Η αναζήτηση βρήκε 297 εγγραφές
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 14:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Ας γινω συγκεκριμενος...
Ολα αυτα τα 3 χρονια που παγωσαν τα παντα που ησουν;;;
Γιατι δεν απαιτουσες καποια ενημερωση;;
Που ηταν τα σχεδια που ειπαν θα βγουν σε 3 μηνες και βγηκαν τωρα 3 χρονια μετα;;;
Οι ιδιες ανακοινωσεις που βγηκαν τοτε...βγηκαν σε copy-paste τωρα συν καποιες εικονες απ το ...
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 14:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
1. Δεν υπαρχει πουθενα χειροπιαστο οτι θελει την ΠΑΕ...αυτα ειναι υποθεσεις χωρις να στηριζονται πουθενα...ΕΠΙΣΗΜΑ δεν υπαρχει κατι τετοιο...αφου μιλαμε πανω σε δεδομενα και γεγονοτα...
2. Οσων αφορα το γηπεδο δεν ανηκει το γηπεδο στον Ιβαν για να εκδηλωσει το ενδιαφερον του προς τον Ιβαν ...
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 20:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Τι γραφεις; Παρακρουση. Τιποτε απο αυτα που περιγράφεις δε συμβαινει.
Οτι κατηγορεις τον Ιβαν για ανακολουθια ενω βγαζεις λαδι αυτον που οπως λες εσυ (και ισχυει) του ανηκει το γηπεδο λεει τα παντα.
Πως χαρακτηριζεις τον Ιβαν (edited); Ευθεως. Γιατι αυτα τα «μακρια μενα αυτους τους χαρακτηρισμους ...
Οτι κατηγορεις τον Ιβαν για ανακολουθια ενω βγαζεις λαδι αυτον που οπως λες εσυ (και ισχυει) του ανηκει το γηπεδο λεει τα παντα.
Πως χαρακτηριζεις τον Ιβαν (edited); Ευθεως. Γιατι αυτα τα «μακρια μενα αυτους τους χαρακτηρισμους ...
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 23:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Θέλουμε φορ που να πιέζει, να είναι γρήγορος, δυνατός, συμμετοχικός και να σκοράρει κιόλας
Αυτά τα φορ κάνουν καμιά 20-30 εκ στην καλύτερη και ακόμα και να τα δίναμε Ελλάδα μόνο για διακοπές θα ερχόταν
Οπότε πρέπει να 'συμβιβαστούμε' με κάποιον που να κάνει όλα τα παραπάνω σε ένα βαθμό
Εγώ ...
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 01:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Να το και το λαικ του Prist! Μακαρι να φερουμε Boadu
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 13:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Μακριαpk77 έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 12:57 Ο Γιακουμάκης, τον οποίο θέλει να αφήσει ελεύθερο η ομάδα του, σε τι κατάσταση είναι;
Θα μπορούσε να αποτελεί μία λύση, πλας ότι είναι και Ελληνας και λύνει το θέμα με τη λίστα της Ευρώπης
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 15:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Να θυμίσω ότι από τον ΠΑΟΚ έφυγε εκτός του Πενιά και ο Σβαμπ. Ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται απλά έναν μπαλατο χαφ. Χρειάζεται ένα χαφ με ένταση, ταχυδυναμη, που να είναι και μπαλατος και τακτικά να κλείνει χώρους με έμφαση στο ριπρες.
Από όσους ακούστηκαν τέτοιος δεν είναι ούτε ο Ουρμπανσκι ούτε ο Ορτα ...
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 19:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Άιντε βρε κλείστε φορ και χαφ
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 13:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Ριχτε ονομα. Αν βγει καμια ειδηση για ενοχλησεις Τσαλοφ Κετζιορα και Μειτε θα κλαιμε. Κλειστε χαφ φορ ΚΑΙ αριστερο στοπερ
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 15:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Μαλλον οχι. Δεν εχει κανει ποτε πρωταθλητισμοPolichni1926 έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 15:05θεωρεις τον εαυτο σου εξυπνο? ο μοντσου δεν σου κανει δηλαδη?
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 15:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Είτε Μπριζ είτε Στεάουα φίλε μου οι πρωταγωνιστές ήταν οι ίδιοι με αυτά τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που έχουνε , μπαλατοι αλλά βαριά κορμιά χωρίς έκρηξη & ταχύτητα (πλην Μαντί) κι απ'ότι φαίνεται δε βάζουμε μυαλό να επενδύσουμε σε κάποιον αθλητικό & ταχυδυναμο μέσο εκτός αν δε θέλουμε να ...
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 03:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Ε ναι για αυτο εχουν 3 πρωταθληματα και 4 κυπελλα τα τελευταια 10 χρονια
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 03:15
- Jump to forum
- Jump to topic
https://imgur.com/gallery/let-me-gif-BgN3XcN
Εγω κατα τη διαρκεια τριημερου μπαν για οφτοπικ ενω διαβαζω 18 σχολια για το συμβολαιο του Σεντιρα
ΥΓ:δικαιο μπαν και απολογουμαι
ΥΓ2: ΦΕΡΤΕ ΧΑΦ ΣΤΟΠΕΡ ΦΟΡ
Εγω κατα τη διαρκεια τριημερου μπαν για οφτοπικ ενω διαβαζω 18 σχολια για το συμβολαιο του Σεντιρα
ΥΓ:δικαιο μπαν και απολογουμαι
ΥΓ2: ΦΕΡΤΕ ΧΑΦ ΣΤΟΠΕΡ ΦΟΡ
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 12:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
«Καλοπιστη κριτικη»PAOK_Antarctica έγραψε: Παρ 18 Ιούλ 2025, 11:17 Όχι όχι, ας συζητήσουμε πόσο καλύτερα θα τα πήγαιναν οι Ζαγοράκης-Βρύζας αν ήταν δισεκατομμυριούχοι.
Είναι ένα άκρως φυσιολογικό και ρεαλιστικό σενάριο που βγάζει νόημα.
Να δειτε εγω αν ειχα λεφτα ποσο καλυτερα θα πηγαινα. Αλλα δεν εχω

- Παρ 18 Ιούλ 2025, 12:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
@ΑΜΠΑΛΑΕΑ με αγάπη στο λέω, ξεκόλλα λίγο από το φόρουμ, να ηρεμήσεις. Γράφεις τα ίδια και τα ίδια ρε παλίκαρε. Φτάνει. Ειλικρινά φιλικά στο λέω.
Καλε μου φιλε, δεν εχω κολλησει με το φορουμ.
Απλα οταν συμμετεχω σε κατι για οσο αντεχω,
προσπαθω να ειμαι ουσιαστικος και να παραξω κατι.
Εστω ...