Ο γερμανός επέλεξε να επιτρέψει το σκληρό παιχνίδι, αν του δώσουμε το ελαφρυντικό ότι πρόκειται περί απλά κακού διαιτητή, αλλά με το καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο το ... σκληρό καργιολίκι του πήγε μάλλον στον γεροδιάολο και κιτρίνισε τσακ μπαμ τον Γιακουμάκη.
Περαστικά στον Γιάννη.
Η αναζήτηση βρήκε 590 εγγραφές
- Δευ 10 Νοέμ 2025, 16:32
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 11 Νοέμ 2025, 11:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Την άλλη φορά που θα πάμε στο πατατοχωραφο να φέρουμε 4-5 διαφορετικά παπούτσια σαν την F1. Να ξεκινάμε με ενδιάμεσα στην αρχή, μετά με μεσαία και να βάζουμε στο τελευταίο 20λεπτο τα μαλακά.
Κι εγώ όση ώρα γράφω την F1 έχω στο μυαλό μου. :D
Πως τα φέρνει η μοίρα. Ένα γλίστρημα μας άνοιξε το ...
- Τετ 12 Νοέμ 2025, 13:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Δεν την έχω φρέσκια τη φάση μπροστά μου αλλα μου φάνηκε για τακτικό φάουλ από πίσω όταν του φεύγει ο παίκτης.
Το ότι δεν είναι μαρκάρισμα του Jedvai είναι ακόμα χειρότερο γιατί είναι προφανές ότι πρέπει να βγάλει κάρτα. Είναι μπροστά στα ματια του.
Aν το αναλύσουμε περισσότερο, θα έρθει κάποιος ...
Το ότι δεν είναι μαρκάρισμα του Jedvai είναι ακόμα χειρότερο γιατί είναι προφανές ότι πρέπει να βγάλει κάρτα. Είναι μπροστά στα ματια του.
Aν το αναλύσουμε περισσότερο, θα έρθει κάποιος ...
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 22:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 9. Fedor Chalov
Προσπαθω να θυμηθω τελευταια φορα που παικτης μας εφαγε γιουχα. Οχι ολη η ομαδα, ενας παικτης μεσα στον αγωνα. Ουτε ο Μουργκ εφαγε γιουχα, ουτε ο Σαματα (το ακριβως αντιθετο) και δεν ξερω ποσο πισω πρεπει να παμε.
Olssen. Τερματοφυλακας. Μας έκαψε, αποδοκιμαστηκε, έφυγε και μετά έκαψε κι άλλες ...
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 23:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα έχει παρατήσει, και όταν ένας παίχτης τα έχει παρατήσει και απλά περιμένει ν' αλλάξει ομάδα, την ευθύνη την έχεις εσύ που τον χρησιμοποιείς.
- Παρ 28 Νοέμ 2025, 13:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Το πρόβλημα του Λουτσεσκου είναι ότι ποτέ δεν ρισκάρει με το δικό του μυαλό αλλά ουσιαστικά παίρνει το ρίσκο ότι θα αντέξουν οι safe επιλογές. Κάτι που όταν δεν βγαίνει έχουμε τα χθεσινά.
Μπράβο φίλε icue συνοψησες εξαιρετικά την σκέψη του προπονητή. Είναι ευλογία αλλά κι μονομέρεια το να ...
- Πέμ 04 Δεκ 2025, 00:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν νομίζω να σε ξαναδούμε.
- Πέμ 04 Δεκ 2025, 15:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Ευτυχώς υπάρχεις και εσύ, να τους ξεφτιλίζεις σε κάθε συνέντευξη τύπου.
- Παρ 12 Δεκ 2025, 20:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 2. Mohamed Mady Camara
marsantos διαβάζοντας τα σχόλια σου, νομίζω ότι στο μοίρασμα του χρόνου ήταν σημαντικό ο Μαντί να πάρει χρόνο χθες ώστε να βγει σωστά το rotation. Είναι προφανές ότι με τον γαύρο (αλλά και την χάρτινη) να μην γκελάρουν σχεδόν πουθενά, δεν υπάρχουν περιθώρια για την οποιαδήποτε απώλεια στο ...
- Πέμ 05 Φεβ 2026, 01:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 3. Jonjoe Kenny
Μπενίτεθ: (στην προπόνηση, τον Αντίνο) "Κανένας δεν μπορεί να τον σταματήσει"
Λουτσέσκου και Τζοντζο:

Λουτσέσκου και Τζοντζο:

- Πέμ 05 Φεβ 2026, 09:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης
Άφαντος!
- Πέμ 05 Φεβ 2026, 11:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 99. Αντώνης Τσιφτσής
Τσιφ, τι έβγαλες ρε σκύλε
!!

- Παρ 13 Φεβ 2026, 03:19
- Jump to forum
- Jump to topic
και για να ....ευθυμήσουμε ....και λιγο.
σκριπτα μανετ..
κάντε ενα κόπο και ξαναδιαβάστε απο το 1 εως το 15 σε αυτο το...νήμα..
τι...λέγαμε ...τότε και τι ...ακούμε...τώρα ...
το παρακάτω είναι ένα δείγμα....και το ξαναβάζω γιατί μου έκανε τρομερή εντύπωση..η απαξίωση και η μή πίστη στην ομάδα ...
σκριπτα μανετ..
κάντε ενα κόπο και ξαναδιαβάστε απο το 1 εως το 15 σε αυτο το...νήμα..
τι...λέγαμε ...τότε και τι ...ακούμε...τώρα ...
το παρακάτω είναι ένα δείγμα....και το ξαναβάζω γιατί μου έκανε τρομερή εντύπωση..η απαξίωση και η μή πίστη στην ομάδα ...
- Κυρ 22 Φεβ 2026, 20:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό εννοώ, σωστά.
Υπερβολή μου αλλά νομίζω καταλαβαίνεις τι θέλω να πω
Υπερβολή μου αλλά νομίζω καταλαβαίνεις τι θέλω να πω