Αναζήτηση για περισσότερες από 2435 εγγραφές
- Δευ 18 Μάιος 2026, 18:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Αν το παιχνιδι του Κωνσταντελια, η χαρα του ποδοσφαιρου, η χαρα και η αισιοδοξια του αθλητισμου, ενα απο τα ελαχιστα αισιοδοξα στοιχεια σε ολο τον ΠΑΟΚ, σε ολα τα αθληματα, σε ολα τα επιπεδα(αθλητικο, διοικητικο) ειναι αυτο στο οποιο πρεπει να γινει κριτικη στην παρουσα φαση, τοτε... δεν.υπαρχει ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 23:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Παίδες και εγώ θεωρώ τον Κωνσταντελια κάτι μοναδικό εξαιρετικό παίκτη που μπορεί να σταθεί στο κορυφαίο παγκόσμια επίπεδο και είναι ευτυχία για εμάς που δείχνει να μην θέλει να φύγει εύκολα από τον ΠΑΟΚ.
Από την άλλη πλευρά κανένας παίκτης - προπονητής - πρόεδρος,- φροντιστής η με οποιοδήποτε τρόπο ...
Από την άλλη πλευρά κανένας παίκτης - προπονητής - πρόεδρος,- φροντιστής η με οποιοδήποτε τρόπο ...
- Τρί 19 Μάιος 2026, 12:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλησπέρα φίλε @Maklaz
Επειδή σε εμπιστεύομαι φουλ στα οικονομικά θέματα της ΠΑΕ, υπάρχει δυνατότητα επένδυσης χωρίς πώληση ντελια;
Είναι το μόνο σοβαρό asset της ομάδας και αν όχι φέτος του χρόνου από ότι φαίνεται θα έχουμε σίγουρα πρόβλημα, ειδικά αν δεν μπούμε και lp Γιουρόπα.
Τα καλά ...
- Τρί 19 Μάιος 2026, 13:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντωμεταξυ ολο αυτο εγινε επειδη καποιος ειπε, καποιος εγραψε καπου μην τυχον και τον πουλησετε ή επειδη ο μπατζανακης του κουμπαρου της συννυφαδας ακουσε την ωρα που πηγαινε τον καφε στην Γκοντσαρεβα οτι θα τον πουλησουν;
Γιατι πολυ αποτομα απεκτησε ενδιαφερον. Δεν εκανε αρκετη ακροαματικοτητα το ...
Γιατι πολυ αποτομα απεκτησε ενδιαφερον. Δεν εκανε αρκετη ακροαματικοτητα το ...
- Τρί 19 Μάιος 2026, 15:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Σχεδόν όλες οι σημερινές σελίδες είναι οφ τοπικ
Μόνο με ένα μαγικό τοξικο τρόπο σχετίζονται με τον Κωσταντελια, σε ένα πλαίσιο με το στανιό συσχετισμού των αρνητικών του ΠΑΟΚ με ένα σενάριο πώλησης του παίκτη.
Το οποίο είναι ανύπαρκτο σήμερα που μιλάμε
Είτε συζητήσετε τα καλά και τα αρνητικά του ...
Μόνο με ένα μαγικό τοξικο τρόπο σχετίζονται με τον Κωσταντελια, σε ένα πλαίσιο με το στανιό συσχετισμού των αρνητικών του ΠΑΟΚ με ένα σενάριο πώλησης του παίκτη.
Το οποίο είναι ανύπαρκτο σήμερα που μιλάμε
Είτε συζητήσετε τα καλά και τα αρνητικά του ...
- Τετ 20 Μάιος 2026, 20:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 11. Taison Barcellos Freda
Τι να παίξει κ αυτός ο δόλιος,μια τον έβαζε δέκα, μια τον έβαλε στο Κύπελλο πέταξε γκολάρα και μάλλον τα μουτσουνακια του παππού αυξήθηκαν και ήταν τελικά τραυματίας για κάνα δίμηνο με τακαμούρι
Αλήθεια, τι είχε τελικά ο "αεικίνητος" προχθές και δεν ήταν καλά για να παίξει αλλά ήταν στην αποστολή ...
- Τετ 20 Μάιος 2026, 20:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Στεναχωρέθηκε ο Ιβανούσετς που άξιζε να παιζει (λολ) και δεν τον άφηναν λόγω Τάισον. Έτσι ειπε θα παιξώ σαν παλαίμαχος όποτε μπορώ
- Τετ 20 Μάιος 2026, 20:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποιος Ιβανούσετς πραγματικά έλεος. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια εικόνα σε ποδοσφαιριστή, ο άνθρωπος θυμίζει παλαίμαχο σε κακή κιόλας κατάσταση.
Απορώ αν τον είδε κάποιος και αν ναι, ποιος τον είδε και είπε ότι μας κάνει αυτό το ζωντανό ερείπιο
Απορώ αν τον είδε κάποιος και αν ναι, ποιος τον είδε και είπε ότι μας κάνει αυτό το ζωντανό ερείπιο
- Τετ 20 Μάιος 2026, 20:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Θυμάται κανείς τον Ταϊσον ή τον Αντριγια των πρώτων 10-15 αγωνιστικών ;
- Πέμ 21 Μάιος 2026, 11:50
- Jump to forum
- Jump to topic
george188 έγραψε: Πέμ 21 Μάιος 2026, 09:55 Aς γινουμε μπουρδελο για ενα αρθρο που λεει οτι ο Κωνσταντελιας δεν εχει πιθανοτητες να παει στη στουτγκάρδη και δεν μιλαει καν για επαφες
Ο ορισμός του "μπορώ να σας γλεντάω ό,τι ώρα θέλω, χωρίς καν προσπάθεια" η όλη φάση.
- Πέμ 21 Μάιος 2026, 12:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή, η bild μας λέει πως ο ΠΑΟΚ τον πρότεινε και την παίρνουμε στα σοβαρά;
Αλήθεια τώρα; Ο Ντελιας για να πουληθεί χρειάζεται promotion από την ΠΑΕ;
Άιντε από εδώ βρε πέδιλο με κάλτσα.
Δεν πουλιέται, πάμε παρακάτω.
Αλήθεια τώρα; Ο Ντελιας για να πουληθεί χρειάζεται promotion από την ΠΑΕ;
Άιντε από εδώ βρε πέδιλο με κάλτσα.
Δεν πουλιέται, πάμε παρακάτω.
- Πέμ 21 Μάιος 2026, 13:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Το μόνο BILD που αναγνωρίζω είναι το BUILD-UP!!!
- Παρ 22 Μάιος 2026, 19:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 56. Ανέστης Μύθου
Χρονια πολλα στο γειτονακι μου,γερος να ειναι να σκιζει τα διχτυα.
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 09:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αστέριος Καλύβας
Δεν το συνεχίζω φίλε μου. Είσαι τελείως λάθος να αποκαλείς έτσι τον Βεζυρτζή.
Αν είχα αποκαλέσει εγώ κάποιον απόβλητο, που ανήκει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και έχει προσφέρει όλη του την περιουσία για τον ΠΑΟΚ και δοξάζοντας τον ΠΑΟΚ όπως ο Βεζυρτζής, θα είχα φύγει πετώντας από το φόρουμ ...
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 11:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αστέριος Καλύβας
Δεν το συνεχίζω φίλε μου. Είσαι τελείως λάθος να αποκαλείς έτσι τον Βεζυρτζή.
Αν είχα αποκαλέσει εγώ κάποιον απόβλητο, που ανήκει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και έχει προσφέρει όλη του την περιουσία για τον ΠΑΟΚ και δοξάζοντας τον ΠΑΟΚ όπως ο Βεζυρτζής, θα είχα φύγει πετώντας από το φόρουμ ...