Αναζήτηση για περισσότερες από 1213 εγγραφές
- Τρί 28 Απρ 2026, 10:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Ότι χειρότερο μπορούσαμε να διαβάσουμε πρωινιάτικα.
Ευτυχώς παίρνουμε και τις αποστάσεις μας από τη ΝΔ..
Μακριά οι ποδοσφαιράνθρωποι από την ομάδα μας.
Τουλάχιστον πλέον δεν θα υπάρχει η όποια δικαιολογία για την κακή νδ που βάζει εμπόδια στο γηπεδικο.
Θα δούμε
Ο Σαμαρας διαγραφηκε απο τη ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 14:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Άραξε βρε που θα βρεις καλύτεραgeorge188 έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 13:55 Αποχωρω γιατι θα μπαναριστω με τις μαλακιες που γραφονται εδω μεσα και τις υπονοιες του καλοκαιριου. καλη δυναμη
- Τετ 29 Απρ 2026, 21:57
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 29 Απρ 2026, 22:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Bilbao - ΠΑΟΚ 29/04 21:00 FEC Finals, ΕΡΤ 2 Σπορ
Ρε ξεκολλατε καθε χρονο τιτλο θελετε; Τι φαση; Οχι να μην εχουμε απαιτησεις αλλα δε θα κλαψουμε κιολας. Η ομαδα προσπαθησε, δηλαδη περιμενατε εσεις να ξαναπαμε τελικο φετος; Απο του χρονου στρωμενοι δε θα τους βλεπουμε. Να πανε να γαμηθουν τα ισπανακια
- Πέμ 30 Απρ 2026, 06:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ανδρέας Παπαμιμίκος - Σύμβουλος του Προέδρου
μας τρολάρουν, ως πειραματόζωα για να μετρήσουν τα όριά μας.
Θα μπορούσε να είχε επιλέξει τον οποιοδήποτε.
Επέλεξε ένα μέλος της πιο χυδαίας κυβέρνησης της Ελλάδος, απλά για να μετρήσει πόσο πρόβατα είμαστε.
Όποιος δεν το βλέπει αυτό, στρουθοκαμηλίζει απλά. Χώνει το κεφάλι του στην άμμο, για να ...
- Πέμ 30 Απρ 2026, 10:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Πρόεδρε στο ξεκίνημα σου ο στόχος είναι να γίνεται η ομάδα δυνατότερη και να δουλεύει σωστά, οπότε η χρονιά πήγε καλά άσχετα αν χτες χάθηκε ο τίτλος. Μπήκες σε δυσκολο μονοπάτι με ένα άθλημα που το καταστρέφουν καθημερινά οι παραγοντίσκοι. Εμένα δε με νοιάζουν (τόσο) οι τίτλοι αλλά το να βελτιώνεται ...
- Πέμ 30 Απρ 2026, 12:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ολυμπιακός Κυριακή 03/05 19:00 Novasports Prime
Η χρονιά θεωρείτε αποτυχημένη ξεκάθαρα. Η μόνη πιθανότητα για να θεωρηθεί επιτυχημένη είναι όπως λες να προκριθούμε στο τσουλου μεσω της δευτερης θεσης αλλά αυτό θα το ξέρουμε τον Σεπτέμβριο. Επίσης δεν είναι επιτυχία αλλά όχι και λίγο πράγμα να βγούμε δέυτεροι και να βάλουμε κάτω τον γαυρο
- Πέμ 30 Απρ 2026, 12:22
- Jump to forum
- Jump to topic

Ότι λέει ο Μιχαλάκης
- Πέμ 30 Απρ 2026, 14:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Άιντε μάγκες συνφορουμίτες, σφίξτε δόντια. 4 ματσάκια μείνανε πάμε για το καλύτερο και μετά να γυρίσει ο τροχός
- Πέμ 30 Απρ 2026, 14:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ανδρέας Παπαμιμίκος - Σύμβουλος του Προέδρου
Ρε φίλε αχχαχαχαχαχαχαχαχα μου φυγε ο καφές…Montrealiotis έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 13:28 Εγώ νομίζω ότι την μαλακια την έχει κάνει η Σονια…
Από εκεί ξεκινάν όλα…
- Παρ 01 Μάιος 2026, 04:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
η ομάδα έχει κλείσει για το καλοκαίρι παιχταράδες, θα τρίβουμε τα μάτια μας από το μπάσκετ που θα δούμε με Τρινκιέρι, και τώρα εγώ πρέπει πάλι να γυρίσω την κουβέντα στο ποια από τα χρέη πληρώθηκαν και ποια όχι;
και κάτι που μου κάνει εντύπωση μεγάλη: όσοι υποστηρίζουμε το νέο ιδιοκτήτη Μυστακίδη ...
- Παρ 01 Μάιος 2026, 18:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπονητικό κέντρο Θέρμης
Ε το βγαλαν για να μας ριξουν σταχτη στα ματια (θα ελεγε καποιος, οχι εγω)
- Παρ 01 Μάιος 2026, 20:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Πάντως το ότι ο Τσαπρας σήμερα αποδίδει στον Λεβαδειακό και αρέσει, δεν σημαίνει ότι μπορεί να αποδώσει το ίδιο στον ΠΑΟΚ με τόσο πίεση άγχος και στόχοι που υπάρχουν κάθε χρόνο.
Εκτός από αυτά, αν υπάρχει έστω και μια πιθανότητα, γιατί να κόψω τον δρόμο στον Μπαταουλα καίγοντας και όλας κάνα 1.5 ...
- Παρ 01 Μάιος 2026, 23:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Βολικό να μη φταίει κανείς. Που 3 μήνες τραυματίζονται και στον ύπνο τους, αλλά όχι φυσιολογικό. Φταίει ο γυμναστής; Φταίει ο φυσιοθεραπευτής; Φταίει ο γιατρός; Φταίει ο παίκτης λόγω εξωγηπεδικές χρόνιας; Κάποιος πρέπει να φταίει!
Το βασικό ερώτημα. Ποιός είναι σε θέση να κάνει μια ψύχραιμη ...
- Παρ 01 Μάιος 2026, 23:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Είδες κι εσύ την πάσα του Κέιν στον Λουις Ντιαζ και θυμήθηκες την ασίστ του Σαμάτα στον Ντέσπο στο εντός με τη Ντινάμπ Ζάγκρεμπ; Πες το μην ντρέπεσαιМир έγραψε: Παρ 01 Μάιος 2026, 23:05 ή Σαματά τώρα που ανεβάζει 100% τις επιδόσεις του στο σκοράρισμα με κάθε παιχνίδι.