Καλύτερα διότι θα ήταν πιο αμφίβολο στοίχημα από τον Γερεμέγιεφ.
Η αναζήτηση βρήκε 185 εγγραφές
- Τετ 17 Δεκ 2025, 16:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
- Τετ 17 Δεκ 2025, 16:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΜΑΡΚΟ 17/12 20:00, COSMOTESPORTS
Βασικά άμα βάλεις Ζαφείρη και Γερεμέγεφ είναι εύκολο 0-3 στα χαρτιά.Hayate έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 16:25 Βλεπω Τσιφτση τέρμα... Τέιλορ,Κένι,Λοβρεν, Κεντζιορα...Κέντρο με Μπιανκο και Ζαφείρη....Χατσιδης, Ιβανουσετς,Ντεσποτοφ και Γερεμεγεφ...
Εύκολο 5-0
- Τετ 17 Δεκ 2025, 23:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Sporting CP-ΠΑΟΚ 62-70,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Με άλλα μέτρα και άλλα σταθμά σφύριζαν οι διαιτητές ειδικά στο τέλος. Τέλος πάντων νίκη και συνεχίζουμε.
- Σάβ 20 Δεκ 2025, 18:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Πανιωνιος Cosmorama Travel 106-88 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Λίγο άναρχο μπάσκετ, αλλά φυσιολογικό για μια ομάδα που έχει μεσούσης της περιόδου τόσες μεταγραφές.
Ο Πανιώνιος είναι καλύτερη ομάδα απ' όσο μαρτυρά το 2/22 που έχει.
Ο Πανιώνιος είναι καλύτερη ομάδα απ' όσο μαρτυρά το 2/22 που έχει.
- Σάβ 20 Δεκ 2025, 21:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι λέτε ρε παιδιά ? :lol:
Με 66% κερδισμένες μονομαχίες μέχρι στιγμής στο ρώσικο πρωτάθλημα τον λέτε αδύναμο στα ψηλά ?
Χώρια τα υπόλοιπα στοιχεία που είναι και αυτά πολύ καλά.
Για παράδειγμα το 89% σε επιτυχημένες μεταβιβάσεις στο μισό του αντιπάλου είναι κάτι που δύσκολα συναντάς.
Εγώ ...
Με 66% κερδισμένες μονομαχίες μέχρι στιγμής στο ρώσικο πρωτάθλημα τον λέτε αδύναμο στα ψηλά ?
Για παράδειγμα το 89% σε επιτυχημένες μεταβιβάσεις στο μισό του αντιπάλου είναι κάτι που δύσκολα συναντάς.
Εγώ ...
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 00:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι λέτε ρε παιδιά ? :lol:
Εγώ ...
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 01:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Μακαρι μακαρι μακαρι,ολοκληρωμενο σεντερ μπακ σε καλη ηλικια.
Θυμίζει περίπτωση Ingason ( ρωσικό πρωτάθλημα καλή ηλικία σωματοδομή εν ενεργεία διεθνής)
Μακάρι να γίνει.
Μην ξεχνάμε πως το καλοκαίρι ίσως χρειαστούμε 3 καινούρια σεντερμπακ μιας και δεν θεωρώ σίγουρο πως θα ανανεώσει ο Kedziora ...
- Δευ 22 Δεκ 2025, 21:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπερνάρ και Μητογλου άμεσα...
Κωστή και Τσαπρα το καλοκαίρι...
Δεσποτοφ και Καμάρα οποίος φέρει πρόταση φεύγει...και θα αντικατασταθεί
Δεν είναι οι άσχημα δεν είναι και σούπερ αλλά αν δώσεις και λίγο βάθος στον Λουτσεσκου θα το σηκώσει λίγο πιο εύκολα! :pano:
Για βάθος δεν μπορείς να βρεις ...
- Τρί 23 Δεκ 2025, 20:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο γνωστός Καρπόβ μας δίνει πληροφορίες για τις εξελίξεις στο θέμα του στόπερ. Με ανάρτηση του ενημέρωσε ότι δεν προχωράει το ζήτημα του Εράκοβιτς καθώς η Ζενίτ θέλει 10εκ και δεν ενδιαφέρεται για τον Τσάλωφ ως αντάλλαγμα και επίσης δε θέλει να τον δώσει δανεικό παρά μόνο τον πουλάει. Λογικό θα πω ...
- Παρ 26 Δεκ 2025, 15:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορεί να θυμάμαι και λάθος αλλά νομίζω ότι υπήρξαν φωνές εδώ μέσα που ζητούσαν τον Κάργα και ήταν και ευχαριστημένοι με την απόκτησή του. Σίγουρα θυμάμαι πάντως ότι πολλοί ωρύονταν εδώ μέσα που μας είχε προλάβει η χάρτινη και πήρε τον Φερνάντες και τον Φαν Φέρτ από τον Βόλο. Κι έναν ακόμη ...
- Σάβ 27 Δεκ 2025, 01:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλές οι χρημαστηριακές αξίες και τα βιογραφικά, αλλά αυτά είναι ενδείξεις μόνο και όχι αποδείξεις επιτυχίας.
Το ζήτημα είναι ο παίκτης να ταιριάζει στις απαιτήσεις της ομάδας, στο σύστημα και στα χαρακτηριστικά.
Όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν και πολύ σημασία.
Άλλα ο κόσμος δεν θέλει κανονικούς ...
Το ζήτημα είναι ο παίκτης να ταιριάζει στις απαιτήσεις της ομάδας, στο σύστημα και στα χαρακτηριστικά.
Όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν και πολύ σημασία.
Άλλα ο κόσμος δεν θέλει κανονικούς ...
- Τρί 30 Δεκ 2025, 01:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ευρωπαϊκό μέλλον και προοπτικές
Ισως βλέπω λίγο ρομαντικά το πράγμα, αλλά εμένα πάλι δεν με ενδιαφέρει καμιά κλειστή διοργάνωση που δεν συνδέεται με τα εγχώρια πρωταθλήματα.
- Τρί 30 Δεκ 2025, 02:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ευρωπαϊκό μέλλον και προοπτικές
Το ξέρω ότι στο τέλος εκεί θα πάμε αλλά Βλέπω διαφορετικά τα πράγματα. Αντίθετος σε κάθε κλειστή διοργάνωση που δεν έχει σύνδεση με το πρωτάθλημα.
Όπως θυμάμαι σε συζητήσεις και αρκετοί ακόμη εδώ μέσα.
Οπως ήμουν και στο ποδόσφαιρο όταν πήγαινε να γίνει κάτι ανάλογο αλλά η Ουέφα τους έριξε πόρτα ...
Όπως θυμάμαι σε συζητήσεις και αρκετοί ακόμη εδώ μέσα.
Οπως ήμουν και στο ποδόσφαιρο όταν πήγαινε να γίνει κάτι ανάλογο αλλά η Ουέφα τους έριξε πόρτα ...
- Τετ 31 Δεκ 2025, 20:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 19. Alexander Jeremejeff
Καλώς ήρθε. Θα πάει καλύτερα απ' ότι περιμένουν οι περισσότεροι. Εύχομαι πολλά με κάθε τρόπο (βασικά με κεφαλιές δηλαδή).
- Πέμ 01 Ιαν 2026, 04:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 19. Alexander Jeremejeff
Ούτε τα μπατζετ ούτε τα συμβόλαια είναι αποδείξεις επιτυχίας.
Παίζουν φυσικά κάποιον ρόλο, δίνουν ενδείξεις, αλλά μέχρι εκεί.
Μπάλα πάντως δεν παίζουν από μόνα τους, Όλα κρίνονται στο γήπεδο.
Παίζουν φυσικά κάποιον ρόλο, δίνουν ενδείξεις, αλλά μέχρι εκεί.
Μπάλα πάντως δεν παίζουν από μόνα τους, Όλα κρίνονται στο γήπεδο.