Δεν φταίει το παιδί, μια χαρά παίκτης είναι.
Απλά έγιναν όλα λάθος.
Αναζήτηση για περισσότερες από 4199 εγγραφές
- Σάβ 25 Απρ 2026, 23:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Ρε σεις μην κανετε οτι δεν βλεπετε τι συμβαινει. Η ομαδα και δουλεμενη ηταν και μπαλα επαιζε και κλειστες αμυνες εσπαγε και αποτελεσματα κρατουσε και γκολ δεν ετρωγε. Δεν χρειαζομασταν τον Μεσι για να κερδισουμε τον ΟΦΗ ή το πρωταθλημα. Το μονο που χρειαζοταν η ομαδα να παιξει αυτο που μπορει και ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 00:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειναι απλο. Δεν θα παρουμε. Δεν προκειται να αλλαξει κατι μεχρι το τελος της χρονιας.
- Κυρ 26 Απρ 2026, 02:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι φίλε μου Δημητρη το γιγαντιαίο μερίδιο ευθύνης είναι δικό του.
Σε ακόμα έναν τελικό σκοτώνει την ομάδα ξεκινώντας τον Μειτε. Το ξανά ζήσαμε με Αουγκουστο ένα φεγγάρι. Όχι μόνο τη σκοτώνει, αλλά πριν αποφασίσει να το αλλάξει η ομάδα βρίσκεται να κυνηγάει στο σκορ.
Η ομάδα πνευματικά βρισκόταν ...
Σε ακόμα έναν τελικό σκοτώνει την ομάδα ξεκινώντας τον Μειτε. Το ξανά ζήσαμε με Αουγκουστο ένα φεγγάρι. Όχι μόνο τη σκοτώνει, αλλά πριν αποφασίσει να το αλλάξει η ομάδα βρίσκεται να κυνηγάει στο σκορ.
Η ομάδα πνευματικά βρισκόταν ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 17:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Με δεδομένη τη πλήρη κατάρρευση φέτος θα προσπαθήσω να πω 2-3 πράγματα όπως τα βλέπω εγώ για φέτος και για το μέλλον.
Καλοκαίρι
Αγωνιστικά - Ο ΠΑΟΚ για άλλο ένα καλοκαίρι πολύ μέτριος με εμφανή την αδυναμία να παρουσίαση αξιόμαχη ομάδα τέτοια εποχή.
ΕξωΑγωνιστικά - Ταλαιπωρηθήκαμε από το σιριαλ ...
Καλοκαίρι
Αγωνιστικά - Ο ΠΑΟΚ για άλλο ένα καλοκαίρι πολύ μέτριος με εμφανή την αδυναμία να παρουσίαση αξιόμαχη ομάδα τέτοια εποχή.
ΕξωΑγωνιστικά - Ταλαιπωρηθήκαμε από το σιριαλ ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 18:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε φίλε από περιέργεια έψαξα τέλη Γενάρη τα λεπτά συμμετοχής των παικτών. Και η 4αδα Μειτε, Ζιβκοβιτς,Ταισον,Μπάμπα είχαν σχεδόν πιάσει ΗΔΗ τα λεπτά συμμετοχής του πρωταθλήματος του 23. Με 3 μήνες ακόμα η σεζον να τρέχει. Ε τι να λέμε αυτό ήταν καμπανάκι. Ότι πάμε στα βράχια.
Το έχουν πει κι άλλοι ...
Το έχουν πει κι άλλοι ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 18:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτάρκεια με αυξήσεις 20 εκ τον χρόνο δε γίνεται.zoran έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 17:57 Μια κουβέντα να βρεις προπονητή .
Έκλεισε ο κύκλος , οκ
Και μετά ;; Pablo Garcia ???
Κόντης???
Μην κουραστούμε να ψάχνουμε μακριά
Να κρατηθεί και η αυτάρκεια
- Κυρ 26 Απρ 2026, 18:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Έτσι ακριβώς θα γίνει όπως τα λέει ο γιαπας γι'αυτό και ο ΠΑΟΚ , τώρα που ξαναμεγαλωσσν οι άλλοι δύο θα ξεκινάει από την ιστορική του αφετηρία.
Καλώς ή κακώς ο πρωταθλητισμός απαιτεί να είσαι ψυχρός στις αποφάσεις σου.
Καλώς ή κακώς ο πρωταθλητισμός απαιτεί να είσαι ψυχρός στις αποφάσεις σου.
- Κυρ 26 Απρ 2026, 18:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο μεγαλύτερος φόβος στην παραμονή Λουτσεσκου αυτός είναι κατα τη γνώμη μου. Μη συνεχίσουμε να κουβαλάμε αυτή τη βαριά άγκυρα.
Και δωστου πάλι ανανεώσεις τύπου Μπαμπα, Οζντοεφ κλπ με συμβόλαια που ματώνουν την ομάδα και δωστου πάλι κύκλους όχι δεν τον στηρίζουν, όχι δεν θέλει αυτός κλπ.
Θα πρέπει ...
Και δωστου πάλι ανανεώσεις τύπου Μπαμπα, Οζντοεφ κλπ με συμβόλαια που ματώνουν την ομάδα και δωστου πάλι κύκλους όχι δεν τον στηρίζουν, όχι δεν θέλει αυτός κλπ.
Θα πρέπει ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 19:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Οχι δεν κατάλαβες, δεν τα βάζω με σένα και την πρόβλεψη σου.
Το πρόβλημα μου είναι ότι η πρόβλεψη σου έχει πολύ σοβαρές πιθανότητες να επιβεβαιωθεί.
Αυτό είναι όλο.
Το πρόβλημα μου είναι ότι η πρόβλεψη σου έχει πολύ σοβαρές πιθανότητες να επιβεβαιωθεί.
Αυτό είναι όλο.
- Δευ 27 Απρ 2026, 08:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Τα πράγματα είναι απλά. Βήμα πρώτο τεχνικός διευθυντής, Βήμα δεύτερο επιλογή προπονητή και συμφωνία για την κατεύθυνση της ομάδας, Βήμα τρία αποδεσμεύσεις και μεταγραφές. Τεχνικός διευθυντής για μένα πρέπει να γίνει ο Βιερίνια με πρόσληψη ίσως κάποιου συμβούλου που ξέρει την ευρωπαϊκή αγορά ...
- Δευ 27 Απρ 2026, 09:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Το πρόβλημα με το να δοθούν τα κλειδιά στον Βιεϊρίνια που λέτε είναι ότι παραμένει το tunnel vision που έχουμε ως σύλλογος. Αυτό που ζούμε ξέρει ο Βιεϊρίνια ως σωστό, με τα ίδια άτομα συναναστρέφεται πόσα χρόνια τώρα, είναι τόσο μέρος του προβλήματος (χωρίς να φταίει ο ίδιος ασφαλώς) όσο κι όλος ο ...
- Δευ 27 Απρ 2026, 09:16
- Jump to forum
- Jump to topic
John με αγάπη το λέω, έχεις θολώσει. Πάρε μια βαθιά ανάσα πριν απαντήσεις ή άσε λίγες μέρες να περάσουν.
Κανείς δεν είναι τέλειος, και κανείς δεν θα είναι στα λεφτά που δίνουμε. Αλλού θα υστερεί ο Χ, αλλού ο Ψ. Αν έχει ο καθένας τα εργαλεία που χρειάζεται θα κάνει μια ομάδα που θα πάρει 1-2 ...
- Δευ 27 Απρ 2026, 11:10
- Jump to forum
- Jump to topic
@giapas, προσωπικά ήμουν ξεκάθαρος.
Μίλησα για τέλος συνεργασίας με τον Ραζβάν σε συνδυασμό με άμεση απόκτηση σοβαρού ΤΔ για να τρέξει το νέο πρότζεκτ. Πρόφανως δεν είμαι τόσο αφελής ώστε να πιστεύω ότι απλά θα φύγει ο Ραζβάν και θα στρώσουν αυτόματα όλες οι παθογένειες του συλλόγου.
Από κει και ...
Μίλησα για τέλος συνεργασίας με τον Ραζβάν σε συνδυασμό με άμεση απόκτηση σοβαρού ΤΔ για να τρέξει το νέο πρότζεκτ. Πρόφανως δεν είμαι τόσο αφελής ώστε να πιστεύω ότι απλά θα φύγει ο Ραζβάν και θα στρώσουν αυτόματα όλες οι παθογένειες του συλλόγου.
Από κει και ...
- Δευ 27 Απρ 2026, 11:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε αν δεν αλλάξει τίποτα και χωρίς την ομπρέλα προστασίας του Ραζβάν ίσως έρθει η ώρα και η διοίκηση να αναλάβει τις ευθύνες της και να αλλάξει ρότα στον τρόπο που σχεδιάζει αγωνιστικά την ομάδα κάθε χρόνο.
Δεν μπορεί να είναι μόνιμη επωδός το "Φεύγει ο Ραζβάν, καταστραφήκαμε" ρε μάγκες.
Δεν ...
Δεν μπορεί να είναι μόνιμη επωδός το "Φεύγει ο Ραζβάν, καταστραφήκαμε" ρε μάγκες.
Δεν ...