Η αναζήτηση βρήκε 10 εγγραφές

Return

από Afanas
Τετ 16 Ιούλ 2025, 14:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26

Ας τα φάμε τώρα στα φιλικά αυτά τα γκολ
από Afanas
Τετ 16 Ιούλ 2025, 14:38
Jump to forum
Jump to topic

Θα ειχε φαει κοκκινη ο Σορετιρε σε επισημο με αυτο το μαρκαρισμα
από Afanas
Πέμ 17 Ιούλ 2025, 12:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Μιλάμε για την Ευρωπαϊκή λίστα ρε παιδιά. 17 ξένους μπορούμε να δηλώσουμε είτε είναι κοινοτικοί είτε όχι.
Όπως είπε ο Σουριναμεζος, σε δύο χρόνια θα λογίζεται ως γηγενής

Νομίζω όμως ότι από του χρόνου θα μπορεί να μπει στην δεύτερη λίστα με τους παίκτες της ακαδημίας μας οπότε δε θα πιάνει θέση ...
από Afanas
Σάβ 19 Ιούλ 2025, 18:02
Jump to forum
Jump to topic

Χατσίδης και Μύθου δείχνουν καλά στοιχεία νομίζω. Πρέπει να σκληρύνουν κι οι δύο, να δυναμώσουν κλπ αλλά το επίπεδό τους τεχνικά φαίνεται πολύ καλό.
Ο Μύθου και λίγη έκρηξη παραπάνω θα μου άρεσε να έχει.
από Afanas
Δευ 28 Ιούλ 2025, 15:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

ektoras έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 14:53 Καμία περίπτωση χαφ δεν είναι κοντά είπε ο Κόλκας...ούτε ο Κραλ ούτε ο άλλος που έλεγε...απέχουν πολύ τα νούμερα...
Αυτό δεν έλεγε και πριν κλείσει Μειτέ και Τειλορ;
από Afanas
Τετ 30 Ιούλ 2025, 17:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Ναι ρε Ντελια! Μείνε για πάντα εδώ να γουστάρουμε και να μεγαλώσεις μαζί με τον ΠΑΟΚ!
από Afanas
Δευ 04 Αύγ 2025, 14:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Για το θέμα πώλησης του Chalov που λέτε, εμένα με προβληματίζει λίγο. Θα πρέπει να μείνουμε με τον Μύθου και έναν ή δύο καινούριους φορ με τεράστιας σημασίας παιχνίδια μπροστά μας. Είναι μεγάλο ρίσκο.
Μόνο αν έρθει αύριο κιόλας ο ένας φορ και πουληθεί ο Chalov προς τέλη Αυγούστου μου ακούγεται safe ...
από Afanas
Δευ 04 Αύγ 2025, 14:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26

Οι 5 τελευταίες ευρωπαϊκές σεζόν της Ριέκα.
Εικόνα

Η μόνη σοβαρή ομάδα που απέκλεισαν είναι η Κοπεγχάγη πριν 5 χρόνια σε μονό αγώνα. Από τότε έχουν να μπουν ομίλους.

Εκτός έδρας φαίνεται να τα χάνουν γενικά και δεν έχουν κερδίσει ποτέ ελληνική ομάδα.
από Afanas
Πέμ 07 Αύγ 2025, 20:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - WAC 7/8 20:30 OPEN tv

Ευτυχως ειναι τραγικη ομαδα αυτοι. Ιβαν, ελπιζω να βλεπεις το ματς και να κανεις αυτο που πρεπει.

Που τους είδες τραγικούς;
Σπάνε το πρεσινγκ μας σχετικά εύκολα, έχουν καλύτερα τρεξίματα και ανασταλτικά είναι σφιχτοί, μας βγάλανε και δύο κλασικές ευκαιρίες που πάλι καλά τις δώσανε παβλενκα και ...
από Afanas
Κυρ 10 Αύγ 2025, 00:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Οπότε αφού θα τον πουλήσουμε του χρόνου μετά το Μουντιάλ κι αυτός μπάλωμα της μιας χρονιάς θα είναι... :lol: :lol: