..Περνώντας ένας απεσταλμένος του άρχοντα λέει:
-Α! Διογένη. Αν μάθαινες να μην είσαι ανυπότακτος κι αν κολάκευες λιγάκι τον άρχοντα, δε θα ήσουν αναγκασμένος να τρως συνέχεια φακές.
Ο Διογένης σταμάτησε να τρώει, σήκωσε το βλέμμα και κοιτάζοντας στα μάτια τον πλούσιο συνομιλητή του αποκρίθηκε ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 2311 εγγραφές
- Τετ 13 Μάιος 2026, 17:18
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 13 Μάιος 2026, 17:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
έτσι, ανυπάκουοι, σαν τον Σαράτση

- Τετ 13 Μάιος 2026, 21:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια διαφορά στην τοξικότητα, όπως και να το δούμε υπάρχει.
Δες τους χαρακτηρισμούς, εδώ και στα sosial, εναντίον του Σαββίδη και ψάξε να δεις αν υπάρχουν ανάλογοι 1/100 ενaντίον του κυρίου Τέλη.
Το τσουβαλιασμα δεν ειναι δικαιοσύνη ούτε αντικειμενικότητα
Σαφώς και υπάρχει διαφορά. Μαζί σου ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 21:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα έρθει κ η σειρά του, θέμα χρόνου είναι. Έτσι πάνε αυτά.
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 14:11
- Jump to forum
- Jump to topic
στο september η αποστολη της ΑΕΚ Αθηνων
ΟΚ Τελη
καταλάβαμε "τι" ακριβώς παίζεται
Συνέχισε απτόητος..
Δεν πειράζει, ο σαββιδης πληρώνει στο οπεν τον Καζαντζογλου, τον Καραλη, τον Νικολογιαννη, τον Νικολακόπουλο, τον Κετσετζογλου, που έχουν εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα μας ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 16:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Η κουβέντα αυτη κανει κύκλους εδω και εναν χρόνο. Πλεον δεν εχω κατι νεο να πω. Ανακεφαλαιωνω ορισμένα πράγματα εδω περνοντας αφορμη απο πολλες ανακρίβειες που γραφονται για οσους δεν πετάμε και την σκουφια μας για τον Θεσσαλονικεα:
1) Το μπασκετ φυτοζωουσε. Ναι. Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου ...
1) Το μπασκετ φυτοζωουσε. Ναι. Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 16:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδη δεν ειμαι ουτε στο μυαλο του κυρκυρ ουτε μεσα στην ΠΑΕ,να ρωτησω ποιο το παραλογο ακομη και ετσι να το εννοουσε?ποια ΠΑΕ στην ελλαδα εχει πληρωσει 100% το γηπεδο της?πιο κοντα στο 0% ειναι η χρηματοδοτηση απο ΠΑΕ παρα στο 100%.
Εκτος αν εμεις και εκει πρεπει να κανουμε τους ηρωες.
Στον ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 17:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδη δεν ειμαι ουτε στο μυαλο του κυρκυρ ουτε μεσα στην ΠΑΕ,να ρωτησω ποιο το παραλογο ακομη και ετσι να το εννοουσε?ποια ΠΑΕ στην ελλαδα εχει πληρωσει 100% το γηπεδο της?πιο κοντα στο 0% ειναι η χρηματοδοτηση απο ΠΑΕ παρα στο 100%.
Εκτος αν εμεις και εκει πρεπει να κανουμε τους ηρωες.
Στον ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 17:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Και μόνο το γεγονός ότι αναγκαζόμαστε να λέμε ξανά και ξανά τα ίδια αυτονόητα, κάνει τους γνωστούς άγνωστους να τρίβουν τα χέρια για τη μεγάλη τους επιτυχία
Τώρα, είναι επιτυχία επειδή εξυπηρετούν συμφέρον επί χρήμασι, ή επιτυχία επειδή είχαν τόσο μαζεμένο μίσος μέσα τους ώστε απλά τους βολεψαν οι ...
Τώρα, είναι επιτυχία επειδή εξυπηρετούν συμφέρον επί χρήμασι, ή επιτυχία επειδή είχαν τόσο μαζεμένο μίσος μέσα τους ώστε απλά τους βολεψαν οι ...
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 19:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Όποιος θέλει να δει τι πιστεύει ο κόσμος για την κίνηση της ΠΑΕ μπορεί να πάει στο Facebook στην ανακοίνωση της βοθροmedia και να δει τα σχόλια. 500 σχόλια μπράβο στην ΠΑΕ και καντήλια στη βόθροmedia
Καλα τρωνε το κραξιμο αλλα μην λεμε οτι εκφραζομαστε απο τον ΠΑΟΚτση του φεισμπουκ.
Γιατί ...
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 20:20
- Jump to forum
- Jump to topic
5000 ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ και συνεχιζουμε ......Ο ΛΑΟΣ ΜΙΛΑΕΙ

- Δευ 14 Ιούλ 2025, 21:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Κατά την γνώμη μου είναι πολύ λάθος η κίνηση της ΠΑΕ. Ναι, το Μετρόπολις εδώ και χρόνια κρατάει μια επικριτική και κομπλεξική στάση απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά ο αποκλεισμός ενός μέσου επειδή κάνει άδικη κριτική δεν είναι και το πιο δημοκρατικό πράγμα του κόσμου. Επιπλέον, τους δίνει περισσότερη αξία ...
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 13:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Μεγάλη τρολιά να επικαλούνται μονίμως οι παρατυπούντες ή ακόμα και παρανομούντες, το κράτος δικαίου και το δυτικό τρόπο ζωής.
Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει
Μέχρι να θυμηθώ, ας θυμήσω οτι μόνο τον τελευταίο μήνα είχαμε άρθρα που "τυχαία" έκρυβαν ή παραποιούσαν το νόημα από συγκεκριμένες φράσεις ...
Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει
Μέχρι να θυμηθώ, ας θυμήσω οτι μόνο τον τελευταίο μήνα είχαμε άρθρα που "τυχαία" έκρυβαν ή παραποιούσαν το νόημα από συγκεκριμένες φράσεις ...
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 13:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλύτερα μια τέτοια κίνηση να γίνει στο φως της ημέρας και με κρότο ίσως , ώστε να μην υπάρχει δεύτερη ανάγνωση και να λάβει ο κόσμος και τα έμμεσα μηνύματα που είναι κι η ουσία...
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 13:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν η ΠΑΕ δεν τους ήθελε εκεί, έπρεπε μέσω backchannel να τους πει μην έρθετε καν. Ήσυχα κ ωραία με προειδοποίηση για Τούμπα κλπ.
Κ εμείς να μην έχουμε ιδέα κ να μην μας απασχολεί καν.
Όχι φίλε ο σωστός τρόπος είναι αυτός που επέλεξε η ΠΑΕ για να καταλάβει μέχρι και ο τελευταίος ποιος είναι ...