Η αναζήτηση βρήκε 376 εγγραφές

Return

από icue
Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Αυτος ο Ζουραρης εχει κανει καριερα σε Βελγιο και Τσαμπιονσιπ. Στην Γαλλια δεν πρεπει να πολυ ακουμπησε. Λογικα θα ειναι ενας ακομα τεχνιτης παικτης, απλα στο βαζελο δεν νομιζω να τους λειπουν. Παικτες που θα την βαλουν μεσα τη μπαλα του λειπουν. Δεν ξερω αν ειναι τετοιος αυτος.
από icue
Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Psagmenos4 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:33 Για χαφ η φορτσα γράφει για νεότερο σε ηλικία από το φορ δηλαδή τον Γιακουμακη, ότι πάμε για μεταγραφή κι ότι θα είναι έκπληξη.
Καλα και ο Γιακουμακης εκπληξη ηταν. Δεν ειναι ολες οι εκπληξεις ευχαριστες.
από icue
Σάβ 02 Αύγ 2025, 13:20
Jump to forum
Jump to topic

Ποτε δεν την καταλαβα αυτη την ερωτηση. Αν σε βοηθήσει (λεμε τωρα) για μια χρονια, δεν στρεχει; Δεν μετραει αν παρεις τιτλο με καποιον δανεικο;
από icue
Σάβ 02 Αύγ 2025, 19:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26

Δεν ξερω την δυναμικοτητα της αλλης ομαδας αλλα ηταν δικαιο αποτελεσμα. Μια φαση που λεμε αχαστο εχασε η Μπεργκερ και οι αλλοι εκτος απο τα δυο γκολ χασανε αλλες δυο πολυ καλες φασεις, ολες στην κοντρα οπως και τα γκολ.

Αλλα γενικα κακο ματς.
από icue
Κυρ 03 Αύγ 2025, 11:52
Jump to forum
Jump to topic

Εσεις που το εχετε παρει αποφαση οτι η ομαδα ειναι παρατημενη εξι χρονια κλπ και καθε χρονο τα ιδια και τρεις το λαδι πεντε η φετα και μα και μου. Γιατι ασχολειστε; Αληθεια προσπαθω να καταλαβω. Ειναι καποιο φετιχ; Για γουρι; Ειλικρινα πιστευετε οτι αν γραφετε δεκαπεντε φορες τη μερα επι τρεις μηνες ...
από icue
Κυρ 03 Αύγ 2025, 12:01
Jump to forum
Jump to topic

Οκ αρα πιστευτε οτι γραφοντας εδω θα τα διαβασει καποιος και θα αλλαξει. Το ακουω.
από icue
Κυρ 03 Αύγ 2025, 12:05
Jump to forum
Jump to topic

Εσεις που το εχετε παρει αποφαση οτι η ομαδα ειναι παρατημενη εξι χρονια κλπ και καθε χρονο τα ιδια και τρεις το λαδι πεντε η φετα και μα και μου. Γιατι ασχολειστε; Αληθεια προσπαθω να καταλαβω. Ειναι καποιο φετιχ; Για γουρι; Ειλικρινα πιστευετε οτι αν γραφετε δεκαπεντε φορες τη μερα επι τρεις ...
από icue
Κυρ 03 Αύγ 2025, 13:44
Jump to forum
Jump to topic

Να γκρινιαζετε. Κανεις δεν ειπε να μην γκρινιαζετε. Και κριτικη να κανετε. Και να τα χωνετε.

Εγω που δεν μιρλιαζω γενικα, εγραψα πεντε φορες οτι δεν μαρεσει ο Γιακουμακης οταν ακουστηκε. Ε δεν θα το ξαναγραψω. Δεν με ενδιαφερει να μαθουν ολοι εδω μεσα την αποψη μου. Δεν θα αλλαξει και κατι αμα το ...
από icue
Δευ 04 Αύγ 2025, 09:21
Jump to forum
Jump to topic

Ο Γιοβιτς ειναι καθε περυσι και καλυτερα, αλλα πρωην ποδοσφαιριστης ακομα τουλαχιστον δεν ειναι. Τωρα αν μου λεγατε να δωσουμε 2,5 χαρτια για τον Γιοβιτς, θα σας ελεγα οχι.
από icue
Δευ 04 Αύγ 2025, 09:33
Jump to forum
Jump to topic

Εγω το μονο που θελω να πω ειναι οτι καλο θα ηταν οταν γινεστε mods να μην συνεχίζετε να γραφετε οπως γραφατε πριν γινετε, ειτε συμφωνω ειτε διαφωνω με αυτα που γραφετε. Οχι τιποτα αλλο, δεν μπορουμε να σας κανουμε και ignore.
από icue
Δευ 04 Αύγ 2025, 09:38
Jump to forum
Jump to topic

Η συγκριση του Γιοβιτς θα γινει με οποιον ερθει. Οχι με οποιον ηταν να ερθει.
από icue
Δευ 04 Αύγ 2025, 10:10
Jump to forum
Jump to topic

Γιατι ειναι χρονια μουντιαλ και ξερει οτι εδω θα παιξει;
από icue
Δευ 04 Αύγ 2025, 10:49
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ειναι ιδιο πραγμα να παιζεις σε Αραβιες και Χολιγουντ και να παιζεις Ευρωπη. Για ολες τις εθνικες ισχυει αυτο.

Εξαρτάται τι εννοεις Ευρώπη. Γιατι αν εννοείς Ελλάδα το μισο mls και μιση spl τουλαχιστον πρέπει να χουν ψηλοτερα στανταρ σε εγκαταστασεις, προπονητικα τιμ κτλ.
Δεν ειδα κανεναν ...
από icue
Δευ 04 Αύγ 2025, 10:55
Jump to forum
Jump to topic

Το καλυτερο ροστερ ειναι σχετικο και υποκειμενικο. Εχει να κανει με τον προπονητη της καθε ομαδας. Αν μια ομαδα εχει "χειροτερους" παικτες ατομικα αλλα ειναι 100% οι παικτες που ζηταει ο προπονητης θα παει καλυτερα απο μια ομαδα με "καλυτερους" που ομως ειτε δεν ταιραζουν ή δεν ξερει τι να τους ...
από icue
Δευ 04 Αύγ 2025, 11:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Ναι αλλα ειναι ελευθερος. Αρα δεν ειναι καλος.