Ο άνθρωπος αυτός γαλουχησε τον πιο πιστό οπαδό του ΠΑΟΚ.
Χρέος του συλλόγου και όλων των θεσμικών παραγόντων του, είναι να μπορεί ο Γιάννης να συνεχίσει απρόσκοπτα να βλέπει τον ΠΑΟΚ.Να λυθεί το οποίο πρόβλημα οικονομικό ή παρόμοιας φύσης πρόβλημα.
Ο κ. Λουκάς και ο Γιάννης θα θυμίζουν σε όλους ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 2818 εγγραφές
- Τρί 14 Οκτ 2025, 14:40
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 14 Οκτ 2025, 16:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Συλλυπητήρια στους οικείους της οικογένειας.
Παράδειγμα προς μίμηση ,παράδειγμα για το ποιες είναι οι δυσκολίες της ζωής και πόσο δυνατοί μπορεί να γίνουμε...
Ευθύνη όλων ο Γιάννης να είναι,όπου επιθυμει, εντός γηπέδου..
Παράδειγμα προς μίμηση ,παράδειγμα για το ποιες είναι οι δυσκολίες της ζωής και πόσο δυνατοί μπορεί να γίνουμε...
Ευθύνη όλων ο Γιάννης να είναι,όπου επιθυμει, εντός γηπέδου..
- Τρί 14 Οκτ 2025, 17:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά από μια αρκετά κουραστική ως τώρα μέρα μπήκα λίγο να χαζολογήσω, διαβάζοντας λίγο ξεκατίνιασμα περί ΠΑΕ, ΚΑΕ, ΑΣ κλπ.
Και διάβασα αυτό το θλιβερό νέο. Το μεγαλύτερο παράσημο αυτού του Ανθρώπου δεν ήταν σίγουρα η οπαδική του ιδιότητα. Αλλά ότι υπήρξε γονεϊκό Υπόδειγμα, όχι σίγουρα το μοναδικό ...
Και διάβασα αυτό το θλιβερό νέο. Το μεγαλύτερο παράσημο αυτού του Ανθρώπου δεν ήταν σίγουρα η οπαδική του ιδιότητα. Αλλά ότι υπήρξε γονεϊκό Υπόδειγμα, όχι σίγουρα το μοναδικό ...
- Παρ 31 Οκτ 2025, 18:29
- Jump to forum
- Jump to topic
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ Α.Σ.
https://www.dropbox.com/scl/fi/1qy9ql27ug7ecbpogn46l/.pdf?rlkey=zgx3lqxpjyagievywu36bfye1&e=2&st=julnoh29&dl=0
Εδω ειναι το αρχειο αιτησης.Και παρακατω τα στοιχεια για το ΙΒΑΝ.
Καλησπέρα,
Έπειτα από την τηλεφωνική μας επικοινωνία σας αποστέλλω την αίτηση εγγραφής νέου μέλους στον Α.Σ. ΠΑΟΚ ...
Εδω ειναι το αρχειο αιτησης.Και παρακατω τα στοιχεια για το ΙΒΑΝ.
Καλησπέρα,
Έπειτα από την τηλεφωνική μας επικοινωνία σας αποστέλλω την αίτηση εγγραφής νέου μέλους στον Α.Σ. ΠΑΟΚ ...
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 12:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Σαν σήμερα, στις 8 Νοεμβρίου 2014, έφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Δεδέογλου.
Ο αείμνηστος υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους ευεργέτες του Συλλόγου και μέλος του Α.Σ. ΠΑΟΚ. Η προσφορά του προς τον ΠΑΟΚ υπήρξε ανεκτίμητη, καθώς μαζί με τον αδελφό του, Ιωάννη Δεδέογλου, δώρισαν οικόπεδο 14 στρεμμάτων ...
Ο αείμνηστος υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους ευεργέτες του Συλλόγου και μέλος του Α.Σ. ΠΑΟΚ. Η προσφορά του προς τον ΠΑΟΚ υπήρξε ανεκτίμητη, καθώς μαζί με τον αδελφό του, Ιωάννη Δεδέογλου, δώρισαν οικόπεδο 14 στρεμμάτων ...
- Παρ 13 Μαρ 2026, 18:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Όταν δολοφονούνται οπαδοί άλλης ομάδας, σταματάνε τα πάντα, βγαίνει ο ΠΘ και μιλάει για κάθαρση.
Όταν δολοφονούνται οπαδοί του ΠΑΟΚ, είναι απλά "μια Τετάρτη απόγευμα, είναι ορκ, δεν πειράζει στήσανε ενέδρα, καλά να πάθουν".
ΑΙΣΧΟΣ! ΑΙΣΧΟΣ και για φιλάθλους του ΠΑΟΚ που σιγοντάρουν όλο αυτό.
Όταν δολοφονούνται οπαδοί του ΠΑΟΚ, είναι απλά "μια Τετάρτη απόγευμα, είναι ορκ, δεν πειράζει στήσανε ενέδρα, καλά να πάθουν".
ΑΙΣΧΟΣ! ΑΙΣΧΟΣ και για φιλάθλους του ΠΑΟΚ που σιγοντάρουν όλο αυτό.
- Παρ 13 Μαρ 2026, 18:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Με αυτές τις δηλώσεις, "βρήκα κάτω, βρέθηκε στο χέρι μου ένα μαχαίρι κάπως" , όλοι μια χαρά καταλαβαίνουν την κοροϊδία.
Όλοι μέσα τους ξέρουν.
Απλά, θα ζήσουμε αυτό που βλέπουμε στις δολοφονίες οπαδών του ΠΑΟΚ. Μια προσπάθεια απαξίωσης του γεγονότος και διαστρέβλωσης της πραγματικότητας ...
Όλοι μέσα τους ξέρουν.
Απλά, θα ζήσουμε αυτό που βλέπουμε στις δολοφονίες οπαδών του ΠΑΟΚ. Μια προσπάθεια απαξίωσης του γεγονότος και διαστρέβλωσης της πραγματικότητας ...
- Σάβ 14 Μαρ 2026, 10:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι τρομακτικό το γεγονός να μαθαίνουμε τα πάντα για το παιδί που δολοφονηθηκε
και κανείς να μην ασχολείται με το δολοφόνο. Ακούμε για ενέδρα, για ξύλο και για τυχαία μαχαιρια.
Για αυτόν εκτός από το ότι ήταν
οργανωμένος οπαδός του ΑΡΗ δεν ξέρουμε τίποτε.
Μόνο κάπου γράφτηκε ότι έχει συμμετάσχει ...
και κανείς να μην ασχολείται με το δολοφόνο. Ακούμε για ενέδρα, για ξύλο και για τυχαία μαχαιρια.
Για αυτόν εκτός από το ότι ήταν
οργανωμένος οπαδός του ΑΡΗ δεν ξέρουμε τίποτε.
Μόνο κάπου γράφτηκε ότι έχει συμμετάσχει ...
- Σάβ 14 Μαρ 2026, 10:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω τι ήταν το παιδί και ποια η δράση του (οπαδικη και μη). Δεν κατοικώ στην πόλη για να έχω γνώση (αν και να κατοικούσα δεν νομίζω και πάλι να γνώριζα τα συνδεσμιακα).
Όμως θα πω κάτι προς συνοπαδους που δίνουν "ελαφρυντικά" στην δολοφονία.
Αυτή η συντονισμένη προσπάθεια με τρομερή βιασύνη να ...
Όμως θα πω κάτι προς συνοπαδους που δίνουν "ελαφρυντικά" στην δολοφονία.
Αυτή η συντονισμένη προσπάθεια με τρομερή βιασύνη να ...
- Σάβ 14 Μαρ 2026, 10:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Επίκαιρο θα έλεγε κανείς
- Σάβ 14 Μαρ 2026, 11:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο εορτασμός των 100 χρόνων θα είναι ένα τεράστιο μνημόσυνο.
Για να καταλάβουμε όλοι τι ομάδα υποστηρίζουμε
Τι εορτασμός δηλαδή έχει μαυρίσει η ψυχή μας
Για να καταλάβουμε όλοι τι ομάδα υποστηρίζουμε
Τι εορτασμός δηλαδή έχει μαυρίσει η ψυχή μας
- Σάβ 14 Μαρ 2026, 11:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Textbook racism η κάλυψη του γεγονότος από τα μεγάλα αθλητικά και ειδησεογραφικά μέσα της χώρας στην οποία έχει προσφύγει ο ΠΑΟΚ, Just another kid from the projects.
Καλή δύναμη στους οικείους του
Καλή δύναμη στους οικείους του
- Σάβ 14 Μαρ 2026, 17:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Εννοείς ότι εντόπισες ένα 50% που την καταδίκασε;;;!!!! Εγώ δεν έχω βρει κανέναν!
Εννοείται ότι ούτε 50% δεν εντόπισα, έβαλα ένα μεγάλο ποσοστό ευγένειας, ακόμη κι αυτή την ώρα.
Έχει χρόνια που έχω σιχαθεί οτιδήποτε στην κοινωνία αυτής της χώρας της υποκρισίας και της ανισότητας, το έχουμε ...
- Σάβ 14 Μαρ 2026, 17:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Με όλο το σεβασμό το περιστατικό δεν λαμβανει της αντιστοιχης αντιμετώπισης με του Θανόντα παιδιου του οαρης . Εμεις όλοι οι Παοκτσηδες ημαστε παιδια ενος κατωτερου Θεού μάλλον...
- Σάβ 14 Μαρ 2026, 19:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπράβο στους ΟΦΗτζήδες.