Η αναζήτηση βρήκε 715 εγγραφές
- Τετ 12 Νοέμ 2025, 15:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 2-1,mvp-σχόλια & Παραλειπόμενα
Ενα θετικο που μπορω να βρω απο αυτο το ματς, ειναι οτι τετοιες λαμογιες συνηθως μας τις κανουν σε κρισιμα σημεια της σεζον. Το ματς με τον Σπαθα, τον εβραιο καμικαζι στο Χαριλαου, τα παιδιακια στο παρκινγκ την οπαπαρινα. Αυτη τη φορα εγινε σε ενα σημειο που δεν κρινει τιποτα και εχει και διακοπη ...
- Τετ 12 Νοέμ 2025, 21:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Anwil Wloclawek, 12/11, 20:15, ΕΡΤ2
Μην τυχόν και δεν μας βγει η ψυχή σε ένα ματς.
- Πέμ 13 Νοέμ 2025, 14:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Το προϋπηρεσία στο nba εχει παψει εδω και καιρο να σημαινει κατι. Χωρις να λεω κατι για τον συγκεκριμενο. Αλλα εχουν περασει η Σαρα και η Μαρα απο το nba χωρις να ακουμπησουν.
- Παρ 14 Νοέμ 2025, 20:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Ενταξει να ειμαστε και ρεαλιστες ομως. Οσο πιο απλο και να ειναι στο μπασκετ να κανεις καλη ομαδα, ποτε δεν ειναι κατι που γινεται απο τη μια μερα στην αλλη.
Αν μετα απο δυο χρονια παλευουμε παλι με Κολοσσους και Μαρουσια ναι οκ να αρχισουμε το κραξιμο.
Αν μετα απο δυο χρονια παλευουμε παλι με Κολοσσους και Μαρουσια ναι οκ να αρχισουμε το κραξιμο.
- Κυρ 16 Νοέμ 2025, 00:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ
Εγω εβλεπα το βολλειnunies4 έγραψε: Σάβ 15 Νοέμ 2025, 23:49 Το είδατε ρε σκύλοι; Χαράς το κουράγιο σας.
Εγώ χαλαρά... netflix σειρουλα. Ούτε λεπτό δεν θα χαραμιζα
- Κυρ 16 Νοέμ 2025, 00:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Basket League 2025-26
Σοβαρη διοργανωση 
- Τρί 18 Νοέμ 2025, 11:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Εγω το μονο που μπορω να πω σαν προσωπικη αποψη ειναι το εξης. Υπηρχε mod που δεν ειχα ιδεα για τις αποψεις του και παροτι διαφωνουσα 100% με αυτες οταν τις διαβασα αφου επαψε να ειναι mod, εκτιμησα αυτο ακριβως το γεγονος. Οτι οσο ηταν mod δεν ηξερα τι πιστευει και δεν διαμόρφωνε αποψη. Και ...
- Τρί 18 Νοέμ 2025, 20:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Να μην περιμενουμε απο ανθρωπο που δεν εχει ασχοληθει ποτε παραγοντικα με αθλημα να τα κανει ολα τελεια απο την πρωτη μερα. Και μενα μου εχει γυρισει το μυαλο με τον ΑΣ, αλλα την ευθυνη για αυτο το τσιρκο την εχει σε παρα πολυ μεγαλο βαθμο ο ιδιος ο ΑΣ. Ας μην παρουμε απο τα μουτρα οποιο στελεχος ...
- Τρί 18 Νοέμ 2025, 23:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV
Ευτυχως εκατσα και ειδα αυτη τη ματσαρα και οχι το μοναδικο ματς της μερας που δεν μπηκε γκολ.
- Τρί 18 Νοέμ 2025, 23:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ
Ο Μανταλος ειπε οτι ειχε κρυο λεει και ηταν δυσκολο το ματς. Εντωμεταξυ μια ματια που εριχνα στο λεπτο προς λεπτο στα αλλα γηπεδα εριχνε καρεκλοποδαρα, αλλα σε εμας ειχε κρυο. 
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 10:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Εγω μετα το ματς με τον βαζελο τα εχω κοψει ολα και ιντερνετικα και τηλεοπτικα. Μονο απο εδω μεσα διαβαζω τι γινεται. Μετα απο σχεδον δυο εβδομαδες μπορω να πω πως τα οφελη πλησιαζουν σε αυτα που ειχα οταν ειχα κοψει το καπνισμα. Ζω καλυτερα ηδη. 
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 09:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Χωρίς να έχω καταλάβει ακόμα ποιο είναι το θέμα, εμένα μου φαίνεται αδύνατο να μην θέλει η μία ή άλλη πλευρά να μην γίνει από την αρχή και να έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο.
Αν κάποιος δεν ήθελε, μπορούσε να βρει χίλιους δύο τρόπους πολύ πιο μπροστά.
Αν κάποιος δεν ήθελε, μπορούσε να βρει χίλιους δύο τρόπους πολύ πιο μπροστά.
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 21:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Κηφισιά 3-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Κάνει και για στρημινγκ ο Αντριγια;embuji έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 21:05 Ο Παππους κολλησε 2 αλλα το vpn ειναι ο Αντριγια. Μεχρι και εναν καφε που πηρα αυτος μου τον εφερε στο ημιχρονο τρεχοντας.
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 10:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω το μονο που ξερω ειναι οτι ντραπηκα για τους ευρωλιγουρηδες και αυτα που γραφανε στο τουιτερ στα ποστ της ΚΑΕ.
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 18:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Δοξα τον Θεο δεν υπαρχει transfermarkt για το μπασκετ.