Αναζήτηση για περισσότερες από 3910 εγγραφές
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 17:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Τι θα πει δε θέλει να αναγνωρίσει. Τ χρέη που πιστοποιήθηκαν και έγιναν αποδεκτά θα πληρωθούν. Ότι φαίνεται στα λογιστικά της ΚΑΕ. Δεν υπάρχει θέμα αλλαγής όρων της συμφωνίας.
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 17:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Άπαξ και υπάρχει συμβόλαιο αγοροπωλησιας με 2 όρους μέσα, εφόσον ο αγοραστής τηρήσει τους δύο όρους αυτοδίκαια κλείνει το συμβόλαιο. Ε εκεί είμαστε τώρα. Η alpha sports θα αποστείλει τα χρήματα για την αγορά των μετοχών και για την εξόφληση των χρεών. Θα πάρει τις μετοχές και τα χρήματα που θα ...
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 18:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν κατανοώ ποιός ο λόγος που έχουν γραφτεί 100 ποστς από όταν την έπεσα λίγο να ξεκουραστώ. Αυτή η συμφωνία, που επικαλείται η ΚΑΕ ότι έχει λάβει χώρα πριν 2,5 μήνες, μου μοιάζει δύσκολο να είναι αποκύημα της φαντασίας του Χατζόπουλου ως προς το περιεχόμενο και τους όρους της. Δε βλέπω κάτι ...
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 22:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας κάνουμε λίγο υπομονή. Θέμα χρόνου είναι να μάθουμε λεπτομέρειες και τότε θα μπορούμε να μιλήσουμε με μεγαλύτερη σιγουριά.
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 08:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: PAOK Sports Arena - Παλατάκι
Εδώ ούτε η ρακέτα δε φαίνεται ρε
Έχουν άριστη θέα στο πάνω μέρος του cube ομως
Έχουν άριστη θέα στο πάνω μέρος του cube ομως
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 08:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ νομίζω ότι έχουμε μπλέξει με τοξικότητα και παραπληροφόρηση.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αφορά μόνο όσα συμφώνησαν. Βγαίνουν επίσημα και ενημερώνουν όπως το έκαναν από την αρχή. Αν κάποιος εμπλεκόμενος διαφωνεί θα πρέπει να το πει ο ίδιος και να αναφέρει τι συμφώνησε και σε τι διαφέρει.
Εδώ έχουμε ...
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αφορά μόνο όσα συμφώνησαν. Βγαίνουν επίσημα και ενημερώνουν όπως το έκαναν από την αρχή. Αν κάποιος εμπλεκόμενος διαφωνεί θα πρέπει να το πει ο ίδιος και να αναφέρει τι συμφώνησε και σε τι διαφέρει.
Εδώ έχουμε ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 08:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Το να αγοράσω ένα αυτοκίνητο με γνωστά σε εμένα προβλήματα και να λέω μετά ότι φτιάχνω τα 1/2 των προβλημάτων τα άλλα φτιάξε τα εσύ πωλητή , είναι άτοπο.
Εφόσον γνωρίζει η πλευρά Τέλη που χρωστάει η ομαδα , συμφώνησε να την πάρει και να ξεχρεώσει κάπου εκεί τελειώνει η συζήτηση .
Αν βγουν και ...
Εφόσον γνωρίζει η πλευρά Τέλη που χρωστάει η ομαδα , συμφώνησε να την πάρει και να ξεχρεώσει κάπου εκεί τελειώνει η συζήτηση .
Αν βγουν και ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 09:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Το θέμα κολλάει γιατί μετά τη συμφωνια για τη Νεα Τούμπα, ο ΑΣ θέλει να δώσει την ανακαινιση και την εκμετάλλευση και του κλειστού στον Σαββίδη.
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 09:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Παίδες η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει το εξής:
"Απομένει μόνο η συμφωνηθείσα από την πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών στις 2 Σεπτεμβρίου 2025 ταυτόχρονη αποπληρωμή όλων ανεξαιρέτως των υφιστάμενων σήμερα χρεών, το ύψος των οποίων έχει πιστοποιηθεί από τον σχετικό οικονομικό έλεγχο που ...
"Απομένει μόνο η συμφωνηθείσα από την πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών στις 2 Σεπτεμβρίου 2025 ταυτόχρονη αποπληρωμή όλων ανεξαιρέτως των υφιστάμενων σήμερα χρεών, το ύψος των οποίων έχει πιστοποιηθεί από τον σχετικό οικονομικό έλεγχο που ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 10:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο χατζοπουλος δεσμεύτηκε για απόλυτη διαφάνεια . Στα πλαίσια αυτά και επειδή βγήκαν άρθρα που έλεγαν ότι πέρασε η ΚΑΕ στα χέρια του ακατανόμαστου , έβγαλε μια ανακοίνωση να ενημερώσει για τα επόμενα βήματα. τα υπόλοιπα μου φαίνονται ναχαμεναλεγαμε
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 12:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάντως αν ήμουν Χατζόπουλος θα έδινα τις μετοχές,τα χρεη θα πήγαιναν στον Μυστακιδη και άσε μετά τα βουβάλια να τα βρουν και αν πρέπει να εκτεθούν που αυτό αφορά και πάλι τον Μυστακιδη. Δεν πρέπει η ΚΑΕ να γίνει το θύμα της υπόθεσης.
Δεν συμφωνώ καθόλου Josua στην προσέγγισή σου ...
Τα ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 12:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν είναι ειρωνία , δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο προσπαθείς να υπερασπιστείς το εξωφρενικό της υπόθεσης .
Δεν ξέραμε το όνομα του
Ήρθε να πάρει το γήπεδο από την πίσω πόρτα και παρουσιάστηκε ότι αυτός δίνει 250 από την αγάπη του και μόνο ενώ ο άλλος δεν μπορεί γιατί είναι σφιχτός
Ο Α.Σ ...
Δεν ξέραμε το όνομα του
Ήρθε να πάρει το γήπεδο από την πίσω πόρτα και παρουσιάστηκε ότι αυτός δίνει 250 από την αγάπη του και μόνο ενώ ο άλλος δεν μπορεί γιατί είναι σφιχτός
Ο Α.Σ ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 13:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι εντυπωσιακά οτι τα μισθωμένα τρολ στο τουιτερ εκεί που λέγανε μπατίρη τον σαββιδη γιατι δεν δίνει 200 εκ εγγυητική, την ίδια στιγμή δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί πρέπει να πληρώσει ο Μυστακιδης για να πάρει την καε . Εκεί που αποθέωναν ΑΣ γιατί δεν μασάει για το καλό του συλλόγου κ ζητάει ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 14:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Βολικό επίσης να ξεχάσουμε ότι ο εξαφανισμένος στο Λονδίνο Τελης έχει εμφανιστεί στη ζωή μας δια αλληλογραφίας απ τον Ιούνιο έχει σπάσει τα παπαρια όλων μας και συνεχίζει το ίδιο τροπάρι χωρίς να έχουμε ακούσει τη φωνή του
Μετά την αδιανόητη ασέβεια στον Ιβαν για το θέμα του γηπέδου, ας του ρίξει ...
Μετά την αδιανόητη ασέβεια στον Ιβαν για το θέμα του γηπέδου, ας του ρίξει ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 14:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε συ ντραγκον το θέμα δεν είναι οι στημένοι στο Χ.
Μόνος σου το λες για 20 ευρώ ή δεν ξέρω πόσα το κάνουν .
Το θέμα είναι εδώ μέσα .
Τα παλικάρια που παίζουν με την νοημοσύνη μας.
Ολο αυτό το θέατρο του παραλόγου από το καλοκαίρι .
Και άντε λες αφού τέλος καλό όλα καλά μην ασχολείσαι .
Δεν γαμιεται ...
Μόνος σου το λες για 20 ευρώ ή δεν ξέρω πόσα το κάνουν .
Το θέμα είναι εδώ μέσα .
Τα παλικάρια που παίζουν με την νοημοσύνη μας.
Ολο αυτό το θέατρο του παραλόγου από το καλοκαίρι .
Και άντε λες αφού τέλος καλό όλα καλά μην ασχολείσαι .
Δεν γαμιεται ...