Η αναζήτηση βρήκε 22 εγγραφές
- Κυρ 02 Νοέμ 2025, 18:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ Α.Σ.
Μην ξεχνιομαστε,απο αυριο ολοι τηλ στον Α.Σ. για να γραφτουμε μελη.Απ ολη αυτη την κοροιδια μηνων,να βγει κερδος για τον συλλογο μας.
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 16:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλησπέρα, ψάχνω 2 άτομα εάν υπάρχουν για να προτείνουν την εγγραφή μου στον Α.Σ. Έχω στείλει και στην σελίδα στο Facebook για εγγραφές στον ερασιτέχνη αλλά ακόμη δεν έχω λάβει κάποια απάντηση.
Παρε καλυτερα τηλ στα γραφεια του Ερασιτεχνη,θα σου πουν οτι θα τα συμπληρωσουν μονοι τους τα 2 ατομα ...
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 19:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Και εγώ το ίδιο ακριβώς . Τους είχα στείλει πιο πριν email μαλιστα και μου απαντήσανε μέσα σε μια ώρα.Montrealiotis έγραψε: Πέμ 27 Νοέμ 2025, 15:57 Εμένα από τον ερασιτέχνη δεν μου ζήτησαν κάτι τέτοιο πάντως. Μου είπαν στείλε την αίτηση και και την κατάθεση. Τα έστειλα από 30 Οκτωβρίου και περιμένω.
- Κυρ 16 Νοέμ 2025, 22:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2025-2026
Ήμουν στο γήπεδο χτες, και όσοι ήμασταν εκεί είδαμε ένα παιγνίδι ροντέο που μπορούσε να πάει σε οποιαδήποτε πλευρά.
Η Κυπαρίσση μας "σκότωσε" στο 1ο σετ, η Σάβατζ μας ζόρισε πολύ, ενώ οι αντίπαλες είχαν πολύ καλύτερη υποδοχή (όπως έβλεπα το παιγνίδι) και λιγότερα λάθη.
Τι είχαμε εμείς? Μια ...
Η Κυπαρίσση μας "σκότωσε" στο 1ο σετ, η Σάβατζ μας ζόρισε πολύ, ενώ οι αντίπαλες είχαν πολύ καλύτερη υποδοχή (όπως έβλεπα το παιγνίδι) και λιγότερα λάθη.
Τι είχαμε εμείς? Μια ...
- Κυρ 02 Νοέμ 2025, 20:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ 2/11, 19:30, Novasports Prime
Γιατί γαμιέται, γι΄αυτό.
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 15:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: αεκ-ΠΑΟΚ 76-78 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Τελη μην ερθεις ρε στα α@@@α μας κιολας.Με Θανασαρο θα το σηκωσω.
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 15:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: αεκ-ΠΑΟΚ 76-78 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Δεν είμαστε σαββιδοσκυλα. Ούτε ο θανασαρας είναι. Συμπεριφορές στηλιτεύουμε. Ο ΠΑΟΚ είναι αξίες