Αναζήτηση για περισσότερες από 2331 εγγραφές

Return

από CCCP
Πέμ 12 Μαρ 2026, 14:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Δεν ξέρω τι έχει αλλάξει, για ποιο λόγο επιλέγουν τη μετωπική με το μεγάλο ΠΑΟΚ

Τα ειπαμε αυτα, κομπλεξ κατωτεροτητας ειναι, ιδιο με τους σκωληκες.

Για την χαρτινη η γιγαντωση του ΠΑΟΚ αποτελη υπαρξιακο προβλημα. Ειναι ηδη τριτη ομαδα στην πολη της. Παλια που στην επαρχια παντου ασχετα που ...
από tolis14
Παρ 13 Μαρ 2026, 13:38
Jump to forum
Jump to topic

O Tetei ακόμα και τώρα που δεν έχει αναπτύξει όλο το potential του ειναι και γαμώ τους παίκτες και μακάρι να τον είχαμε στη θέση του 2ου επιθετικού.

Το ότι πέφτει εύκολα και κλαίγεται στους ρεφ και γενικά φοράει τη πράσινη φανέλα, δεν αλλάζει τα βασικά ποδοσφαιρικά του χαρακτηριστικά που για την ...
από mpafos4
Δευ 16 Μαρ 2026, 03:44
Jump to forum
Jump to topic

Δεν είναι τυχαίο που έχουν συγκεκριμένους ρεπορτερ για τον ΠΑΟΚ....

Άβουλα ανθρωπακια που στη θέα του μεροκάματου χάνουν τη μιλιά τους...και ακούνε απαθείς την κάθε μαλακια των συναδέλφων τους,του ΠΟΚ.

Εδώ ολόκληρη Ερασπορ και έχει τριάντα χρόνια τον γραφικό Μινο....Τον ακούω και αλλάζω συχνότητα ...
από Taseos
Δευ 16 Μαρ 2026, 07:23
Jump to forum
Jump to topic

Καλημέρα στους μάχιμους ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ που ακόμη δεν έχουν τολμήσει να γράψουν το επίθετο του δολοφονημένου οπαδού του ΠΑΟΚ στα άρθρα τους αλλά θα προστατέψουν τα συμφέροντα της ομάδας που τρώνε ψωμί.
από Sera4
Δευ 16 Μαρ 2026, 10:05
Jump to forum
Jump to topic

Τα πιο ανέλπιστα και καλύτερα δώρα πήραμε από Βόλο και Περιστέρι. Τελευταία αγωνιστική να μη χύσουμε την καρδάρα με το γάλα στο Βόλο.

Από εκεί και πέρα με πλεονέκτημα σε όλες τις ισοβαθμίες και με υγιή ομάδα, μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι.
από thomas Murg
Δευ 16 Μαρ 2026, 10:19
Jump to forum
Jump to topic

Είδα διαγώνια άρθρα χαρτινοαρδ σε σπόρια24 και πορτοκαλί σάιτ. Μλκ μου, οι τύποι είναι τραγικοί! Είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι τους δίνουν χαρτάκι από τα κεντρικά για το τι θα γράψουν και το αποδίδουν με δικά τους λόγια.
από Miles
Τετ 18 Μαρ 2026, 19:34
Jump to forum
Jump to topic

Ο @giapas μόλις με πληροφόρησε ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ έστειλε ευχετήρια ανακοίνωση στην ομοσπονδία Μαρόκου, όπου πέρα από τα κλισέ "μας κάνατε υπερήφανους", "μπράβο για την άξια, πέρα ως πέρα, νίκη σας", το κείμενο καταλήγει κάπως έτσι: Χάρτινοι ενωμένοι ποτέ νικημένοι.
από Nassos
Πέμ 19 Μαρ 2026, 22:54
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ νομίζω καλύπτει ο τέρμα αριστερά παίχτης της βαζελας. Μεγάλος τροχονόμος ο λαφοντεν, θα αρχίσουν να σουταρουν από το κέντρο τωρα αυτοί.
από gervasio artigas
Δευ 06 Απρ 2026, 12:34
Jump to forum
Jump to topic

επειδη τα τσουρεκια φτιάχνονται την Μ.Πέμπτη αλλα ηδη εχουν φτιαχτεί απο την Κυριακή των ΒΑΙΩΝ με την "αρμαδα" του Νικολιτς,
καντε λιγο υπομονη ρε λιγο
Δεν μπορειτε;;
από navigator11
Τρί 07 Απρ 2026, 16:28
Jump to forum
Jump to topic

Όποιος μεγαλώνοντας, σκεπτόμενος ... ορθολογικά, θα προτιμούσε να μη φθείρει την υγεία του και λόγω των αθλητικών επιλογών του, δεν έχει λογική το ότι επέλεξε κάποτε το ασπρόμαυρο μονοπάτι. Οπότε ας αφήσουμε στην άκρη τις αναλατιές και ας περιμένουμε την πιθανή παρανοϊκή εξέλιξη στη συνέχεια των ...
από GEOL
Πέμ 09 Απρ 2026, 21:01
Jump to forum
Jump to topic

Κάποιοι λέγατε για βάζελο και χαρτοκυλότα στους τελικούς Europa - Conference! Τι έγινε αδέλφια?
από navigator11
Πέμ 16 Απρ 2026, 23:03
Jump to forum
Jump to topic

Χαααααααααχαχααχαχαχα

Κι ο τρομπαδούρος του φάλτσου στο πλάνο.
Μακράν ό,τι πιο γελοίο κυκλοφορεί στον αιλοινυκώ ατλυτεισμώ.
από Γερασίμου
Πέμ 16 Απρ 2026, 23:21
Jump to forum
Jump to topic

Είναι κακό σαφώς να ευχόμαστε τραυματισμούς αντιπάλων, αλλά να διαβάζατε το τί έγραφαν τα χανούμια στους τραυματισμούς των δικών μας παικτών. Και δεν θέλω να πω τίποτα για το τί έγραφαν για την δολοφονία του Κλεομένη.
από NIKOS1972
Πέμ 16 Απρ 2026, 23:24
Jump to forum
Jump to topic

Να πω οτι δεν χαρηκα για το αποτελεσμα θα πω ψεματα μετα το σκηνικο με το παρκινγκ για εμενα ειναι η πιο μισητη ομαδα
από loukas karadimos
Παρ 17 Απρ 2026, 07:49
Jump to forum
Jump to topic

Σήμερα το πρωί ξύπνησα και είδα σκρολαροντας τς δηλώσεις της Άντζελας Δημητριου της πραγοντικησ περί κοτετσιού και προς στιγμή πίστεψα ότι ήταν κάποιος χαβάς τύπου τσιλι αλλλα όντως μλκς έκανε τέτοιες δηλώσεις το παρατράγουδο

Δεν ξέρω τι ντροπή θα είχα αν ο ιδιοκτήτης της ομάδας μου έκανε τέτοιες ...