Η αναζήτηση βρήκε 20 εγγραφές
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 19:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Άρης-ΠΑΟΚ, 08/02, 19:00, NovaSports
Καλη τυχη, χωρις τραυματισμους,και κάρτες

- Κυρ 15 Φεβ 2026, 18:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 15/2-19:30,Novasportshd
Καλή τυχη στην ομάδα...Να ειναι σοβαροί, χωρις επιπόλαια λάθη, και κάρτες,και άλλους τραυματισμούς..
Μακάρι, να κερδίσουμε σήμερα (το Χ, δεν με χαλάει) και για θέμα ψυχολογίας, και για να βουλώσουμε καποια..στόματα
Μακάρι, να κερδίσουμε σήμερα (το Χ, δεν με χαλάει) και για θέμα ψυχολογίας, και για να βουλώσουμε καποια..στόματα
- Κυρ 26 Απρ 2026, 15:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Ισως, ειναι καλυτερα που ηρθαν ετσι τα πραγματα, να παρθούν ( ? ) καποιες αποφασεις...
Σεβασμος στον πιό πετυχυμένο προπονητη της ομαδοας μας, αλλα ισως να εχει κλεισει ο κύκλος του...
Ας τα β'αλουν κάτω, να δούνε, τι φταίει γαι τους πολλούς τραυματισμούς, γαι την αποκαταταση, γιατι οι ...
Σεβασμος στον πιό πετυχυμένο προπονητη της ομαδοας μας, αλλα ισως να εχει κλεισει ο κύκλος του...
Ας τα β'αλουν κάτω, να δούνε, τι φταίει γαι τους πολλούς τραυματισμούς, γαι την αποκαταταση, γιατι οι ...
- Πέμ 30 Απρ 2026, 17:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Ξαχάσαμε και τον θυμιάνη, και τον τερματά του Πανσεραικού...
Μπορουμε, να βρουνε παικτες σε καλη ηλικία, απο Β' Γερμανιας, και Γαλλιας?
Εκει πισετυω, υπαρχουνε πολλοί καλοι και ταχυδυναμικοί παικτες...αρκει να τους πείσουμε να ερθουν..
Μπορουμε, να βρουνε παικτες σε καλη ηλικία, απο Β' Γερμανιας, και Γαλλιας?
Εκει πισετυω, υπαρχουνε πολλοί καλοι και ταχυδυναμικοί παικτες...αρκει να τους πείσουμε να ερθουν..
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 19:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Και εγώ πιστεύω εχει κλείσει ο κύκλος του ..
Αλλά πιστεύεται, ότι σε 1,5+ μήνα , θα φέρουμε ( ποιος θα τον διαλέξει?) προπονητή, και παίκτες, στα θέλω του προπονητή, για να παίξουμε 22-23 Ιούλη Ευρώπη?
Το...άλλο με τον Τοτό, το ξέρετε?
Αλλά πιστεύεται, ότι σε 1,5+ μήνα , θα φέρουμε ( ποιος θα τον διαλέξει?) προπονητή, και παίκτες, στα θέλω του προπονητή, για να παίξουμε 22-23 Ιούλη Ευρώπη?
Το...άλλο με τον Τοτό, το ξέρετε?