Αναζήτηση για περισσότερες από 3679 εγγραφές

Return

από vs40
Τετ 21 Ιαν 2026, 19:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Το καλύτερο που έκανε ο ΠΑΟΚ είναι ότι έκανε μια μεταγραφή και καλή, του Ζαφείρη. Χαίρομαι που δεν έσπασε το ποσό να πάρει 3 παίκτες, γιατί μάλλον σαρδέλα θα ψωνίζαμε. Για παίκτες ροτέισον βρίσκεις και ελεύθερους. Εγώ κατά διαστήματα έχω δώσει την εντύπωση ότι δε μου αρέσουν οι ελεύθεροι. Άλλο ...
από embuji
Πέμ 22 Ιαν 2026, 10:37
Jump to forum
Jump to topic

Και εγώ θεωρώ πιο πιθανό να πάρουμε δεξί μπακ παρά στόπερ.
Πιστεύω οτι ο Σαστρε είναι ενήμερος οτι το καλοκαίρι φεύγει,δεν έχει κίνητρο και είναι ρίσκο να στηριχθούμε σε αυτόν για το υπόλοιπο της σεζόν.
Προφανώς το ιδανικό είναι να ενισχυθούμε και στις δύο θέσεις, ο προπονητής φαίνεται όμως οτι ...
από obanebane
Πέμ 22 Ιαν 2026, 11:14
Jump to forum
Jump to topic

Και ο Τσωχος στην πτήση με τη νίκη του λέω, ευχαριστώ λέει. :opaokara:
Ο Σαμπρακος ήταν λίγο βαρύς, δεν ήθελε πολλά πολλά.
από Taseos
Πέμ 22 Ιαν 2026, 11:30
Jump to forum
Jump to topic

Ο πρώτος αντίπαλος που αντιμετωπίσαμε με τον Ολυμπιακό όταν αναλάβαμε ήταν ο ΠΑΟΚ και τότε κερδίσαμε καθαρά στην έδρα τους. Από εκείνο το σημείο όμως, πάντα έλεγα στο τεχνικό μου επιτελείο και σε όσους συζητούσα ότι για μένα ο ΠΑΟΚ είναι η πιο ανταγωνιστική ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου μαζί με ...
από ΑποστόληςΑ
Πέμ 22 Ιαν 2026, 12:09
Jump to forum
Jump to topic

Ο πρώτος αντίπαλος που αντιμετωπίσαμε με τον Ολυμπιακό όταν αναλάβαμε ήταν ο ΠΑΟΚ και τότε κερδίσαμε καθαρά στην έδρα τους. Από εκείνο το σημείο όμως, πάντα έλεγα στο τεχνικό μου επιτελείο και σε όσους συζητούσα ότι για μένα ο ΠΑΟΚ είναι η πιο ανταγωνιστική ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου μαζί με ...
από ΑποστόληςΑ
Πέμ 22 Ιαν 2026, 19:00
Jump to forum
Jump to topic

Panostas1995 έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 18:52 Μόλις διάβασα πως ο Κουτσιας θέλει να φύγει από τη Λουγκάνο μετά το περιστατικό που του επιτέθηκε ένας συμπαίκτης του....τον θέλει λέει η ραπίντ Βιέννης....μήπως θα ήταν μια πολύ έξυπνη κίνηση να τον φέρουμε πίσω ;
Φοβάμαι ότι θα τον κυνηγάει ο Γιακουμάκης μετά...
από Blackgr4
Παρ 23 Ιαν 2026, 19:43
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ξέρω αν θα κάνουμε τελικά μεταγραφές, αλλά δηλώνω το ίδιο πράγμα που έκανα και το 24 παρόλο που πήραμε στο τέλος το πρωτάθλημα.
Παίρνουν ανούσια ρίσκα και ουσιαστικά σπρώχνουν την ομάδα να διαλέξει διοργανώσεις.
Έτσι χάθηκε το κύπελλο εκείνη τη χρονιά επειδή αναγκαστήκαμε να κάνουμε φουλ ...
από danirifle
Παρ 23 Ιαν 2026, 21:40
Jump to forum
Jump to topic

αυτό είχα πει και γω κάποτε σε μια πρώην μου, για μια φίλη της. ότι θα ήταν μία ακόμη λύση
μου είπε ότι δεν την σέβομαι
ποτέ δεν το κατάλαβα
από Μπαρκαρούτσος
Σάβ 24 Ιαν 2026, 08:36
Jump to forum
Jump to topic

Καλά, πάει και γράφει "ΠΑΟΚ" στο ψηφοδέλτιο δηλαδή ο γαβ γαβ;; Τζάμπα ψήφος; Γι'αυτό βγαίνει Κυριάκος και η Ελλάδα έχει τα χάλια που έχει.
από navigator11
Σάβ 24 Ιαν 2026, 09:54
Jump to forum
Jump to topic

Πολύ κουβεντολόι για παίχτες του Κομπότη. Δεν ξέρω, κρατάω μικρό καλάθι. Καλά, το να δώσουμε και μάχη υπεραξίας για κάποιον εξ αυτών μου φαίνεται ανέκδοτο.
από Kostas_FI
Σάβ 24 Ιαν 2026, 16:45
Jump to forum
Jump to topic

To είχες ξεχάσει γιατί όποτε είχε παίξει δεξί μπακ ο κεντζιορα ήταν τραγικός
από Anwnimos
Τρί 27 Ιαν 2026, 08:29
Jump to forum
Jump to topic

Εγω εξακολουθω να βρισκω κακη ιδεα να μην κλεισουμε στοπερ. Το καλοκαιρι θα παρει φωτια ο λωκος μας.

Αν κλείσουμε στόπερ, θα σταματήσεις να πηγαίνεις δουλειά; Γι' αυτό καίγεσαι τόσο;; :mrgreen:

Αν με καλυψει τον μισθο το στοπερ με μεγαλη μου χαρα. Τεραστια :mrgreen:

ΗΜΕΡΑ 15η.

Ηρθα ...
από xrisitsapa
Τρί 27 Ιαν 2026, 10:54
Jump to forum
Jump to topic

Περα απο πλακα, εγω δεν εχω εγκαταλειψει ακομα τις ελπιδες μου για αυτον...δεν βλεπω κανενα αμπαλο, μαλλον θεμα προσαρμογης εχει
από Hayate
Τρί 27 Ιαν 2026, 11:36
Jump to forum
Jump to topic

Έχουμε στο χωριό ένα δεξί μπακ τουρμπίσιο,τον Μίλτο τον Αλαφροπατη...Μπαρουτοκαπνισμενος ,27 χρόνων,λίγο μεγαλύτερος από Τσαπρα.Πιστευω με ένα ποσό γύρω στα 500 χιλιαρικα μπορεί να γίνει το deal Πολύ λιγότερα από τα λεφτά που ζητάει ο Κομποτης...Είναι και γηγενής και απολα...