Η αναζήτηση βρήκε 22 εγγραφές

Return

από Kabamaru11
Κυρ 02 Νοέμ 2025, 18:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ Α.Σ.

Μην ξεχνιομαστε,απο αυριο ολοι τηλ στον Α.Σ. για να γραφτουμε μελη.Απ ολη αυτη την κοροιδια μηνων,να βγει κερδος για τον συλλογο μας.
από Kabamaru11
Πέμ 27 Νοέμ 2025, 16:02
Jump to forum
Jump to topic

Καλησπέρα, ψάχνω 2 άτομα εάν υπάρχουν για να προτείνουν την εγγραφή μου στον Α.Σ. Έχω στείλει και στην σελίδα στο Facebook για εγγραφές στον ερασιτέχνη αλλά ακόμη δεν έχω λάβει κάποια απάντηση.

Παρε καλυτερα τηλ στα γραφεια του Ερασιτεχνη,θα σου πουν οτι θα τα συμπληρωσουν μονοι τους τα 2 ατομα ...
από namisenoiazei
Πέμ 27 Νοέμ 2025, 19:17
Jump to forum
Jump to topic

Montrealiotis έγραψε: Πέμ 27 Νοέμ 2025, 15:57 Εμένα από τον ερασιτέχνη δεν μου ζήτησαν κάτι τέτοιο πάντως. Μου είπαν στείλε την αίτηση και και την κατάθεση. Τα έστειλα από 30 Οκτωβρίου και περιμένω.
Και εγώ το ίδιο ακριβώς . Τους είχα στείλει πιο πριν email μαλιστα και μου απαντήσανε μέσα σε μια ώρα.
από fuzztone
Κυρ 16 Νοέμ 2025, 22:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2025-2026

Ήμουν στο γήπεδο χτες, και όσοι ήμασταν εκεί είδαμε ένα παιγνίδι ροντέο που μπορούσε να πάει σε οποιαδήποτε πλευρά.

Η Κυπαρίσση μας "σκότωσε" στο 1ο σετ, η Σάβατζ μας ζόρισε πολύ, ενώ οι αντίπαλες είχαν πολύ καλύτερη υποδοχή (όπως έβλεπα το παιγνίδι) και λιγότερα λάθη.

Τι είχαμε εμείς? Μια ...
από kataramenos5
Κυρ 09 Νοέμ 2025, 15:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: αεκ-ΠΑΟΚ 76-78 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Τελη μην ερθεις ρε στα α@@@α μας κιολας.Με Θανασαρο θα το σηκωσω.
από Taseos
Κυρ 09 Νοέμ 2025, 15:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: αεκ-ΠΑΟΚ 76-78 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δεν είμαστε σαββιδοσκυλα. Ούτε ο θανασαρας είναι. Συμπεριφορές στηλιτεύουμε. Ο ΠΑΟΚ είναι αξίες