Αναζήτηση για περισσότερες από 3679 εγγραφές
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 07:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
1,60 παίκτης δε μου κάνει
- Δευ 22 Δεκ 2025, 03:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Ευτυχώς που έχουμε οψιόν μη μας φύγει ο παικταράς στα 34 του τζάμπα.john4serres έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 01:57 Σύμφωνα με πληροφορίες της Sportbladet, ο Γερεμέγιεφ υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, διάρκειας 18 μηνών, με οψιόν ανανέωσης για ακόμη έναν χρόνο.
- Δευ 22 Δεκ 2025, 15:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάλι μαμήθηκαν στο σκάουτινγκ οι δικοί μας...
- Δευ 22 Δεκ 2025, 18:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτά τα να μη κοψουμε το δρομο του μυθου τα ακουμε σημερα μετα από νικη. την προηγουμενη αγωνιστική ακούγαμε πως είμαστε με ένα φορ - γιακουμάκη , αντε 1.5 , και θέλαμε βαρβατο φορ μπροστα από γιακουμάκη 
- Δευ 22 Δεκ 2025, 20:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Ότι θα σας έλεγαν πριν κάνα δίμηνο ότι ως ενίσχυση Γενάρη για να σηκώσουμε πρωτάθλημα που κατά δήλωσή όλων ειναι ο βασικός στόχος θα ήταν ο Γερεμεγεφ και ο Μητογλου και δεν θα ξερναγατε ομαδικώς...Κοροιδευομαστε μεταξύ μας.
- Δευ 22 Δεκ 2025, 21:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Ότι θα σας έλεγαν πριν κάνα δίμηνο ότι ως ενίσχυση Γενάρη για να σηκώσουμε πρωτάθλημα που κατά δήλωσή όλων ειναι ο βασικός στόχος θα ήταν ο Γερεμεγεφ και ο Μητογλου και δεν θα ξερναγατε ομαδικώς...Κοροιδευομαστε μεταξύ μας.
Σηκωσαμε με Μπραντον,στο Γερεμεγιεφ θα κολλησουμε?
Και γιατι να ...
- Δευ 22 Δεκ 2025, 23:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Απλά εγώ δεν πιστεύω ότι ο Λουτσέσκου σε περίπτωση απουσίας ή αλλαγής του Γιακουμάκη, θα κοιτάξει στον πάγκο και θα επιλέξει τον 18χρονο Μύθου αντί για τον 32χρονο Γιερεμέγιεφ. Θα διαλέξει τον έμπειρο όπως σταθερά κάνει πάντα.
Μακάρι, αλλά δεν το βλέπω.
Μακάρι, αλλά δεν το βλέπω.
- Τρί 23 Δεκ 2025, 10:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Μιας και πριν λίγες μέρες ήμουν στο σινεμά με live ορχήστρα lord of the rings, παρεπιπτόντως αν το πετύχετε σκάστε τα να το δείτε τα αξίζει, η φάση στο φόρουμ μου θυμίζει “where was Gondor”.
Είμαι λίγο nerd με άρχοντα
Είμαι λίγο nerd με άρχοντα
- Τρί 23 Δεκ 2025, 18:34
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 23 Δεκ 2025, 18:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Δημήτρης Σκουλός , κριτής στο Gntm
- Τετ 24 Δεκ 2025, 09:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόνο εμένα με φαίνεται ολόιδιος με τον Θυμιάνη με ξυρισμένο κεφάλι? Πάτε να κοροϊδέψετε τον λαό του ΠΑΟΚ ρε καθίκια?
Σκουλος φίλε, GNTM.
Αστα αυτά, καμία ανάλυση κάνε μας
Μια χαρά θα πω δεδομένης της τωρινής κατάστασης στα στόπερ. Εχει ολλανδική ποδοσφαιρική παιδεία, είναι πιο ...
- Τετ 24 Δεκ 2025, 12:25
- Jump to forum
- Jump to topic
"Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός..." ούτε 6, ούτε 46. Και στη προκειμένη περίπτωση θέλουν και οι δυο.
Ελεύθερο τον πήρε η Άουγκσμπουργκ και είναι 30 χρονών.
Χαζοί θα είναι να μην συμφωνήσουν με ένα ποσό της τάξεως των 2-3 εκατομμυρίων συν 1 σε μορφή μπόνους.
Να θυμίσω πως το συμβόλαιο του διαλυμένου ...
Ελεύθερο τον πήρε η Άουγκσμπουργκ και είναι 30 χρονών.
Χαζοί θα είναι να μην συμφωνήσουν με ένα ποσό της τάξεως των 2-3 εκατομμυρίων συν 1 σε μορφή μπόνους.
Να θυμίσω πως το συμβόλαιο του διαλυμένου ...
- Τετ 24 Δεκ 2025, 22:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Γιακούμ θα κλοτσήσει στα 31 του τη μοναδική ευκαιρία του για επαναπατρισμό σε μια ομάδα κανονική - την πιο σοβαρή, λέω εγώ, από καθαρά ποδοσφαιρική οπτική, παρά τα όποια στραβά κι ανάποδά της - για να βολοδέρνει σε ένα αδιαμφισβήτητα ανώτερο πρωτάθλημα, που σχεδόν σίγουρα δεν πρόκειται να του ...
- Παρ 26 Δεκ 2025, 01:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Την οβιεδο την έχει αγοράσει ο ιδιοκτήτης της μεξικανικής Πατσουκα,το υποτιθέμενο ενδιαφέρον είναι εξυπηρέτηση σε αυτόν την Κρουζ αζουλ για να τσιμπήσει ο ΠΑΟΚ και να τον αγοράσει άμεσα,ο παίχτης δεν το κουνάει τώρα.
Το τι θα γίνει το καλοκαίρι, είναι άλλη κουβέντα,που και αυτή θα εξαρτηθεί απο τα ...
Το τι θα γίνει το καλοκαίρι, είναι άλλη κουβέντα,που και αυτή θα εξαρτηθεί απο τα ...
- Παρ 26 Δεκ 2025, 12:27
- Jump to forum
- Jump to topic
απιστευτο οτι καποιος που πληρωνεται απ τον Σαββιδη ειδε τον καργα και ειπε καλος ειναι, ας τον παρω.