Αναζήτηση για περισσότερες από 2311 εγγραφές
- Παρ 13 Μαρ 2026, 09:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
@eorptol1
Όλοι ''τρόμπες'' είναι στο συγκεκριμένο επάγγελμα. Είναι η φύση του επαγγέλματος.
Πάντως, όταν ο Τσαλγατίδης έλεγε ότι ο Μεϊτέ δεν προπονήθηκε και ρωτούσε ο @aivas19 τι γίνεται με Μεϊτέ, αν τελείωσε για φέτος να μας το πούνε ή κάπως έτσι, αυτοί οι δύο είχαν γράψει ότι συγκεντρώνει τις ...
- Παρ 13 Μαρ 2026, 13:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξεκίνησε η πλαισίωση από τα ΜΜΕ κάνοντας λόγω για ενέδρα από 3 φίλους του ΠΑΟΚ κάτω από το σπίτι του θύτη. Και προφανώς τα σχόλια για "αυτοάμυνα" (με μαχαιριές στην πλάτη το θύμα) συρρέουν κάτω από κάθε άρθρο. Ανάλογα, λοιπόν, με το χρώμα αλλάζει και το αφήγημα για την οπαδική βία. Η υποκρισία στο ...
- Παρ 13 Μαρ 2026, 14:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ηλιθιος που μιλάει στο ραδιόφωνο είναι ενημερωμένος για όλα, ονόματα, ενεδρες, αυτοάμυνες κλπ, το μόνο που δεν ξέρει είναι πως "έτυχε" ο θύτης να έχει ένα μαχαίρι πάνω του. Βρωμιάρηδες μια ζωή, πάνε πάλι να εργαλειοποιήσουν τον τραγικό θάνατο ενός παιδιού
- Κυρ 15 Μαρ 2026, 15:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Στο "έγκυρο και αμερόληπτο" πρώτο ψέμα. Στο άρθρο του Δημ. Τσορμαπτζόγλου το οποίο αναφέρεται και στην δολοφονία του Κλεομένη, όλα πλην ενός τα σχόλια κατά του δολοφονηθέντα, στον τύπο του "ήθελε και τάπαθε" και "του καλά να πάθει" και στο όριο εισαγγελικής παρέμβασης (ποιας;), για περιύβριση νεκρού ...
- Κυρ 15 Μαρ 2026, 15:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή εννοείς ότι τα μεγάλα αντικειμενικά σαιτς πλην πορτοκαλί που ούτως ή άλλως είναι εχθρικό στον ΠΑΟΚ ( αυτά διαβάζουμε ) είναι μεροληπτικά κατά του δολοφονημένου Κλεομένη;
- Δευ 16 Μαρ 2026, 23:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Η έκθεση της αστυνομίας αναφέρει φραστική επίθεση.
Αυτο μεταφράζεται σε επίπληξη αν ήμασταν αθηνεζοι και πρόστιμο επειδή είμαστε ο ΠΑΟΚ και μας βλέπουν και στον ύπνο τους.
Τζάμπα αγχώνεστε.
Αυτο μεταφράζεται σε επίπληξη αν ήμασταν αθηνεζοι και πρόστιμο επειδή είμαστε ο ΠΑΟΚ και μας βλέπουν και στον ύπνο τους.
Τζάμπα αγχώνεστε.
- Τρί 17 Μαρ 2026, 09:27
- Jump to forum
- Jump to topic
<<Η ΠΟΕΣΥ οφείλει να υπενθυμίσει προς κάθε κατεύθυνση ότι οι δημοσιογράφοι που παρακολουθούν και καλύπτουν γεγονότα, συμπεριλαμβανομένων και αθλητικών διοργανώσεων, πρέπει να ασκούν απρόσκοπτα και χωρίς παρεμπόδιση τα επαγγελματικά τους καθήκοντα.
Ουδείς επιτρέπεται να εκφοβίζει, να απειλεί και να ...
Ουδείς επιτρέπεται να εκφοβίζει, να απειλεί και να ...
- Τρί 17 Μαρ 2026, 09:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Κανενας δεν επικροτει τη βια απο οπου και αν προερχεται.
Αλλα καποια στιγμη πρεπει να γινει αναφορα στη βια που γενναει η ιδια η εξουσια,
οι φορεις της και τα οικονομικα συμφεροντα που ειναι απο πισω.
Δηλαδη οι δικαστικοι τωρα και οι αστυνομικοι (ο ενας ειναι η δικαστικη εξουσια και
ο αλλος ...
Αλλα καποια στιγμη πρεπει να γινει αναφορα στη βια που γενναει η ιδια η εξουσια,
οι φορεις της και τα οικονομικα συμφεροντα που ειναι απο πισω.
Δηλαδη οι δικαστικοι τωρα και οι αστυνομικοι (ο ενας ειναι η δικαστικη εξουσια και
ο αλλος ...
- Τρί 17 Μαρ 2026, 11:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Τέλος αυτό να επικεντρωθούμε στην προσπάθεια στοχοποίησης του ΚΛΕΟΜΈΝΗ και γιατί δεν πιάσανε τα φιλαράκια τού δολοφόνου .... επίσης το ιστορικό του λουλουδιού αυτού κοινοποίηση παντού γιατί έχει ιστορικό και μια αγάπη για τα μαχαίρια ο άθλιος.....θα προστατέψουμε την μνήμη του Κλεομένη χρέος μας είναι
- Τρί 17 Μαρ 2026, 22:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Έκανα το λάθος και μίλησα με 2-3 σκουλήκια που απλά είμαστε γνωστοί.
Επικρατεί το πήγαινε γυρεύοντας κλπ κλπ και τα λένε με ένα μικρό γελακι μαζί.
Λοιπόν το μίσος τους έχει ξεφύγει.
Και άντε εσωτερικά μέσα τους έχουν μίσος. Εμένα η απορία μου είναι άλλη. Πώς στον πουτσο μπορεί να χαίρεσαι με τη ...
Επικρατεί το πήγαινε γυρεύοντας κλπ κλπ και τα λένε με ένα μικρό γελακι μαζί.
Λοιπόν το μίσος τους έχει ξεφύγει.
Και άντε εσωτερικά μέσα τους έχουν μίσος. Εμένα η απορία μου είναι άλλη. Πώς στον πουτσο μπορεί να χαίρεσαι με τη ...
- Τρί 17 Μαρ 2026, 22:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Νέα δεδομένα που ενδέχεται να ρίξουν φως στην υπόθεση της δολοφονίας του 20χρονου Κλεομένη στην Καλαμαριά φέρνει στο προσκήνιο η πλευρά της οικογένειας του θύματος.
Ο δικηγόρος της οικογένειας, Νίκος Αλεξανδρής, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Καθαρές Κουβέντες» του Open, άφησε αιχμές για το εύρος ...
Ο δικηγόρος της οικογένειας, Νίκος Αλεξανδρής, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Καθαρές Κουβέντες» του Open, άφησε αιχμές για το εύρος ...
- Τρί 17 Μαρ 2026, 23:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Στεναχωριεμαι πολύ για τα νέα παιδιά που χάνονται..Δε με ενδιαφέρει τι ομάδα είναι ο θυτης και τι το θύμα..
.
Αλλά!!!
Επειδή ακόμη και η θεία μου, μου έλεγε "τι αλήτες είστε εσείς οι ΠΑΟΚτσηδες "
Επειδή η γριά εβαψε κίτρινο το σήμα της
Επειδή η πολιτεία και οι θεσμικοι φορείς τοπουετηθηκαν ...
.
Αλλά!!!
Επειδή ακόμη και η θεία μου, μου έλεγε "τι αλήτες είστε εσείς οι ΠΑΟΚτσηδες "
Επειδή η γριά εβαψε κίτρινο το σήμα της
Επειδή η πολιτεία και οι θεσμικοι φορείς τοπουετηθηκαν ...
- Πέμ 19 Μαρ 2026, 20:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Ντροπή στο sait gazeta που σήμερα επέτρεψε εμετικά σχόλια κατά του ΠΑΟΚ . Οι άνθρωποι είναι για μήνυση. Κάτω απο άρθρο του Τζορμπατζογλου υπάρχει ένας βόθρος σχολίων.
Ακριβώς, στο άρθρο του Τσορμπα- στο πρώτο ψέμα. Ο mod επιτρέπει την δημοσίευση οχετού κατά του ΠΑΟΚ και κυρίως κατά του νεκρού ...
- Σάβ 21 Μαρ 2026, 19:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπάρχει κάποιος άλλος που κρατάει το θέμα ψηλά και με τρόπο που είναι κοντά στην πραγματικότητα και το δίκαιο εκτός από SDNA;
Xωρις να τον εχω παρακολουθησει, απο βιντεακια σκορπια που εχω δει, ο κουσουλος του μαρινακη το παιζει αρκετα. Δεν ξερω πως παρουσιαζεται βεβαια.
Ο Κουσούλος είναι ...
- Σάβ 21 Μαρ 2026, 22:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον πρώτο καιρό μετά την δολοφονία του Άλκη από ανθρωπόμορφα τέρατα που επικαλούνταν ότι ανήκαν στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, στην Τούμπα επικρατούσε μούδιασμα και ο πολύς κόσμος ένιωθε μια κάποιου είδους "ενοχή", παρά το ότι από την πρώτη στιγμή υπήρξε η απόλυτη καταδίκη του εγκλήματος...
Σήμερα ...