Αναζήτηση για περισσότερες από 1048 εγγραφές
- Σάβ 25 Απρ 2026, 22:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΟΦΗ Τελικός Κυπέλλου 25/04 20:30 Cosmote Sports 1
ρε ΜΑΛΑΚΕΣ χασαμε ενα κυπελλο, θα κανουμε πουτανα την ομαδα? ολα σας φταινε . αντε ξεκολατε. ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ
- Σάβ 25 Απρ 2026, 22:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Σοβαρευτείτε αρκετοί αφοριστικοι εδώ μέσα..
Ναι τους κάναμε μάγκες
Ναι είμαστε χώμα
Κλείδωστε το, δεν έχει νόημα η τουλαχ όσοι γράφετε ρίξτε παλμούς πρώτα κ μετά γράψτε .
Ναι τους κάναμε μάγκες
Ναι είμαστε χώμα
Κλείδωστε το, δεν έχει νόημα η τουλαχ όσοι γράφετε ρίξτε παλμούς πρώτα κ μετά γράψτε .
- Σάβ 25 Απρ 2026, 22:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπόν είμαι εδώ μέσα από το 2009...
Πάντα κρατώ μια ψυχραιμία σε αυτά που γράφω...
Σήμερα δε μου αφήνετε περιθώριο. ΟΧΙ η ομάδα...
Όλοι εσείς εδώ μέσα, οι οποίοι βρίζετε αυτούς που μέχρι πριν 2 μήνες αποθεώνατε.
Ρε γελοίοι...αν τα παιδιά σας αποτύχουν σε εξετάσεις έτσι θα τους αντιμετωπίσετε;
Όλοι ...
Όλοι εσείς εδώ μέσα, οι οποίοι βρίζετε αυτούς που μέχρι πριν 2 μήνες αποθεώνατε.
Ρε γελοίοι...αν τα παιδιά σας αποτύχουν σε εξετάσεις έτσι θα τους αντιμετωπίσετε;
Όλοι ...
- Σάβ 25 Απρ 2026, 22:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπόν είμαι εδώ μέσα από το 2009...
Ρε γελοίοι...αν τα παιδιά σας αποτύχουν σε εξετάσεις έτσι θα τους αντιμετωπίσετε ...
- Σάβ 25 Απρ 2026, 22:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Και για να το θέσω και αλλιώς...
Δε γίνεται από κει τους σαρωναμε όλους το Φεβρουάριο, να αρχίσουμε τα να φύγουν όλοι κ μη γυρίσετε...
Όπως το Φεβρουάριο Μπέβερλι ήρθες για τα ένσημα κ προχθές τον παίζατε με την πάρτυ του..
Ψυχραιμία, αυτοκριτική από αύριο και ανανέωση απτό καλοκαίρι...
Αυτό ...
Δε γίνεται από κει τους σαρωναμε όλους το Φεβρουάριο, να αρχίσουμε τα να φύγουν όλοι κ μη γυρίσετε...
Όπως το Φεβρουάριο Μπέβερλι ήρθες για τα ένσημα κ προχθές τον παίζατε με την πάρτυ του..
Ψυχραιμία, αυτοκριτική από αύριο και ανανέωση απτό καλοκαίρι...
Αυτό ...
- Σάβ 25 Απρ 2026, 22:54
- Jump to forum
- Jump to topic
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΑΕΤΕ έχεις τυλιξει τη καρδιά μου την ψυχή μου και το μυαλό μου.
Όταν βρίζεις έναν που ανήκει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ τότε το εγώ σου το έχεις πιο ψηλά από την ομάδα.
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΑΕΤΕ έχεις τυλιξει τη καρδιά μου την ψυχή μου και το μυαλό μου.
Όταν βρίζεις έναν που ανήκει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ τότε το εγώ σου το έχεις πιο ψηλά από την ομάδα.
- Σάβ 25 Απρ 2026, 22:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Απογοήτευση ναι
Πίκρα ναι.
Μέχρι εκεί...
Ένα γκολ που δεν μέτρησε.
Ένα πέναλτι ουρανοκατεβατο για τον αντίπαλο, που επί 30 λεπτά δεν είχε περάσει την σεντρα..
Έκλεισε πρόωρα και στραβά μια κακή χρονιά.
Πίκρα ναι.
Μέχρι εκεί...
Ένα γκολ που δεν μέτρησε.
Ένα πέναλτι ουρανοκατεβατο για τον αντίπαλο, που επί 30 λεπτά δεν είχε περάσει την σεντρα..
Έκλεισε πρόωρα και στραβά μια κακή χρονιά.
- Σάβ 25 Απρ 2026, 22:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Να τους βρίσουμε όλους λοιπόν γιατί χάσαμε από ομάδα τσίρκο που από το 50 ήταν κάθε 2 λεπτά κάτω, με 1 ευκαιρία από το 50 και μετά. Εντάξει πίκρα, στενοχώρια, ντροπή αλλά τον μπούλο όλοι; Και ο πρόεδρος και ο Ραζβάν και οι παίχτες και οι γιατροί και οι γυμναστές; Και ποιος να μείνει;
Έχουμε ζήσει ...
Έχουμε ζήσει ...
- Σάβ 25 Απρ 2026, 22:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Άσε μας hasio που εγώ είμαι το Λουτσόσκυλο...και εσύ ο μέγας ΠΑΟΚΤΣΗΣ
Για γύρισε πίσω να δούμε λίγο τα σχόλια σου και τα σχόλια μου στις νίκες...
Εγώ ούτε τότε πανηγύριζα ούτε τώρα αναθεματίζω
Για διάβασε λοιπόν τα δικά σου σχόλια όταν η ομάδα πετούσε και θα καταλάβεις ποιος είναι διχασμένη ...
Για γύρισε πίσω να δούμε λίγο τα σχόλια σου και τα σχόλια μου στις νίκες...
Εγώ ούτε τότε πανηγύριζα ούτε τώρα αναθεματίζω
Για διάβασε λοιπόν τα δικά σου σχόλια όταν η ομάδα πετούσε και θα καταλάβεις ποιος είναι διχασμένη ...
- Σάβ 25 Απρ 2026, 22:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχει αδιάσει το γήπεδο. Έχει ξενερώσει ο κόσμος, αλλά τα Λουτσόσκυλα από μεθαύριο εκεί.
Ανυπομονώ να δω τα γνωστά σχόλια που κάνουν το άσπρο μαύρο. Να μάθουμε μπάλα από τους δασκάλους και να αλληλοεπαινούνται ή να αυτοπαινεύονται.
Να εύκολα, κάπως έτσι ... Βλέπε να μαθαίνεις πως γίνεται ...
- Σάβ 25 Απρ 2026, 22:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Η χρονιά μάγκες δεν τελειώνει. Αποτυχία, ναι, αλλά τώρα πρέπει με το γαύρο να κάνουμε 2/2 και να πάμε προκριματικά CL.
Δεν πρέπει να μας πάρει από κάτω. Σιγά την ομάδα δηλαδή που θα βρούμε απέναντι. Το ματς με το γαύρο την Κυριακή είναι μισό εισιτήριο προκριματικών CL, στα οποια ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ...
Δεν πρέπει να μας πάρει από κάτω. Σιγά την ομάδα δηλαδή που θα βρούμε απέναντι. Το ματς με το γαύρο την Κυριακή είναι μισό εισιτήριο προκριματικών CL, στα οποια ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ...
- Σάβ 25 Απρ 2026, 22:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ, αξιζε το Κύπελλο. Να γιορτάσει η Κρήτη. Το Κύπελλο στα ασπρόμαυρα.
Οι αφορισμοί δείχνουν την ανωριμότητα των Φιλάθλων. Ο ΠΑΟΚ μεγάλωσε αλλά η νοοτροπία δεν άλλαξε. Κριμα.
Από την άλλη Αρχηγός Κετζιορα δε γινεται. Ειναι ανήκουστο. Η ομαδα εχει μεγάλα θέματα φυσικής κατάστασης ...
Οι αφορισμοί δείχνουν την ανωριμότητα των Φιλάθλων. Ο ΠΑΟΚ μεγάλωσε αλλά η νοοτροπία δεν άλλαξε. Κριμα.
Από την άλλη Αρχηγός Κετζιορα δε γινεται. Ειναι ανήκουστο. Η ομαδα εχει μεγάλα θέματα φυσικής κατάστασης ...
- Σάβ 25 Απρ 2026, 23:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Αναγκαστικά ´ρπσχωραμε αδερφέ αλλά δε γίνεται αυτοί οι παίκτες να συνεχίσουν. Φτάνει τους είδαμε ευχαριστούμε
- Σάβ 25 Απρ 2026, 23:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Να τους βρίσουμε όλους λοιπόν γιατί χάσαμε από ομάδα τσίρκο που από το 50 ήταν κάθε 2 λεπτά κάτω, με 1 ευκαιρία από το 50 και μετά. Εντάξει πίκρα, στενοχώρια, ντροπή αλλά τον μπούλο όλοι; Και ο πρόεδρος και ο Ραζβάν και οι παίχτες και οι γιατροί και οι γυμναστές; Και ποιος να μείνει;
Έχουμε ...
- Σάβ 25 Απρ 2026, 23:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Συνιστάται ηρεμία.
Ειδικά από τους νεότερους.
Είμαστε ΠΑΟΚ.
Ειδικά από τους νεότερους.
Είμαστε ΠΑΟΚ.