μου εκλεψε ενα κυπελλο μεσα απο τα χερια και τον λιβανιζανε μερα νυχτα Τολη
αν εξαιρεσεις αυτο, καλος προπονητης δε λεω, θετικο οτι εκανε υπερβαση στον αρρωστο ποδοσφαιρικα βαζελο, αλλα δεν θεωρω οτι εχει να προσθεσει κατι εδω
Αναζήτηση για περισσότερες από 3666 εγγραφές
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 08:36
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 15:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Αυριο ανακοινώνεται ο Ζαφειρης Μάγκες μου ότι να ναι γράφουν στην Τσεχία έχετε τον λόγο μου.
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 16:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε ήθελα αλλά εφόσον το βλέπω να έρχεται σε περίπτωση αρνητικής εξέλιξης και αγαπάω την ομάδα υπερβολικά για να μην βάλω όσο γίνεται ένα λιθαράκι ώστε να μην γίνει οίκος ανοχής εδώ μέσα εάν δεν έρθει:
Γεγονότα: ( δεν με ενδιαφέρει καμία αντιπαράθεση, δεν με ξέρει ούτε η μάνα μου, είμαι ο κανένας ...
Γεγονότα: ( δεν με ενδιαφέρει καμία αντιπαράθεση, δεν με ξέρει ούτε η μάνα μου, είμαι ο κανένας ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 16:45
- Jump to forum
- Jump to topic
@Macho, εγώ δεν κατάλαβα το «ο Ιβαν έχει δώσει λευκή επιταγή μόνο για τον Ζαφειρη».
Τι σημαίνει αυτό;
Ότι αν χαλάσει του Ζαφειρη επιστρέφουμε στις επιλογές δανεικών και ελεύθερων τύπου Μπακαγιόκο, Κόλεϊ και Βιετεσκα;
Γιατί για μένα το πρόβλημα εκεί είναι.
Αν δεν γίνει του Ζαφειρη, το οποίο ας ...
Τι σημαίνει αυτό;
Ότι αν χαλάσει του Ζαφειρη επιστρέφουμε στις επιλογές δανεικών και ελεύθερων τύπου Μπακαγιόκο, Κόλεϊ και Βιετεσκα;
Γιατί για μένα το πρόβλημα εκεί είναι.
Αν δεν γίνει του Ζαφειρη, το οποίο ας ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 17:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Να κοπούν τα σχολια ότι αν δε βγει η μεταγραφή τι θα μας πουν αυτοί που τη δίνανε κλεισμένη.
Τα παιδια που μάθανε κάτι το μάθανε και το μετέφεραν. Ο ΠΑΟΚ την έχει πάει την υπόθεση όσο δεν πάει παρακάτω...
Αν ο αλλος είναι ανισορροπος και δεν πουλήσει δεν φταίνε τα παιδιά.
Ηρεμήστε λιγο να ...
Τα παιδια που μάθανε κάτι το μάθανε και το μετέφεραν. Ο ΠΑΟΚ την έχει πάει την υπόθεση όσο δεν πάει παρακάτω...
Αν ο αλλος είναι ανισορροπος και δεν πουλήσει δεν φταίνε τα παιδιά.
Ηρεμήστε λιγο να ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 17:10
- Jump to forum
- Jump to topic
τι κάθεστε και λέτε τουλάχιστον εδω μέσα? ποιος πουλησε τι και σε ποιον? ο φιλος ή ο όποιος φιλος που ότι ήξερε το είπε, όταν ολοι οι υπλοιποι (και έγω) σπαγαμε μπαλες (σορρυ για την εκφραση) με 24/7 πες και πες και τι νεο εχουμε και να κοιμηθούμε ή όχι? Αυτές τις απόψεις κρατήστε τες για μέρη έκτος ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 17:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Macho αρχικά σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Εύχομαι να είσαι καλά! Να περνάς να μας λες μια καλησπέρα φίλε!
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 18:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε τι να κάνουμε ρε αδερφέ, να βαράμε το τύμπανο στο σαλονι και να κάνουμε χέρια; Άσε μας να μαλώσουμε λίγο για το γούρι.SotR4 έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 18:41 Παίζει η ομάδα κρίσιμο ματς σε 10 λεπτά και εσείς τσακώνεστε για τον Ζαφείρη και τον κάθε Ζαφείρη. Να τελειώσει το ματς και μετά.
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 21:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ζαφειρης μολις μπήκε το γκολ έκανε λαικ στο ποστ του ΠΑΟΚ σε 20 δευτερόλεπτα. Περιμένω την ανακοίνωση
- Παρ 15 Αύγ 2025, 17:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Τυχαίο θα είναι που ένας παίκτης που μέχρι χθες δεν ασχολιόταν με τον ΠΑΟΚ, κάνει δύο like back to back.Logistis έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 17:01 Ξανά λάικ ο Ζαφείρης στο ποστ της ΠΑΕ για τις ομιλίες των Πέλκα, Ζιφκοβιτς στ αποδυτήρια. Πριν 54 λεπτά στο ινστα
Σίγουρα τυχαίο
- Παρ 15 Αύγ 2025, 19:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Φίλε είσαι ότι να ναιpaokovios1974 έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 19:14Δεν ειπες οτι θα ανακοινωθει σημερα?blackzone44 έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 19:08Με το που μάθω κάτι θα σας το πω, δε θέλω να πω καμία βλακεία και σας κρατάω σε αγωνία.Paok1926 + male-sykies έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 19:04 Τι λες και συ blackzone αυτή η ησυχία είναι θετικό η αρνητικό σημάδι????
Τι αλλαξε δηλαδη και δεν το πηρες χαμπαρι εσυ
- Παρ 15 Αύγ 2025, 23:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Πως το ταιριαξε ομως κι αυτο με καληνυχτα παπα στα γαλλινα απευθυνομενος στον πριστ δλδ καπου ωπα ακομα και να μην γινει τπτ εχει τον χαβα τουUnpsofable78 έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 23:54 O Black είπε όμως Bonne nuit Pape
Ότι μιλάνε για χαφ και μάλιστα τον ίδιο, είναι δεδομένο γιατί ο prist πάτησε like στον black
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 00:33
- Jump to forum
- Jump to topic
διαβάζοντας ξανά τους χρησμούς του πάτερ:
1. επαναπροσέγγιση με παίχτη ο οποίος μας είχε ρίξει άκυρο στο παρελθόν (Ζιγκό)
2. ο δεύτερος μιλάει για ύπνο από τις 10 (νούμερο Ζαφείρη) και κατόπιν αναφέρεται ΣΤΑ χαφ (πληθυντικός, άρα πάνω από ένα χαφ)
3. ξαφνικά εμφανίζεται μία μορφή της Βίβλου ...
1. επαναπροσέγγιση με παίχτη ο οποίος μας είχε ρίξει άκυρο στο παρελθόν (Ζιγκό)
2. ο δεύτερος μιλάει για ύπνο από τις 10 (νούμερο Ζαφείρη) και κατόπιν αναφέρεται ΣΤΑ χαφ (πληθυντικός, άρα πάνω από ένα χαφ)
3. ξαφνικά εμφανίζεται μία μορφή της Βίβλου ...
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 17:15
- Jump to forum
- Jump to topic
αφου ο ζαφειρης μας εγραψε οτι ζητησε να μην παιξει.pirate_salonica έγραψε: Σάβ 16 Αύγ 2025, 17:10 Κανονικά θα παίξει, μη γελιόμαστε τώρα. Δεν ξέρω, προφανώς, αν έχει να κάνει με τη μεταγραφή
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 19:08
- Jump to forum
- Jump to topic