφείλει να βρει την αλλαγή του μεϊτέ (πχ. έναν τσιριβέγια), ώστε να πάει ο ζαφείρης στη θέση του οζντόεφ