Η αναζήτηση βρήκε 472 εγγραφές
- Τρί 18 Νοέμ 2025, 12:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Επιβεβαιωση απο Κλείτο οτι έστειλε το φακελο στην ΕΕΑ, σε 10 μερες τελειωσαμε 
- Τρί 18 Νοέμ 2025, 14:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ποιος είναι πρόεδρος στην εταιρεία που αγοράζει την ΚΑΕ δεν έχει καμία σημασία
Όπως αντίστοιχα δεν μας ενδιαφέρει ποιος είναι πρόεδρος της Dimera ενώ έχει περάσει από πρόεδρος του ΠΑΟΚ μέχρι και ο Αγγελίδης
Όπως αντίστοιχα δεν μας ενδιαφέρει ποιος είναι πρόεδρος της Dimera ενώ έχει περάσει από πρόεδρος του ΠΑΟΚ μέχρι και ο Αγγελίδης
- Τρί 18 Νοέμ 2025, 15:01
- Jump to forum
- Jump to topic
icue έγραψε: Τρί 18 Νοέμ 2025, 14:15 Δηλαδη προεδρος θα ειναι αυτος ο Καλανταριδης; Ή δεν εχει σχεση ποιος ειναι προεδρος της ΑΕ με το ποιος θα ειναι στην ΚΑΕ.
Ωραια φετα εκ Χαλκιδικης εχει ο Καλανταριδης,εγκρινω και ας μην ειμαι η ΕΕΑ
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 13:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι εντυπωσιακά οτι τα μισθωμένα τρολ στο τουιτερ εκεί που λέγανε μπατίρη τον σαββιδη γιατι δεν δίνει 200 εκ εγγυητική, την ίδια στιγμή δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί πρέπει να πληρώσει ο Μυστακιδης για να πάρει την καε . Εκεί που αποθέωναν ΑΣ γιατί δεν μασάει για το καλό του συλλόγου κ ζητάει ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 15:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή λατρεμενε μου Νίκο Βεζυρτζη δεν βρήκες τον χρόνο να μιλήσεις με τον "φίλο" σου Θανάση Χατζόπουλο για να καταλάβεις που είναι το πρόβλημα επειδή όπως λες δεν έχεις θεσμικό ρόλο, αλλά βρήκες τον χρόνο να κλείσεις 3 παίκτες...ως τι; Εκεί η μη ύπαρξη θεσμικού ρόλου πάει περίπατο;
Και @@μα τον ...
Και @@μα τον ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 21:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Εδω δν δινει καποιος διαπιστευτηρια αν ειναι ΠΑΟΚ..ουτε θα απολογηθουμε γτ θεωρησαμε περιεργο (να μν πω τπτ αλλο) αυτο που εγινε το καλοκαιρι...προφανως αν γινει προεδρος ο Τελης ειμαστε ολοι μαζι του..Στα καλα κ στα ασχημα...Προφανως κ θα εχει τη στηριξη ολων μας..κ εσεις τωρα που πετατε ειρωνειες ...
- Τετ 26 Νοέμ 2025, 12:20
- Jump to forum
- Jump to topic
και Κόρεϊ Μαγκέτι με Μπάνε!MagdiTolba έγραψε: Τετ 26 Νοέμ 2025, 12:12 Εγώ ξερω οτι με Χατζόπουλο είδαμε Κεβιν Πόρτερ Jr.
Με Τελη ακουγεται ο Χουγκάζ
- Τετ 26 Νοέμ 2025, 13:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα κανετε λιγα χρονια υπομονη για να δειτε Νικο Γκικα με τη φανελα της ομαδας... 
Υ.Γ Μεγαλο ζορι ο υιος Συριγος με την αλλαγη ιδιοκτησιακου...Μακαρι Θεε μου να πανε τα πραγματα οπως θελουμε γιατι θα τους πονεσει ακομα περισσοτερο και απο το ποδοσφαιρο...
Υ.Γ Μεγαλο ζορι ο υιος Συριγος με την αλλαγη ιδιοκτησιακου...Μακαρι Θεε μου να πανε τα πραγματα οπως θελουμε γιατι θα τους πονεσει ακομα περισσοτερο και απο το ποδοσφαιρο...
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 13:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης Μεγαλομέτοχος ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Αφού είναι παπάς.
Αφού δεν πήρε τη Τούμπα θα τη κάνει με ελαφρά πηδηματάκια.
Χαλάλι τα αδικαιολόγητα μπαν που φάγαμε για πάρτη σου απ'τους ξερόλες.
Και γι'αυτούς που μέχρι τη Δευτέρα το βράδυ ήλπιζαν να χαλάσει η δουλειά.
Γιατί;
Για να μη δυσαρεστηθεί ο άλλος ήθελαν τον ΠΑΟΚ με μπάτζετ α2.
Ρίξτε ...
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 15:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
“Πριν 5,5 χρόνια έλαβα ένα τηλεφώνημα για το αν θα ήθελα να συμμετάσχω σε μια συνάντηση για το μέλλον του μπάσκετ. Πήγα, είδα ότι δεν υπήρχε κάτι άλλο και μετά την επιβεβαίωση του κ. Κατσαρή, τον οποίο ευχαριστώ δημόσια για την εμπιστοσύνη, αποφάσισα να αναλάβω την ομάδα.
Πολλοί με είπαν τρελό ...
Πολλοί με είπαν τρελό ...
- Κυρ 30 Νοέμ 2025, 10:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης Μεγαλομέτοχος ΚΑΕ ΠΑΟΚ
,@Μπαρκαρούτσος σοβαρά έχεις παράπονο απ'τους δημοσιογράφους;
Ο ΠΑΟΚ και ίσως το ελληνικό μπάσκετ βρήκαν επενδυτή που δεν έχει εμφανιστεί 100 χρόνια και οι δημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ δεν βάζω της Αθήνας τα έχουν βάψει μαύρα.
Κιχ. Με το ζόρι ένα ΥΓ.
Αλλά έγραφαν με ξύλινα γράμματα ότι η δουλειά χάλασε ...
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 21:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Δωστε και λιωστε
- Παρ 28 Νοέμ 2025, 20:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Και το γήπεδο τους .icue έγραψε: Παρ 28 Νοέμ 2025, 17:52 Εγω για να πω την αληθεια οταν διαβασα για το μαδομουνι που γινεται στην Παρτιζαν η πρωτη σκεψη μου ηταν, φερτους ολους.![]()
Και τα διαρκείας τους
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 17:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Κάπου εδώ θα πρέπει να προσθέσω στην κουβέντα ότι κάποια στιγμή που αγανάκτησα να ακούω τις περιγραφές από τα γνωστά πανελλήνιας εμβέλειας μέσα ενημέρωσης και εκπομπές από παρόμοια αθλητικά ραδιόφωνα είπα να γνωρίσω τα μέσα της Θεσσαλονίκης!
Εκμεταλλευόμενος τις 4g /5g ταχύτητες και φυσικά τις ...
Εκμεταλλευόμενος τις 4g /5g ταχύτητες και φυσικά τις ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 12:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Τo sport24 είναι το πρώτο σάιτ που τσεκάρω αθλητικά νέα τα τελευταία χρόνια, γιατί είχε εύχρηστο σάιτ και σχετικά κανονικό ρεπορτάζ σε σχέση με άλλα μίντια, ιδίως τα λεγόμενα ''αντικειμενικά''.
Από τότε που έφυγε ο Διαμαντόπουλος και έχουν φέρει Σαμπράκο μαζί με μερικούς ακόμα, πρέπει να σκρολάρεις ...
Από τότε που έφυγε ο Διαμαντόπουλος και έχουν φέρει Σαμπράκο μαζί με μερικούς ακόμα, πρέπει να σκρολάρεις ...