Μετα απ ολα αυτα που κανει το παλικαρι,απο τοτε που ηρθε.....μιλαμε για αξιοπρεπη προσθηκη?
Μωρε μπραβο μας.....
Αναζήτηση για περισσότερες από 2331 εγγραφές
- Δευ 09 Μαρ 2026, 08:50
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 09 Μαρ 2026, 09:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 52. Δημήτρης Χατσίδης
Παικταρα μου μπράβο! Χθες οσο αγωνίστηκες ήσουν από τους κορυφαίους να κρατάς την ομάδα με την μπάλα στα πόδια μπροστά να είσαι μαχητικός τεθωρακισμενο μάχης δηλαδη και να καλύπτεις στα δεξιά την άλλη άγρια παικτουρα της ομάδας τον Σαντσες. Και πάλι μπραβο!
- Δευ 09 Μαρ 2026, 14:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 21. Baba Rahman
Όποτε καλείται ο Μπαμπαρος να είναι συνεπής στα αμυντικά καθήκοντα πάντα τα καταφέρνει. Ποιον δεν έχει σβήσει; Τετε, Μαρτινς, Ελιασον. Όλα τα ακριανα βιολιά των αντιπάλων τα ακυρώνει.
- Δευ 09 Μαρ 2026, 14:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχει ενα μεγαλο διαστημα που ειναι απο καλος ως πολυ καλος.
Επισης χτες μολις μπηκε ο Ταισον, σαν να πηρε το μηνυμα και αρχισε τα κλασικα ανεβασματα.
Σιγουρα υποψηφιοτητα για το καλυτερο αρ.μπακ που εχουμε δει ( τα τελευταια 20 χρονια τουλαχιστον )
Επισης χτες μολις μπηκε ο Ταισον, σαν να πηρε το μηνυμα και αρχισε τα κλασικα ανεβασματα.
Σιγουρα υποψηφιοτητα για το καλυτερο αρ.μπακ που εχουμε δει ( τα τελευταια 20 χρονια τουλαχιστον )
- Δευ 09 Μαρ 2026, 15:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 35. Jorge Sanchez
Αφού τον πήραμε λέγατε για να κάνουμε τους καλούς στην Κρουζ Αζουλ και δεν κάνει σαν παίκτης αφού το λέγανε στο portomania.
Άστους να λένε παικταρα μου,φάγανε πολλές ήττες φέτος οι κακοπροεραιτοι εγκάθετοι. Να ξεκινήσεις από Γιακουμακη, κενι Ιταλούς? Από τα παιδιά των ακαδημιών που δεν τα ...
- Δευ 09 Μαρ 2026, 15:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 35. Jorge Sanchez
θα μπορόυσαμε....απο την άλλη...να φέρναμε και 8 παίκτες απο 1.5 μύριο...

- Δευ 09 Μαρ 2026, 15:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειμαι πολυ χαρουμενος που αυτο το παιδι βημα βημα με δικαιωνει.Εδω μεσα πολλοι με εχουν χλευασει οσον αφορα το ποδοσφαιρο και στο θεμα χατσιδη εχω αναφερθει πολλλες φορες.οταν βλεπεις λοιπον ποδοσφαιρο και δεν κοιτας πως θα ειρωνευτεις και πως θα πεταξεις την μαλακια σου γιατι ετσι νιωθεις πιο ...
- Δευ 09 Μαρ 2026, 22:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης
Παιχταρα..
Ξερει 1 τονο μπαλα,λογω του οτι σαν εφηβος επαιζε ΑμΧαφ..
Κλαση Μπεκενμπαουερ..
Ξερει 1 τονο μπαλα,λογω του οτι σαν εφηβος επαιζε ΑμΧαφ..
Κλαση Μπεκενμπαουερ..
- Τρί 10 Μαρ 2026, 14:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξαναλέω αν είχε τον τραυματισμό του Γιάννη,θα είχε την καριέρα που κάνει τώρα ο Κουλιε?
Επίσης κάπου χάνει ο ίδιος,κάπου κερδίζει ο Γιάννης σε χαρακτηριστικά.
Τέλος πάντων εγώ το κλείνω...
Καθείς με τις απόψεις του.
Εγώ τους θεωρώ ισάξιους.
Επίσης κάπου χάνει ο ίδιος,κάπου κερδίζει ο Γιάννης σε χαρακτηριστικά.
Τέλος πάντων εγώ το κλείνω...
Καθείς με τις απόψεις του.
Εγώ τους θεωρώ ισάξιους.
- Τρί 10 Μαρ 2026, 14:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Μπαμπα παντως ηταν κορυφαιος σε ενεργειες και κοψιματα προχθες,
μαζι με τον Ζαφειρη..
Ο τυπος παιζει φοβερα αλλα φαινεται σαν να μην παιζει..
μαζι με τον Ζαφειρη..
Ο τυπος παιζει φοβερα αλλα φαινεται σαν να μην παιζει..
- Τρί 10 Μαρ 2026, 15:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Καμια σχεση ο Μιχαηλιδης τοτε με τωρα. Σε οτι αφορα τον Κουλιε, ειναι αρκετα διαφορετικοι παικτες.
Κι εγω αμφεβαλα αν μπορει να τα καταφερει μετα τον τραυαμτισμο του γιατι εδειχνε στασιμος, αλλα επεσα πολυ εξω
Κι εγω αμφεβαλα αν μπορει να τα καταφερει μετα τον τραυαμτισμο του γιατι εδειχνε στασιμος, αλλα επεσα πολυ εξω
- Τρί 10 Μαρ 2026, 16:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντα ήταν καλύτερος του Κουλιεράκη ο Μιχαηλίδης.
Εσείς τον θυμάστε και είχατε απαιτήσεις μετά την ετήσια αποχή του, μετά απο χιαστούς , που αρκετοί παίχτες δεν συνέρχονται ποτέ. Και ας μη μιλήσουμε για την απώλειά του και όσα τράβηξε πριν απο αυτήν. Όποιος τα έχει περάσει ξέρει...
Ο Κουλιεράκης ...
Εσείς τον θυμάστε και είχατε απαιτήσεις μετά την ετήσια αποχή του, μετά απο χιαστούς , που αρκετοί παίχτες δεν συνέρχονται ποτέ. Και ας μη μιλήσουμε για την απώλειά του και όσα τράβηξε πριν απο αυτήν. Όποιος τα έχει περάσει ξέρει...
Ο Κουλιεράκης ...
- Τετ 11 Μαρ 2026, 20:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Τι παικταρας εισαι ρε Γιαννη
μια βολτα εκανες στο παλατακι και μονο η αυρα σου,εγραψε 100αρα
μια βολτα εκανες στο παλατακι και μονο η αυρα σου,εγραψε 100αρα
- Κυρ 15 Μαρ 2026, 22:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 19. Alexander Jeremejeff
Πόσα χρόνια έχουμε να δούμε το φορ μας να σκοράρει έξω από την περιοχή;
Εξαιρείται το γκολ του Τσάλοφ στον Βόλο
Εξαιρείται το γκολ του Τσάλοφ στον Βόλο
- Κυρ 15 Μαρ 2026, 22:49
- Jump to forum
- Jump to topic
@gpap καλησπέρα φίλε.
Με αφορμή τον διάλογο μας για τον Χατσι.
Νομίζω σήμερα έδειξε αρκετά σε τομείς που είχες αναφέρει. Ομαδικότητα επιστροφές, πίεση και μαρκάρισμα ήταν πράγματα που ήταν εμφανή στο παιχνίδι του. Το παιδί προσπαθούσε να είναι παντού.
Με αφορμή τον διάλογο μας για τον Χατσι.
Νομίζω σήμερα έδειξε αρκετά σε τομείς που είχες αναφέρει. Ομαδικότητα επιστροφές, πίεση και μαρκάρισμα ήταν πράγματα που ήταν εμφανή στο παιχνίδι του. Το παιδί προσπαθούσε να είναι παντού.