Ενταξει αρκετα με αυτη την καραμελα.
Λες και ο ΠΑΟΚ ειναι το μεγαλυτερο μπουρδελο της Ευρωπης
Ενω ο γαυρος οταν ηρθε ο Μεντιλιμπαρ διδασκοταν στα πανεπιστημια σαν υποδειγμα μοντελου διοικησης με τους 6 προπονητες και τους 150 παικτες σε 2 χρονια.
Τον μεγαλυτερο φοβο μην παει στους κατω τον εχετε ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 1063 εγγραφές
- Δευ 29 Σεπ 2025, 07:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Ενταξει αρκετα με αυτη την καραμελα.
Λες και ο ΠΑΟΚ ειναι το μεγαλυτερο μπουρδελο της Ευρωπης
Ενω ο γαυρος οταν ηρθε ο Μεντιλιμπαρ διδασκοταν στα πανεπιστημια σαν υποδειγμα μοντελου διοικησης με τους 6 προπονητες και τους 150 παικτες σε 2 χρονια.
Τον μεγαλυτερο φοβο μην παει στους κατω τον εχετε ...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 09:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω θα βαλω μια ακομα παραμετρο που με απασχολει απο περυσι.
Ολοι αυτοι οι ανθρωποι που ειναι διπλα του και αποτελουν το επιτελειο του τι ακριβως φερνουν στην ομαδα σαν γνωση, σαν προσθετες ιδεες;
Ο Παντελης η ο Καστορινα και οι υπολοιποι βοηθοι του, ποια ειναι η συνεισφορα τους στην ομαδα; Ποια η ...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 10:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Μα από παντού τα έπαιρνε, αυτό που σου εξηγώ είναι ότι το φορ της ήταν η κύρια αιχμή κι όχι χαμάλης. Εμείς που τα ψάχνουμε από οπουδήποτε αλλού και λέμε δεν πειράζει είμαστε οι παράλογοι. Κανείς δεν λέει ότι θέλει 50 γκολ από το φορ και 20 από τους άλλους. Τέλος πάντων, δεν λέμε τραγικά διαφορετικά ...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 13:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 2. Mohamed Mady Camara
Όποιος ψάχνει τον marsantos, πρώτα ρίχνει μια ματιά εδώ
Να ξεκουράσει τον Οζντόεφ σε τι, πάρε την μπάλα πίσω που μόλις μου έδωσες;
Συγγνώμη αλλά δεν κρατήθηκα. Για να κρατάμε και τις ισορροπίες

Να ξεκουράσει τον Οζντόεφ σε τι, πάρε την μπάλα πίσω που μόλις μου έδωσες;
Συγγνώμη αλλά δεν κρατήθηκα. Για να κρατάμε και τις ισορροπίες

- Δευ 29 Σεπ 2025, 23:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 11. Taison Barcellos Freda
Γράφετε και ξαναγράφετε την ηλικία του λες και έχει παίξει κάποιον ρόλο στην εικόνα του. Το καθαρό μυαλό του λείπει γιατί όπως η φυσική κατάσταση του είναι 20άρη έτσι και η ψυχολογική ωριμότητα του είναι επίσης 20άρη.
- Τρί 30 Σεπ 2025, 00:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
...
Φιλαράκι Andrew να ξέρεις είμαστε στην ίδια όχθη του ποταμού.
Βλέπω ομως τι γίνεται στην απέναντι οχθη γι' αυτό θέλω απεγνωσμένα ένα αποτέλεσμα.
Δεν αμφιβάλλω για την ομάδα.
Το θέμα είναι μήπως η αλλόκοτη και ακαιρη πίεση την συνθλίψει και της φτιάξει μια χρονιά αντίστοιχη με την ...
- Τρί 30 Σεπ 2025, 09:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι συγκρίσεις είναι άτοπες και αδόκιμες.
Δηλαδή αν υποθέσουμε ότι οι αντίπαλοι είναι τρισάθλιοι, πρέπει να συμβιβαστούμε εμείς με το κάτι παραπάνω από το τρισάθλιο;
Τις χρονιές που πήραμε πρωτάθλημα το πήραμε γιατί ήμασταν εμείς αυτοί που έπρεπε και αποδίδαμε εξαιρετικά εντός γηπέδου, ασχέτως ...
Δηλαδή αν υποθέσουμε ότι οι αντίπαλοι είναι τρισάθλιοι, πρέπει να συμβιβαστούμε εμείς με το κάτι παραπάνω από το τρισάθλιο;
Τις χρονιές που πήραμε πρωτάθλημα το πήραμε γιατί ήμασταν εμείς αυτοί που έπρεπε και αποδίδαμε εξαιρετικά εντός γηπέδου, ασχέτως ...
- Τρί 30 Σεπ 2025, 13:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 11. Taison Barcellos Freda
Για μένα το πρόβλημα του Ταισον είναι το ίδιο ακριβώς που είχε και στα 18 και στα 25 και στα 31 του:
Στηρίζει σε υπερβολικά μεγάλο βαθμό την απόδοσή και τις επιλογές του εν ώρα αγώνα, στο τρέξιμο και την έκρηξη.
Εντυπωσιακό, μεγάλος σεβασμός για την αθλητικότητά του που σίγουρα θα τον πάει μέχρι ...
Στηρίζει σε υπερβολικά μεγάλο βαθμό την απόδοσή και τις επιλογές του εν ώρα αγώνα, στο τρέξιμο και την έκρηξη.
Εντυπωσιακό, μεγάλος σεβασμός για την αθλητικότητά του που σίγουρα θα τον πάει μέχρι ...
- Τετ 01 Οκτ 2025, 11:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Η στρατηγική της ιδιοκτησίας είναι "sweating the asset". Κατά τη γνώμη μου κ συγγνώμη για την αγγλικούρα.
Δεν το λέω με αρνητική χροιά, αλλά με αυτό το πρίσμα πολλά εξηγούνται.
Δεν το λέω με αρνητική χροιά, αλλά με αυτό το πρίσμα πολλά εξηγούνται.
- Τετ 01 Οκτ 2025, 19:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Αλήθειες και πάλι από τον Λουτσέσκου.
Στήριξη και μόνο στήριξη στην ομάδα.
Χωρίς ναι μεν αλλά. Στηριξη αληθινής αγάπης.
Αυτή είναι η ομάδα, με αυτους τους παίκτες και αυτόν τον προπονητή.
Σε άλλους αρεσουν, σε άλλους όχι.
Οποιοι κι αν έρθουν σε κάποιους θα αρέσουν σε κάποιους όχι.
Το πρώτο και ...
Στήριξη και μόνο στήριξη στην ομάδα.
Χωρίς ναι μεν αλλά. Στηριξη αληθινής αγάπης.
Αυτή είναι η ομάδα, με αυτους τους παίκτες και αυτόν τον προπονητή.
Σε άλλους αρεσουν, σε άλλους όχι.
Οποιοι κι αν έρθουν σε κάποιους θα αρέσουν σε κάποιους όχι.
Το πρώτο και ...
- Πέμ 02 Οκτ 2025, 05:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Panx Romana Όπως ανενδοίαστα βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα για τον συνομιλητή σου, τέτοια βγαζεις και για την ομάδα.
Θα μπορούσες λοιπον απλα να με ρωτήσεις για να σου πω ότι δεν υπάρχει γήπεδο στην Ελλάδα που να μην εχω πάει με την ομάδα. Οτι στα 47 μου μετά απο ταλαιπωρία πολλών ωρών με το ...
Θα μπορούσες λοιπον απλα να με ρωτήσεις για να σου πω ότι δεν υπάρχει γήπεδο στην Ελλάδα που να μην εχω πάει με την ομάδα. Οτι στα 47 μου μετά απο ταλαιπωρία πολλών ωρών με το ...
- Πέμ 02 Οκτ 2025, 23:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Η εικόνα μας δείχνει βαθύτερα προβλήματα, δεν πρόκειται για αγωνιστικά θέματα κ μόνο.
- Πέμ 02 Οκτ 2025, 23:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 77. Kiril Despodov
Έλα ν' ακούσω τις θεωρίες: οι αμυντικοί είναι για να αμύνονται, οι χαφ για να δίνουν πάσα, οι εξτρέμ για ασίστ και γκολ και ο φορ για να κάθεται στην περιοχή. Όλα τα μειονεκτήματά του στη φόρα σήμερα. Κρίμα, δεν είχε τον Άγγλο πίσω για να μη χρειάζεται να γυρνάει...
- Πέμ 02 Οκτ 2025, 23:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 77. Kiril Despodov
Η χειρότερη φετινή του εμφάνιση
Η απόσταση του από το Σαστρε πρέπει να ήταν μεγαλύτερη από το Θεσσαλονίκη - Βιγκο
Η απόσταση του από το Σαστρε πρέπει να ήταν μεγαλύτερη από το Θεσσαλονίκη - Βιγκο