Αναζήτηση για περισσότερες από 3969 εγγραφές
- Τρί 19 Μάιος 2026, 23:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
O Μειτέ φέτος πριν τον τραυματισμό του, γαμούσε και έδερνε, ήταν όλο το κέντρο μόνος του.
- Τετ 20 Μάιος 2026, 09:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Aν φυγει ο Λουτσεσκου θα γελασει και ο καθε πικραμενος.Κ οποιος δε βαριεται ας ψαξει να δει τη γνωμη μου για τον Λουτσεσκου.Μια δεν τον παω.
Τον Σιμεονε να φερει, με τετοια διοικητικη λειτουργια που ειναι για σεμιναριο κακοδιοικησης εδω κ 5-6 χρονια, Νοεμβρη μηνα θα ειναι εξω απο ολους τους ...
- Τετ 20 Μάιος 2026, 10:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Ριαν_Καπαγιαννιδης Από την στιγμή που ο μέσος ΠΑΟΚτσής είναι ΟΚ με τις 3-4ες θέσεις, αρκεί να είναι προπονητής της ομάδας ο Ραζβάν, δε νομίζω ότι έχουμε κάποιο λόγο να χαλιόμαστε εμείς οι 2-3 που θέλουμε κάτι άλλο. Πάμε να ξαναζήσουμε την μέρα της μαρμότας για ακόμα μία χρονιά αλλά ...
- Τετ 20 Μάιος 2026, 13:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε οχι και δουλεψε. Ή μάλλον δούλεψε ως την αντικατάσταση, μετά έστειλαν τον Αμπέλ ξυπόλητο στα αγκάθιαgeobila έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 13:18 μια φορα εφυγε και βρεθηκε ο αντικαταστατης αμεσα απ τον Γιωργη
καλη επιλογη σε σκεψη με ασχημα αποτελεσματα - ο μηχανισμος ομως δουλεψε - και μαλιστα με αγορα του Αμπελ απο Μπραγκα
- Τετ 20 Μάιος 2026, 13:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Κολκας ειπε οτι ο Τσικνας και ο Σερα απο Γεναρη προσεγγίσαν παίκτες μετα απο συννενοηση με Λουτσε και ετοιμαζουν το ροστερ. Αυτο μπλοκαρει την οποια απομακρυνση του κοουτς (εγινε σχεδιασμος με αυτον στο πλανο)
Αυτό μου φαίνεται πίπα του Κόλκα, που είτε δεν ξέρει τι λέει, είτε περνάει γραμμή ...
- Τετ 20 Μάιος 2026, 14:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτο πρεπει να το αναρωτηθουμε γενικα για την δημοσιογραφια της χωρας.
- Τετ 20 Μάιος 2026, 16:19
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 20 Μάιος 2026, 18:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε περίπτωση που ο ρασβαν δεν θέλει να συνεχίσει αν δεν υπήρχαν αυτά τα 3-4ος κλπ κλπ και ήσασταν όλοι υπέρ του να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό αλλά αν καεί κάποια χρόνια κάηκε (το πιο πιθανό )θα ήθελα κανέναν νεαρό Σκανδιναβο ξέρω γω που να γουστάρει να δουλεύει και να εξελίσσει μικρούς . Να δούμε ...
- Τετ 20 Μάιος 2026, 18:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Εμένα γιατί δεν μου φεύγει η σκέψη πως τα χρήματα του Ιανουαρίου για τον Σάντσες έχουν να κάνουν και με τον Γιακουμάκη;
Λέτε για πρώτη φορά να είχαμε γρήγορα αντανακλαστικά και επειδή ΠΑΟΚ είσαι να τραυματίστηκε και αυτός;
Λέτε για πρώτη φορά να είχαμε γρήγορα αντανακλαστικά και επειδή ΠΑΟΚ είσαι να τραυματίστηκε και αυτός;
- Τετ 20 Μάιος 2026, 23:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάπου στο chicagobullsmania θα υπάρχουν τύποι που θα γράφουν:
User: @AirBallJordan
I just don't think Michael Jordan was that guy. Like… 6 rings in 13 years? That's barely 46% championship efficiency.
User: @ChicagoPain23
Honestly I'm starting to think MJ was a system player. You put him in a ...
User: @AirBallJordan
I just don't think Michael Jordan was that guy. Like… 6 rings in 13 years? That's barely 46% championship efficiency.
User: @ChicagoPain23
Honestly I'm starting to think MJ was a system player. You put him in a ...
- Πέμ 21 Μάιος 2026, 07:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Μπορεί να είχαν βάλει απο πέρσι option αγοράς
- Πέμ 21 Μάιος 2026, 10:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Έμαθα από φίλο μου ταρίφα ότι 2 φορές τον πήγε στο αεροδρόμιο αλλά αυτός πήρε το αστικό και γύρισε πίσω.
Η επόμενη απόπειρα θα γίνει με το Παοκόπτερο.
Η επόμενη απόπειρα θα γίνει με το Παοκόπτερο.
- Πέμ 21 Μάιος 2026, 11:50
- Jump to forum
- Jump to topic
george188 έγραψε: Πέμ 21 Μάιος 2026, 09:55 Aς γινουμε μπουρδελο για ενα αρθρο που λεει οτι ο Κωνσταντελιας δεν εχει πιθανοτητες να παει στη στουτγκάρδη και δεν μιλαει καν για επαφες
Ο ορισμός του "μπορώ να σας γλεντάω ό,τι ώρα θέλω, χωρίς καν προσπάθεια" η όλη φάση.
- Παρ 22 Μάιος 2026, 14:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχω καιρό να γράψω, καθώς επέλεξα συνειδητά να περιμένω τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι εδώ μέσα —και το έκανα κι εγώ παλιότερα— είναι ότι περιμένουν από μια διοίκηση να σκέφτεται και να αποφασίζει σαν τον μέσο οπαδό.
Η αποτίμηση ...
Το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι εδώ μέσα —και το έκανα κι εγώ παλιότερα— είναι ότι περιμένουν από μια διοίκηση να σκέφτεται και να αποφασίζει σαν τον μέσο οπαδό.
Η αποτίμηση ...
- Δευ 25 Μάιος 2026, 14:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Βγάλτε βρε μια ανακοινώση να ξέρουμε τι θα γίνει