Φαντάσου δηλαδή τώρα , ο γαύρος να χάσει τον Ελ Καμπί πχ με τραυματισμό ή να φύγει σε καμιά Αραπιά και να πάει να πάρει το Σαμάτα ή τον Μπράντον Τόμας , γιατί ταιριάζει στο σύστημα του Μεντιλίμπαρ.
Θα είχαν ανακαινίσει και τα πλακάκια οι Τσουκαλάδες.
Και καλώς θα πω εγώ.
Εμείς εδώ κάνουμε σενάρια ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 3679 εγγραφές
- Τετ 17 Δεκ 2025, 00:49
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 17 Δεκ 2025, 01:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Και για τον Πενια μας λέγανε ότι ήταν επιλογή Λουτσεσκου, ότι έχει στοιχεία να κουμπώσει κλπ.
Η κατάληξη γνωστή.
Εγώ όταν βλέπω όλο αυτό το παραμύθι από τους αρδ (γιατί δεν πιστεύω να τα παίρνεις κάνεις στα σοβαρά αυτά) καταλαβαίνω μια προσπάθεια με το καλημέρα να ρίξουμε την ευθύνη στον ...
Η κατάληξη γνωστή.
Εγώ όταν βλέπω όλο αυτό το παραμύθι από τους αρδ (γιατί δεν πιστεύω να τα παίρνεις κάνεις στα σοβαρά αυτά) καταλαβαίνω μια προσπάθεια με το καλημέρα να ρίξουμε την ευθύνη στον ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 09:46
- Jump to forum
- Jump to topic
αληθεια ακουσατε την εκπομπη των 24 που μιλανε για "λογικη" ?
αληθεια ειδατε ΟΛΕΣ τις σελιδες που ασχολουνται με ΠΑΟΚ τι γραφουν και πως χρυσωνουν το χαπι?
Μονο εγω τα βλεπω και γυρνανε τα μυαλα μου ρε πστ
τι διαολο
προφανως free οποιος φοραει την τιμημενη θα στηριχτει μεχρι αποδειξεως του ...
αληθεια ειδατε ΟΛΕΣ τις σελιδες που ασχολουνται με ΠΑΟΚ τι γραφουν και πως χρυσωνουν το χαπι?
Μονο εγω τα βλεπω και γυρνανε τα μυαλα μου ρε πστ
τι διαολο
προφανως free οποιος φοραει την τιμημενη θα στηριχτει μεχρι αποδειξεως του ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 09:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Εδώ είμαστε και θα δεις ότι η ομάδα δεν θα πάρει άλλο φορ και ότι ο παίκτης δεν ήρθε για τρίτος αλλά για αντι-Τσάλοφ.
Αυτά τα εξτρέμ που παίζει φορ τα έχουμε ξαναδεί. Δεν θα πιάσει στον ΠΑΟΚ τέτοιος παίκτης. Οπως δεν έπιασε ο Τισουνταλι και όπως δεν κουμπώνει σωστά ο Ντεσποτοφ.
Καλοκαίρι με ...
Αυτά τα εξτρέμ που παίζει φορ τα έχουμε ξαναδεί. Δεν θα πιάσει στον ΠΑΟΚ τέτοιος παίκτης. Οπως δεν έπιασε ο Τισουνταλι και όπως δεν κουμπώνει σωστά ο Ντεσποτοφ.
Καλοκαίρι με ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 12:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Μου αρέσει που απαντάτε σοβαρά στον ΠΟΡΚΥ.
Ο οποίος βέβαια έχει χάσει το μέτρο που είχε κάποτε..
Ο οποίος βέβαια έχει χάσει το μέτρο που είχε κάποτε..
- Τετ 17 Δεκ 2025, 16:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρώτος το έδωσε ο Ναπολι για Μαρτιν. Σημερα το πρωι
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 08:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Προς φιλους που γκρινιαζουν...Εχουμε επισημανει ενα σκασμο φορες καποιοι τις παθογενειες του διδυμου Ιβαν - Ραζβαν ,οσον αφορα τον σχεδιασμο καθε φορα της ομαδας. Παθογενειες που φρεναρουν συνεχως την εξελιξη της, ακομα και οταν σε πεισμα αυτων ,τρυπαει το ταβανι της και φτανει σε επιτυχιες οπως ...
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 09:38
- Jump to forum
- Jump to topic
2 επιχειρήματα χρησιμοποιούν οι δημοσιογράφοι για την επιλογή γερεμέγεφ
μας λένε ότι ο ΠΑΟΚ είχε κλεισμένο έναν μαροκινό και αυτός τραυματιστήκε, γι αυτό κατέληξαν στον γερεμέγεφ
1η ερώτηση: μόνο 1 παίχτη είχαν στη λίστα οι σκάουτς για σεντερ φορ? γιατί δεν πήγαν στον επόμενο της λίστας?
2η ...
μας λένε ότι ο ΠΑΟΚ είχε κλεισμένο έναν μαροκινό και αυτός τραυματιστήκε, γι αυτό κατέληξαν στον γερεμέγεφ
1η ερώτηση: μόνο 1 παίχτη είχαν στη λίστα οι σκάουτς για σεντερ φορ? γιατί δεν πήγαν στον επόμενο της λίστας?
2η ...
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 11:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω παλι δεν νομιζω οτι τον εκνευρισμο τον προκαλει η απωλεια τιτλων,ισα ισα,θεωρω πως τον εκνευρισμο τον προκαλει ακριβως η ελλειψη του διοικητικου μοντελου. Καποια πραγματα ειναι αντικειμενικα και αντικειμενικα εδω και πολυ καιρο βιωνουμε σερι τραγελαφικων επιλογων στο μεταγραφικο σχεδιασμο απο ...
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 11:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Ωραίο το παραμυθάκι για τον κλεισμένο παίκτη της μπραγκα. Η μόνη λογική να πάρεις γερεμεγιεφ είναι να πεις πιστεύω πολύ τον el quazzani, θα τον αγοράσω τραυματία με χαμηλότερη τιμή και για τους 3-4 μήνες πού δεν θα παίξει θα πάρω γερεμεγιεφ. Τα άλλα παραμυθακια ότι τάχα μού είχαμε κλείσει ...
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 13:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Γερεμεγεφ δεν έρχεται γιατί ο Ιβαν έχει θέσει ως ταβάνι τα 200.000 για απόκτηση επιθετικού. Διαφωνώ,δεν ειναι θέμα χρημάτων ,το πρόβλημα ειναι δομικό.
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 16:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Η μόνη επαρκή δικαιολογία της απόκτησης Γερεμέγεφ είναι να θεωρούν τον Μύθου τεράστιο πρότζεκτ και να μην θέλουν να τον καπελώσουν με την απόκτηση πρωτοκλασάτου φορ.Να πάμε δηλαδή με βασικό Γιακουμάκη , δεύτερο τον Μύθου και για ειδικές αποστολές τον Γερεμέγεφ που έχει δείξει πως βρίσκει γκολ σε ...
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 17:46
- Jump to forum
- Jump to topic
η μεταγραφη του σουηδου ειναι λαθος απο οπου και αν την πιασεις...
1)μετριος -32χρονος ρολιστας
2)στυλ παιχνιδιου(φορ κουτιου -πληρως unfit σε αυτο που παιζουμε )
3)καπελωνει μυθου αν οχι τωρα ,το καλοακρι που θα παμε ΠΑΛΙ για βασικο +γιακουμακη , θα μεινει ο μυθου πισω απο τον σουηδο
4 ...
1)μετριος -32χρονος ρολιστας
2)στυλ παιχνιδιου(φορ κουτιου -πληρως unfit σε αυτο που παιζουμε )
3)καπελωνει μυθου αν οχι τωρα ,το καλοακρι που θα παμε ΠΑΛΙ για βασικο +γιακουμακη , θα μεινει ο μυθου πισω απο τον σουηδο
4 ...
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 19:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Ψάχνετε , ψάχνετε λογική, λέτε , αναλύετε , κράζετε, ελπίζετε, φτάνει. Αφού είστε εδώ όλοι ξέρετε αυτό που ξέρουν ακόμα και τα νεογέννητα...
https://www.facebook.com/share/v/17kYpQhmTh/
https://www.facebook.com/share/v/17kYpQhmTh/
- Παρ 19 Δεκ 2025, 20:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχουμε κτ χειροπιαστο για Γιαννουλη ή απλα ψωλαρουμε?