Η αναζήτηση βρήκε 458 εγγραφές
- Πέμ 02 Οκτ 2025, 23:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Πόσο έχεις καταφέρει η ρε σκύλε να κοροϊδέψεις τόσους πολλούς για τόσο πολύ καιρό
Ειλικρινά σου βγάζω το καπέλο
Are you surprised ???
Εγω καθολου !!!
Ναι είμαι. Και δεν θα πω για έξω, χταπόδια εδώ μέσα που θεωρώ ότι το επίπεδο σε ελληνικές γραμμές είναι πολύ υψηλό.
Okay καταλαβαίνω ότι ...
- Πέμ 02 Οκτ 2025, 23:46
- Jump to forum
- Jump to topic
ο βολιακο το ειπανε στον σχολιασμο ειχε σφηξιμο νομιζω στην γαμπα και ζητησε αλλαγη.
Ο μπιανκο βγηκε μαλλον γιατι καποιος εχει σφηξιμο στο κεφαλι.
Ο μπιανκο βγηκε μαλλον γιατι καποιος εχει σφηξιμο στο κεφαλι.
- Πέμ 02 Οκτ 2025, 23:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 11. Taison Barcellos Freda
Πάλι έκανε μια κούρσα περνώντας όποιον βρήκε για να σταματήσει μόνο με φάουλ εσκεμμένο. Και θέλουμε και να απεγκλωβιστούμε από το παιχνίδι του, για να μην έχουμε ούτε αυτό. Άλλες ομάδες το έχουν σε αφθονία κι εμείς το ψάχνουμε με το κυάλι.
- Παρ 03 Οκτ 2025, 00:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω cosmote δεν είπαν κάτι για πρόβλημα του Βολιακο γι αυτό μας έκανε εντύπωση .
Στον οτε ειναι ο Μελισσιδης που τωρα αν τον ρωτησεις ποσο βγηκε το ματς παιζει να σου πει λαθος σκορ. Και εγω απο εδω το εμαθα για το προβλημα.
Φανηκε και στο θρεντ του ματς οτι καποιοι δεν πήραν χαμπαρι ...
- Παρ 03 Οκτ 2025, 13:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Που ξέρουμε ότι δε γίνεται καμια συζήτηση? Να βγάλουν ανακοίνωση ότι ψάχνουν προπονητή?
- Παρ 03 Οκτ 2025, 13:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να κρίνουμε οποιονδήποτε άλλο προπονητη πέρασε από το παγκο η θα περάσει ,θα πρέπει να το κάνουμε με τα ιδια κριτηρια. Βαρ,ξένοι διαιτητές, ΕΠΟ, πρωτοφανή στήριξη στα δύσκολα,μεγάλα μπατζετ,κάτι που δεν είχε κανένας άλλος εκτός από αυτόν στα χρόνια Ιβαν.
- Παρ 10 Οκτ 2025, 09:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης
Χμμ. Νομίζω ότι ο Ενρίκε είχε παίξει σε ομίλους ως δανεικός από εμάς σε ομάδα αζέρικη.ΑποστόληςΑ έγραψε: Πέμ 18 Σεπ 2025, 09:57 ΚΑΙ τυπικά ο πρώτος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που έπαιξε σε ομίλους Ch.L.
- Δευ 20 Οκτ 2025, 17:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 6. Dejan Lovren
Επικός Λοβρεν στέκεται πάνω απ τον Αντρίγια σα να λέει "μπραβο εγγονάκι μου, ωραία τα λες, τι λεβέντη μεγάλωσα. Αντε μη φορτώσω τώρα και τους φαω ζωντανούς όπως τότε στο μέτωπο"
https://www.paokmania.gr/podosfairo/protathlima/257415-i-omilia-antrigia-sta-apodytiria-tha-pethanoyme-o-enas-gia-ton ...
https://www.paokmania.gr/podosfairo/protathlima/257415-i-omilia-antrigia-sta-apodytiria-tha-pethanoyme-o-enas-gia-ton ...
- Δευ 27 Οκτ 2025, 23:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 8. Soualiho Meïté
Λίγο βαρυστομαχιασμένος ήταν χτες, από τα γαλλικά τα μοσχάρια, μεσοβδόμαδα.
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 02:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 22. Alessandro Bianco
Καταραμένε Τσώχο, ακόμα και στα στιγμιότυπα Βολιάκο τον λες τον άνθρωπο ...

- Δευ 10 Νοέμ 2025, 09:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Ζαφειρης, Φορ και αριστερο εξτρεμ πανω ραφι. Μπορεις να βρεις τα 2 τελευταια; Δεν ειναι ευκολο Γεναρη μηνα αλλα πρεπει.
Στα στοπερ και εγω δεν εντοπιζω τοσο μεγαλο προβλημα.
Στα στοπερ και εγω δεν εντοπιζω τοσο μεγαλο προβλημα.
- Δευ 10 Νοέμ 2025, 16:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Ο γερμανός επέλεξε να επιτρέψει το σκληρό παιχνίδι, αν του δώσουμε το ελαφρυντικό ότι πρόκειται περί απλά κακού διαιτητή, αλλά με το καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο το ... σκληρό καργιολίκι του πήγε μάλλον στον γεροδιάολο και κιτρίνισε τσακ μπαμ τον Γιακουμάκη.
Περαστικά στον Γιάννη.
Περαστικά στον Γιάννη.
- Τρί 11 Νοέμ 2025, 11:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Την άλλη φορά που θα πάμε στο πατατοχωραφο να φέρουμε 4-5 διαφορετικά παπούτσια σαν την F1. Να ξεκινάμε με ενδιάμεσα στην αρχή, μετά με μεσαία και να βάζουμε στο τελευταίο 20λεπτο τα μαλακά.
Κι εγώ όση ώρα γράφω την F1 έχω στο μυαλό μου. :D
Πως τα φέρνει η μοίρα. Ένα γλίστρημα μας άνοιξε το ...
- Τετ 12 Νοέμ 2025, 13:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν την έχω φρέσκια τη φάση μπροστά μου αλλα μου φάνηκε για τακτικό φάουλ από πίσω όταν του φεύγει ο παίκτης.
Το ότι δεν είναι μαρκάρισμα του Jedvai είναι ακόμα χειρότερο γιατί είναι προφανές ότι πρέπει να βγάλει κάρτα. Είναι μπροστά στα ματια του.
Aν το αναλύσουμε περισσότερο, θα έρθει κάποιος ...
Το ότι δεν είναι μαρκάρισμα του Jedvai είναι ακόμα χειρότερο γιατί είναι προφανές ότι πρέπει να βγάλει κάρτα. Είναι μπροστά στα ματια του.
Aν το αναλύσουμε περισσότερο, θα έρθει κάποιος ...