Η αναζήτηση βρήκε 701 εγγραφές
- Τρί 19 Αύγ 2025, 10:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Ποια πλευρά επικαλέστηκε γκρέμισα Τούμπας χωρίς εγγυήσεις, μα τί είναι αυτά που γράφετε; Καμία Τούμπα δεν θα γκρεμιστεί, αν δεν έχουν εξασφαλιστεί τα πάντα και ούτε καμία ΠΑΕ δήλωσε κάτι τέτοιο.
- Τρί 19 Αύγ 2025, 10:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Οο,τι του φανείιι του Λωλοστεφανήη
Είμαστε ένα βήημα πριν απ το Δαφνίι
Να ληφθεί υπόψη παρακαλώ ως σοβαρό επιχείρημα καθότι δημοκρατία έχουμε και έχω το δικαίωμα στην άποψή μου.
Επισης προτείνω να στηθεί ένα πάνελ με έγκριτους αναλυτές εγκεκριμένους απ το Ραπτόπουλο και τον Καμόρα, για να γίνει ...
Είμαστε ένα βήημα πριν απ το Δαφνίι
Να ληφθεί υπόψη παρακαλώ ως σοβαρό επιχείρημα καθότι δημοκρατία έχουμε και έχω το δικαίωμα στην άποψή μου.
Επισης προτείνω να στηθεί ένα πάνελ με έγκριτους αναλυτές εγκεκριμένους απ το Ραπτόπουλο και τον Καμόρα, για να γίνει ...
- Τρί 19 Αύγ 2025, 11:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Στα 100 Χρόνια ΠΑΟΚ,
Θα έφτανε στον ΑΣ ΠΑΟΚ να φτιάξει μια ομάδα Πρωταθλητισμού, έστω σε ένα Άθλημα σε ένα Πρωτάθλημα, μια ομάδα όπως αυτή που έφτιαξε φέτος στο Γυναικείο Βόλεϊ ο Πανιώνιος με χορηγό.
Θα έφτανε να ζητούσε απο το Μυστακίδη, έστω ένα συμβόλαιο για τον Ράπτη ή τον Πρωτοψάλτη, η ομάδα ...
Θα έφτανε στον ΑΣ ΠΑΟΚ να φτιάξει μια ομάδα Πρωταθλητισμού, έστω σε ένα Άθλημα σε ένα Πρωτάθλημα, μια ομάδα όπως αυτή που έφτιαξε φέτος στο Γυναικείο Βόλεϊ ο Πανιώνιος με χορηγό.
Θα έφτανε να ζητούσε απο το Μυστακίδη, έστω ένα συμβόλαιο για τον Ράπτη ή τον Πρωτοψάλτη, η ομάδα ...
- Τρί 19 Αύγ 2025, 11:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα ήθελα να δω τον αναλυτή γεωπολιτικων που προσέλαβε ο ΑΣ για υπεύθυνο επικοινωνίας σε περίπτωση που όπως όλα δείχνουν επιτευχθεί η Ειρήνη μεταξύ Ουκρανίας-Ρωσίας κάτι που σημαίνει ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ,όσο αυτός έλεγε τα ακριβως αντίθετα σε επίσημη συνέντευξη τύπου.
Μετά θα ήθελα ο ΑΣ να μας ...
- Τρί 19 Αύγ 2025, 12:22
- Jump to forum
- Jump to topic
paris2. Μπήκε στο φόρουμ πριν λίγες μέρες και τα μισά ποσταρίσματα υπέρ του ΑΣ. Τουλάχιστον κάντε το έξυπνα.
- Τρί 19 Αύγ 2025, 14:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα ήθελα να δω τον αναλυτή γεωπολιτικων που προσέλαβε ο ΑΣ για υπεύθυνο επικοινωνίας σε περίπτωση που όπως όλα δείχνουν επιτευχθεί η Ειρήνη μεταξύ Ουκρανίας-Ρωσίας κάτι που σημαίνει ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ,όσο αυτός έλεγε τα ακριβως αντίθετα σε επίσημη συνέντευξη τύπου.
Μετά θα ήθελα ο ΑΣ να μας ...
- Τρί 19 Αύγ 2025, 14:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα έφτανε να ζητούσε απο το Μυστακίδη, έστω ένα συμβόλαιο για τον Ράπτη ή τον Πρωτοψάλτη, η ομάδα θα ήταν το φαβορί.
Τίποτα. Μηδέν.
Μα εδωσε 500.000. Χωρις αντικρισμα και χωρις "δανεια".
Ξερεις εσυ αλλον να εχει δωσει τοσα στον ερασιτεχνη? Με αυτα 10 πρωτοψαλτηδες αγοραζεις.
Για πες μας ...
- Τρί 19 Αύγ 2025, 18:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ένσταση δεν αφορά το πρόσωπο του κυρίου Μυστακίδη. Αφορά συμπεριφορά εντός της οικογένειας του ΠΑΟΚ.
- Τρί 19 Αύγ 2025, 18:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχει συσταθεί και έχει πρόεδρο τον κύριο πετμεζαΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 18:09 Καμία εταιρεία ειδικού σκοπού δεν έχει συσταθεί.
Αναξιόπιστη ιστοσελίδα
- Τετ 20 Αύγ 2025, 22:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
15 Κουλιερακης, 20+ Τζίμας, 5+ Κοταρσκι.
Δε ξέρω για ποιο λόγο γράφετε ειρωνικά ότι "τα ταμεία ειναι γεμάτα από τις πωλήσεις". Δεν ισχύει?
Ο Ντελιας έφτασε με το 1,5 πόδι στην Γερμανία.
Εννοείται όλοι χαρήκαμε με την μεταγραφή Ζαφείρη και δεν το περίμενε κανείς.
Εννοείται στήριξη στον ευεργετη ...
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 12:42
- Jump to forum
- Jump to topic
"""Πιθανολογείται ότι αύριο Δευτέρα πρέπει να αποφασιστεί και να ανακοινωθεί η επιτροπή, από πλευράς Α.Σ. ΠΑΟΚ, η οποία θα ελέγξει τις διαδικασίες και τους υποψήφιους επενδυτές (Σαββίδης-Μυστακίδης) για την κατασκευή της “νέας Τούμπας”, η “επιτροπή ελέγχου κατασκευής γηπέδου”.
Όπως έχει γράψει η ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 09:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Η τεχνοκρατική επιτροπή έχει όντως αργήσει παραδειγματικά.
Κατά την άποψη μου έχει αργήσει χρόνια βέβαια.
Ο ΑΣ - που για μένα δικαίως έχει σοβαρές ενστάσεις για το μνημόνιο που παρέλαβε και τις έχω αναλύσει από πλευράς μου - όφειλε να έχει συντάξει ο ίδιος από το προεδρικό διάταγμα ακόμα το 2022 ...
Κατά την άποψη μου έχει αργήσει χρόνια βέβαια.
Ο ΑΣ - που για μένα δικαίως έχει σοβαρές ενστάσεις για το μνημόνιο που παρέλαβε και τις έχω αναλύσει από πλευράς μου - όφειλε να έχει συντάξει ο ίδιος από το προεδρικό διάταγμα ακόμα το 2022 ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 14:45
- Jump to forum
- Jump to topic
εχουμε το τραγικο ΔΣ του ΑΣ εχουμε και τους ισαποστακηδες τι να πω......να βαλω εγω ντεμεκ σε ιση αποσταση τον Ιβαν με τους γραφικους αθλιους του ΔΣ.....του ΑΣ.....
- Τετ 27 Αύγ 2025, 16:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Λες οι αποφασεις του ΔΣ να ανακοινωθουν κατα την διαρκεια του αγωνα με την Ριεκα;
Τι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει.....
Τι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει.....
- Τετ 27 Αύγ 2025, 21:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακομα δεν εγραψαν την ανακοινωση του ΑΣ οι Μπουζος και Γρηγοριαδης ?
Μηπως ο θεσσαλονικευς ζητησε διορθωσεις απο τον εμπειρο Μπουζα ?
Μηπως ο θεσσαλονικευς ζητησε διορθωσεις απο τον εμπειρο Μπουζα ?