Η αναζήτηση βρήκε 473 εγγραφές
- Δευ 01 Σεπ 2025, 21:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Καλα αυτα τα "χαχα γελαω" του μιζερου τα ακουω βερεσε. Εχουμε δει "γελαω" ημιχρονο οπως σας αποκαλυψε το τιραμισου24 τελικο. Οποτε δε μου λεει κατι.
- Δευ 01 Σεπ 2025, 21:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγνώμη για όσους επρηξα blackzone εννοείται πρώτα από όλα σε σένα. Συγνώμη και πάλι.
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Και εμένα έτσι με έλεγε η δικιά μου και μετά με χώρισεBlackgr4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 22:02 Ο Μπρέθγουειτ πάντως, πριν από 19 ώρες, έκανε ποστ στο προσωπικό του Ίνστα που μεταξύ άλλων έγραφε "Πάμε δυνατά Gremio".
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμένα εντομοαπωθητικό.TylerDurden έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 22:01Εμένα πάλι μου ακούγεται σαν τα ψεύτικα ονόματα που έβαζαν παλιά το FIFA και το pro όταν δεν είχαν τα δικαιώματα των πραγματικών παιχτών.
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Επίσης, Apetenok? Ονοματάρα.
Εμένα πάλι μου ακούγεται σαν τα ψεύτικα ονόματα που έβαζαν παλιά το FIFA και το pro όταν δεν είχαν τα δικαιώματα των πραγματικών παιχτών.
Εμένα εντομοαπωθητικό.
ο Απετενόκ εννοείται πως ήταν φαραώ στην αρχαία αίγυπτο
στον ελεύθερό του χρόνο έπαιζε δίδυμο ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 09:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο neal mitrowaite.
- Τρί 02 Σεπ 2025, 09:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε άλλα νέα ο Dolberg μάλλον επιστρέφει Άγιαξ με 10εκ. και Strelec πήγε Μίντλεσμπρο με 7,5 εκ.
Αυτό σας παρακαλώ οι μεταγραφολάγνοι κάντε το στιγμιότυπο οθόνης γιατί στο προσεχές μέλλον θα διαβάζουμε: "όταν μπορούσαμε να πάρουμε Dolberg και Stelec τα τζιμάνια της ομάδας μας πετούσαν χαρταετό".
- Τρί 02 Σεπ 2025, 10:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως ενθυμούμενος τα περσινά εκτός έδρας ευρωπαϊκά όπου ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν τη γρήγορη μετάβαση στις αντεπιθέσεις ο Τσάλωφ την έκανε πολύ καλά τη δουλειά του. Δυστυχώς ο Τισου έχασε κανά δύο άχαστα και στράβωσαν τα παιχνίδια. Ίδωμεν.
Κι ένα γενικότερο σχόλιο: ευτυχώς δεν στράβωσε το ματς με ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 10:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Κολκας ειπε οτι με τον φορ που κυνηγαμε τα βρηκαμε, μιλαμε για πολυ μεγαλο συμβολαιο, αλλα η ομαδα του ακομα ενω ηταν διαλλακτικη στο ποσο τωρα κανει κολπακια.
Δεν εδωσε πιθανοτητες αλλα τονισε οτι η αποφαση ειναι να παρουμε φορ ακομα και αν δεν προλαβουμε την λιστα
Δεν εδωσε πιθανοτητες αλλα τονισε οτι η αποφαση ειναι να παρουμε φορ ακομα και αν δεν προλαβουμε την λιστα
- Τρί 02 Σεπ 2025, 12:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειπαν τετοιο πραγμα οι Γαλλοι?

- Τρί 02 Σεπ 2025, 17:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Η αμήχανη στιγμή που βλέπεις 1 εξτρα σελίδα σχόλια μέσα σε δευτερόλεπτα και λες "ε αυτο ήταν κάτι έσκασε"
Και τελικά είναι η το έμμετρο χιαστί ομοιοκατάληκτο δοκίμιο του Αμπαλαέα σε εκατό επανεκτελέσεις
Και τελικά είναι η το έμμετρο χιαστί ομοιοκατάληκτο δοκίμιο του Αμπαλαέα σε εκατό επανεκτελέσεις
- Τρί 02 Σεπ 2025, 17:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Δύο απορίες έχω εδώ και καιρό
Γιατί ο Αμπαλαεα γράφει σονέτα και γιατί ο καρπουζας χωρίζει τις φράσεις με τρεις τελείες κάθε φορά;
Και τις γράφω τώρα που έχει απαρτία η μάζωξη
Γιατί ο Αμπαλαεα γράφει σονέτα και γιατί ο καρπουζας χωρίζει τις φράσεις με τρεις τελείες κάθε φορά;
Και τις γράφω τώρα που έχει απαρτία η μάζωξη
- Τρί 02 Σεπ 2025, 21:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ σας είχα προετοιμάσει από νωρίς σήμερα. Εσείς κάνατε όνειρα. Πάμε άλλη μία. Τι μου θέλατε πουλάκια μου κι άλλο φορ;

- Τρί 02 Σεπ 2025, 21:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι, εμείς και ο οαρηςNikodiai έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 21:54 Ειμαστε οι μονοι που δεν εχουμε βγαλει Ευρωπαικη λιστα ακομη;
- Τρί 02 Σεπ 2025, 22:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Η χαρά των Γκίκα η σημερινή μέρα