Αναζήτηση για περισσότερες από 3614 εγγραφές

Return

από Franky
Παρ 13 Μαρ 2026, 18:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Όταν δολοφονούνται οπαδοί άλλης ομάδας, σταματάνε τα πάντα, βγαίνει ο ΠΘ και μιλάει για κάθαρση.

Όταν δολοφονούνται οπαδοί του ΠΑΟΚ, είναι απλά "μια Τετάρτη απόγευμα, είναι ορκ, δεν πειράζει στήσανε ενέδρα, καλά να πάθουν".

ΑΙΣΧΟΣ! ΑΙΣΧΟΣ και για φιλάθλους του ΠΑΟΚ που σιγοντάρουν όλο αυτό.
από aivas19
Σάβ 14 Μαρ 2026, 10:03
Jump to forum
Jump to topic

Εντάξει λογικό να πιάσει η προπαγάνδα αν σκεφτείς ότι συνοπαδοί μας ειπαν μέχρι και ότι πήγαινε γυρεύοντας το παιδί που δολοφονήθηκε.
από nunies4
Σάβ 14 Μαρ 2026, 10:26
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ξέρω τι ήταν το παιδί και ποια η δράση του (οπαδικη και μη). Δεν κατοικώ στην πόλη για να έχω γνώση (αν και να κατοικούσα δεν νομίζω και πάλι να γνώριζα τα συνδεσμιακα).
Όμως θα πω κάτι προς συνοπαδους που δίνουν "ελαφρυντικά" στην δολοφονία.
Αυτή η συντονισμένη προσπάθεια με τρομερή βιασύνη να ...
από danirifle
Σάβ 14 Μαρ 2026, 12:15
Jump to forum
Jump to topic

μάγκες μου τα πράγματα όλο και χειρότερα θα γίνονται, μην αυταπατάστε
η πορεία της κοινωνίας μας πάει με μαθηματική ακρίβεια στον γκρεμό και ο γκρεμός είναι ο μηδενισμός της αξίας της ανθρώπινης ζωής

η ακραία βία και ο φόνος έχουν μπολιαστεί για τα καλά στα μυαλά των περισσότερων και έχουν γίνει ...
από eorptol1
Σάβ 14 Μαρ 2026, 13:16
Jump to forum
Jump to topic

Όσο και αν πάνε να το περάσουν αλλιώς τα γεγονότα δεν αλλάζουν δολοφονία και ναι ήταν οπαδός συγκεκριμένης ομάδας που μας έκανε άθλιο μπουλιγκ όλους τούς οπαδούς του ΠΑΟΚ με την κραυγή δολοφόνοι τώρα τι έγινε?δεν τους βάζουμε ολους σε ένα τσουβαλι? Όπως φυσικά έπρεπε να γίνει εξ αρχής υπόθεση Άλκη ...
από Parolos
Σάβ 14 Μαρ 2026, 13:57
Jump to forum
Jump to topic

Έχω αηδιασει με τα ξεπλυματα των σκουληκιών.

Αυτή είναι και η διαφορά μας.

Στον Αλκη κάναμε όλοι τουμπεκί και σκύψαμε το κεφάλι, παρόλο που ήρθε η ώρα άμα συνεχίσουν έτσι να ανοίξουν στόματα να μιλήσουμε ανοιχτά και εκεί , ποιοι ήταν στα σκαλιά κλπ... Αφού έτσι το θέλουν.

ΡΕ ΟΥΤΕ ΤΟ 50% των ...
από Parolos
Σάβ 14 Μαρ 2026, 17:17
Jump to forum
Jump to topic

Εννοείς ότι εντόπισες ένα 50% που την καταδίκασε;;;!!!! Εγώ δεν έχω βρει κανέναν!

Εννοείται ότι ούτε 50% δεν εντόπισα, έβαλα ένα μεγάλο ποσοστό ευγένειας, ακόμη κι αυτή την ώρα.

Έχει χρόνια που έχω σιχαθεί οτιδήποτε στην κοινωνία αυτής της χώρας της υποκρισίας και της ανισότητας, το έχουμε ...
από Azrael
Σάβ 14 Μαρ 2026, 17:59
Jump to forum
Jump to topic

ΠΑΟΚτσης σκοτωνει Αρειανο= ολοι οι ΠΑΟΚτσηδες δολοφονοι
Αρειανος σκοτωνει ΠΑΟΚτση= Φταιει ο ΠΑΟΚ.
από tolis14
Σάβ 14 Μαρ 2026, 23:18
Jump to forum
Jump to topic

Αρχικά να διευκρινήσω το αυτονόητο, ότι για μένα δεν νοείται κανενός είδους βία, είτε για τον αθλητισμό είτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Από εκεί και πέρα, με αφορμή το έγκλημα στη Καλαμαριά, βλέπουμε κάποιες "λεπτομέρειες" που δείχνουν που θα πάει το πράγμα. Στη δολοφονία του Άλκη, είχαμε καθαρά ...
από Sera4
Δευ 16 Μαρ 2026, 12:08
Jump to forum
Jump to topic

Το είπαμε από την πρώτη στιγμή.

Θα είμαστε μάρτυρες σκηνών απείρου κάλους, προκειμένου να παρουσιαστεί το άσπρο ως μαύρο.

Είναι απίστευτη η προσπάθεια υποβάθμισης και συγκάλυψης του γεγονότος από την "κοινή γνώμη".
από paoki19
Δευ 16 Μαρ 2026, 14:17
Jump to forum
Jump to topic

Ειναι αλλιώς να ακούς το θύμα με το όνομα του ,Αλητσιος Κλεομενης και να το οικειοποιεισαι και αλλιώς να ακούς ο 20χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ. Ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Σάβ 18 Απρ 2026, 13:31
Jump to forum
Jump to topic

Σήμερα στήθηκε στο μνημόσυνο το μνημείο για τον Κλεομένη.
Να μην ξεχαστεί και να δικαιωθεί η μνήμη του.....
από Kabamaru11
Σάβ 02 Μάιος 2026, 19:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λαος-Συμμετοχη-Κινητοποιηση-Παρεμβαση

Ανακοίνωση συνδέσμων φίλων Π.Α.Ο.Κ

Θα θέλαμε από τα βάθη της καρδιάς μας να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ που παρ’ όλες τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής συνέδραμε με αφορμή τον τελικό κυπέλλου σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για το οπαδικό μας κίνημα απ’ το υστέρημα του.

Θα θέλαμε να ...
από leomatos88
Τρί 12 Μάιος 2026, 16:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ Α.Σ.

Προσωπικά γράφτηκα το φθινόπωρο.
Όλη η δυσκολία ήταν και είναι να βρεις δυο άξιους ανθρώπους να υπογράψουν για σένα.
Από εκεί και πέρα η διαδικασία είναι πανεύκολη, γίνεται επί τόπου, όλοι είναι ευγενέστατοι και εξυπηρετικοί μαζί σου.
Δε σε ενημερώνουν ποτέ για το ότι η εγγραφή σου εγκρίθηκε.
Αν ...
από Kabamaru11
Τρί 12 Μάιος 2026, 16:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ Α.Σ.

Εστειλα και εγω μολις email μπας και,χαρηκα παντως για σενα Καναδε,αρα υπαρχει ελπιδα κ για εμας τους υπολοιπους πλεμπαιους. :D