Τεράστια νίκη με κόντρα διαιτησία. Η Μπιλμπάο είναι καλή ομάδα αλλά με 50-50 διαιτητές θα τους είχαμε 12-15 πόντους μπροστά.
Η ομάδα θα παλέψει και πιστεύω ότι θα το σηκώσει εκεί μέσα.
Η αναζήτηση βρήκε 232 εγγραφές
- Κυρ 26 Απρ 2026, 00:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 2-3 Τελικός κυπέλλου Ελλάδας 25-26, MVP σχόλια και παραλειπόμενα
Τέλος εποχής για πολλούς παίκτες και τον προπονητή.
Επιλογή προπονητή που θα κτίσει μια νέα ομάδα.
Αλλά αυτά θέλουν λεφτά και τα λεφτόδεντρα δεν υπάρχουν. Η διοίκηση λοιπόν καλείται να πάρει αποφάσεις, αν όχι επώδυνες, τουλάχιστον very unpopular.....
Επιλογή προπονητή που θα κτίσει μια νέα ομάδα.
Αλλά αυτά θέλουν λεφτά και τα λεφτόδεντρα δεν υπάρχουν. Η διοίκηση λοιπόν καλείται να πάρει αποφάσεις, αν όχι επώδυνες, τουλάχιστον very unpopular.....
- Κυρ 26 Απρ 2026, 10:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Το πέναλτι πάντως που ζητήσαμε, με το γράμμα του νόμου ήταν πέναλτι αφού δεν αφορά χέρι στήριξης. Ο παίκτης πέφτει με το ένα χέρι αλλά βρίσκει την μπάλα με το άλλο.
Για το γκολ που ζητήσαμε πραγματικά δεν μπορώ να έχω άποψη. Από την μπροστινή κάμερα φαίνεται ότι η μπάλα περνάει την γραμμή αλλά αυτό ...
Για το γκολ που ζητήσαμε πραγματικά δεν μπορώ να έχω άποψη. Από την μπροστινή κάμερα φαίνεται ότι η μπάλα περνάει την γραμμή αλλά αυτό ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 14:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Η συντριπτική πλειοψηφία δεν θέλει να φύγει ο Ιβαν. Και δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια τέτοια πρόθεση.
Οι υπόλοιπες αλλαγές όμως είναι πλέον μονόδρομος.
Οι υπόλοιπες αλλαγές όμως είναι πλέον μονόδρομος.
- Δευ 27 Απρ 2026, 00:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Αρα να κρατήσουμε το ίδιο σχεδόν ροστέρ ?
Με τους 30φεύγα με ένα επιπλέον χρόνο στην πλάτη τους.
Του χρόνου θα παλεύουμε για 4αδα.
Με τους 30φεύγα με ένα επιπλέον χρόνο στην πλάτη τους.
Του χρόνου θα παλεύουμε για 4αδα.
- Δευ 27 Απρ 2026, 10:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Ο άλλος στα χανούμια ...απλά στάθηκε τυχερός και την βγάζει καθαρή μέχρι τώρα....με έναν ρόμβο για γέλια και κλάματα.
Δεν νομίζω ότι κερδίζουμε κάτι υποτιμώντας την δουλειά των αντιπάλων. Ο Νίκολιτς ήταν αυτό που φαινόταν όταν ήρθε, ένας καλός προπονητής, που παίρνει το 100% των δυνατοτήτων των ...
- Δευ 27 Απρ 2026, 20:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχει φέρει αναμφίβολα σπουδαίες επιτυχίες, 7 χρόνια όμως σε μια ομάδα είναι πολλά. Λογικό είναι να επέρχεται ο κορεσμός. Ειδικά όταν οι δύο τελευταίες χρονιές είναι αποτυχημένες. Γι΄ αυτό και η απώλεια του κυπέλου ήταν κρίσιμη. Θα συντηρούσε ένα κλίμα επιτυχίας έστω και αν στα 100 χρόνια περιμέναμε ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 15:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Για αλλή μια χρονιά πάμε να δούμε την κασέτα στο ριπιτ μου φαίνεται. Τι καλαααα
Του χρόνου πάλι εδώ για κριτική για να μην αλλάξει τίποτα. Όλα καλά στον πλανήτη ΠΑΟΚ
Να βλέπεις και τα θετικά.
Δεν θα χρειαστεί να ξοδέψουμε και πολλά λεφτά.
4-5 πινελιές και τέλος. Ετοιμη η ομάδα.
Pinelistes ...
- Τετ 29 Απρ 2026, 23:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Bilbao - ΠΑΟΚ 29/04 21:00 FEC Finals, ΕΡΤ 2 Σπορ
Ισπανικές ομάδες...αναμενόμενες διαιτησίες...και στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο...δεν χρειάζεται μεγάλη ανάλυση.
Οσο για την ομάδα, αυτή είναι ρε παιδιά...δεν μου δείχνει ότι είναι καλύτερη από την προ Τέλη εποχή. Φυσικά υπάρχουν πλέον τα λεφτά για να μπούνε η βάσεις για μια καλύτερη και κυρίως ...
Οσο για την ομάδα, αυτή είναι ρε παιδιά...δεν μου δείχνει ότι είναι καλύτερη από την προ Τέλη εποχή. Φυσικά υπάρχουν πλέον τα λεφτά για να μπούνε η βάσεις για μια καλύτερη και κυρίως ...
- Τετ 29 Απρ 2026, 23:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 19. Alexander Jeremejeff
Για 3ος φορ καλός είναι. Χρειάζονται δύο καλύτεροι και ισάξιοι μεταξύ τους. Ο Μύθου (όπως και ο Χατσίδης) ας δοθούν δανεικοί σε καμιά ομάδα του εξωτερικού με εγγυημένες συμμετοχές ώστε να εξελιχθούν ως παίκτες και να επιστρέψουν πιο έτοιμοι.
- Πέμ 30 Απρ 2026, 15:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ολυμπιακός Κυριακή 03/05 19:00 Novasports Prime
Ο μόνος λόγος για να επιδιώξουμε την 2η θέση δεν είναι η ενδεχόμενη συμμετοχή στην League Phase του Champions League αλλά το ότι θα έχουμε 2 μαξιλαράκια.
Ας συνυπολογίσει κανείς ότι πιθανοί αντίπαλοι στον β προκριματικό είναι ομάδες όπως η Φενέρ, Ρέιντζερς, Μπόντο καταλαβαίνεις που πάει το πράγμα ...
Ας συνυπολογίσει κανείς ότι πιθανοί αντίπαλοι στον β προκριματικό είναι ομάδες όπως η Φενέρ, Ρέιντζερς, Μπόντο καταλαβαίνεις που πάει το πράγμα ...
- Παρ 01 Μάιος 2026, 13:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Προσωπικά, δε θέλω έναν νέο Μπότο (ή Ρέμπε ή Μπράνκο), που θα πάει 2-3 χρόνια πίσω την ομάδα.
Να φέρεις τεχνικό, αθλητικό πώς τον λένε, διευθυντή, σύμφωνοι.
Αλλά να είναι και η κατάλληλη επιλογή.
Κοίταξε, υπάρχουν και παραδείγματα επιτυχημένων τεχνικών δευθυντών : Βρύζας (παιλαιότερα), Μίχελ ...
- Κυρ 03 Μάιος 2026, 20:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ 3-1, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Μπράβο για τη νίκη, κι ας άργησε μια βδομάδα.
- Κυρ 03 Μάιος 2026, 20:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Να θυμίσω πως είναι το ίδιο ρόστερ που μέχρι Φλεβάρη δεν έβλεπε κανέναν....
Από τους βασικούς τελειωμένος δεν είναι κανένας αλλά αρκετοί από αυτούς πρέπει να γίνουν ρεζέρβες αν θέλουμε να φτιάξουμε ομάδα για τρεις διοργανώσεις (Κεντζιορα, μπαμπα, οζντοεφ, Τάισον)
Οταν θα γίνει ο ...
- Κυρ 03 Μάιος 2026, 22:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Ετσι, για να καταλάβετε τι χάσαμε στο Βόλο όχι μόνο στο κύπελο αλλά και στο πρωτάθλημα με την ήττα στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου.