Αναζήτηση για περισσότερες από 2340 εγγραφές
- Τρί 13 Ιαν 2026, 16:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Φίλε με το συμπάθειο!
Δεν είμαι προφήτης ούτε το παίζω
Θέλω να πω ότι αν τον θες τον παίχτη πάνε πατρόν !
Έχουμε χάσει πόσα εκατ.,σε μεταγραφές που ήρθαν και μεταγραφές που φύγαν !
είναι διαφορά αν έρθει 5.01 και διαφορά αν έρθει 25.01 ! Μεγάλη !
Διαφορά μεγάλη είναι επίσης να δώσεις και 3 ...
- Τρί 13 Ιαν 2026, 17:18
- Jump to forum
- Jump to topic
To σχολιο για τον σαστρε που φαγωνεται, επειδη ηρθε απο τον μποτο και παροτι ειναι τοσα χρονια στην ομαδα ειναι πολυ προσβλητικο για τον οργανισμο του ΠΑΟΚ.
- Τρί 13 Ιαν 2026, 19:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Εσείς που κράζετε τον Όττο ρωτήστε πρώτα τον ραζβαν αν θα τον ήθελε στην ομάδα του....εγώ είμαι σίγουρος πως τον ήθελε....χωρίς να λέω ότι είναι παικταρας
- Πέμ 15 Ιαν 2026, 11:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Ντρκουσιτς, μπακ πασπαρτου (στυλ ότο) και τέλος.
Δεν χρειάζονται παραπάνω παίκτες.
Ίσως να επείγει πιο πολύ του μπακ, γιατί θέλω πάση θυσία να προστατευτεί ο βιονικος Κένι στα δεξιά
Δεν χρειάζονται παραπάνω παίκτες.
Ίσως να επείγει πιο πολύ του μπακ, γιατί θέλω πάση θυσία να προστατευτεί ο βιονικος Κένι στα δεξιά
- Πέμ 15 Ιαν 2026, 19:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ποδόσφαιρο δεν είναι όπως το μπάσκετ χύμα. Εχει κανόνες για τα έξοδα που μπορείς να κάνεις και φυσικά κανόνες για το τι μπορείς να εμφανίσεις ως έσοδο.
- Παρ 16 Ιαν 2026, 15:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπαρχουν πολλες συνθηκες τις οποιες θα πρεπει να λαβουμε υποψιν μας και τις οποιες θιγει ο Τζος.
Ποιος τυφλος δεν θελει το φως του; Ποιος δεν θα ηθελε Γιανουλη αντι Τευλορ; Ποιος δεν θα ηθελε Τσαπρα πχ αντι Σαστρε; Προφανως και ο Ραζβαν
Εδω ομως μπαινουν οι "συνθηκες". Αν στο τωρινο ροστερ του ...
Ποιος τυφλος δεν θελει το φως του; Ποιος δεν θα ηθελε Γιανουλη αντι Τευλορ; Ποιος δεν θα ηθελε Τσαπρα πχ αντι Σαστρε; Προφανως και ο Ραζβαν
Εδω ομως μπαινουν οι "συνθηκες". Αν στο τωρινο ροστερ του ...
- Παρ 16 Ιαν 2026, 17:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ευφορία των τελευταίων αποτελεσμάτων, πάντως, σε συνδυασμό και με τα στραβοπατήματα των άλλων, έχει οδηγήσει σε μια λείανση της οξύτητας της κριτικής στα δικά μας φυντάνια. Νιώθω μια γλυκιά νοσταλγία μη διαβάζοντας πια εδώ μέσα για διαχειριστή Ιβάν, που έχει κονομήσει από την ΠΑΕ, για παρατημένη ...
- Παρ 16 Ιαν 2026, 18:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Εκτός από το να διαβάζετε τίτλους το ρεπορτάζ το ακούτε καθόλου;vasgias έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 15:22 Ο τζορμπατζόγλου βγήκε και είπε ότι "πάει πίσω του Ντρκούσιτς και ότι ο ΠΑΟΚ δεν δείχνει να καίγεται να κάνει κινήσεις...."![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι ζούμε ρε αδερφάκο μου.
- Σάβ 17 Ιαν 2026, 15:40
- Jump to forum
- Jump to topic
αυτό το πράγμα που...αρκετοί...επιμένετε οτι γνωρίζετε παραπάνω τι ακριβώς χρειάζετε η ομάδα απο ...αυτούς...που εκ του αποτελέσματος γνωρίζουν καλύτερα να το .... ξαναδείτε
- Κυρ 18 Ιαν 2026, 03:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Ζαμπά μπορούμε να φέρουμεLeonardo10 έγραψε: Κυρ 18 Ιαν 2026, 02:58 Μακάρι να γράψει 10+ το παιδί και να φέρει χρήματα στην ομάδα. Για ΠΑΟΚ δεν κάνει, στον ΠΑΟΚ προσωπικά θέλω Αντρίγιες, Τάισον, Λουκας περεθ, γκαρι Ροντρίγκες, ζαμπά, τίποτα λιγότερο.
- Δευ 19 Ιαν 2026, 15:52
- Jump to forum
- Jump to topic
...
Τα θέλω του προπονητή τηρούνται ευλαβικά την φετινή χρονιά και είναι σημαντικό που το αναφέρεις.
Αυτό που σου κάνω bold έγινε με συγκεκριμένο παίκτη μέσα στον Δεκέμβριο. Εξέφρασε αβεβαιότητα για το αν θα κρατήσει την θέση του. Στον αγωνιστικό χώρο δεν φαίνεται καθόλου. Συγγνώμη που δεν μπορώ ...
- Δευ 19 Ιαν 2026, 16:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδιά πιστεύετε πως υπάρχει παίχτης που θα έρθει τώρα και θα βρει χώρο ως αριστερό εξτρέμ αν δεν είναι αδιανόητος παίχτης ; Υπάρχει ο τάισον. Στο 10 υπάρχει πέλκας ζαφειρης ιβανουσετς που αφήνουν ντελια να πάει αριστερα. Και πλέον υπάρχει και χατσιδης που στέλνει αριστερά ζιβκοβιτς αν χρειαστεί ...
- Δευ 19 Ιαν 2026, 20:09
- Jump to forum
- Jump to topic
μια χαρά κανονικό δεξι΄μπακ είναι ο Σάστρε.
Και μην πολυξερογλύφεστε για τους παίχτες του Κομπότη. Εκτός αν δε θυμάστε Κουτσιανικούλη, Φιλομένο ,Θυμιάνη κ.α
Και μην πολυξερογλύφεστε για τους παίχτες του Κομπότη. Εκτός αν δε θυμάστε Κουτσιανικούλη, Φιλομένο ,Θυμιάνη κ.α
- Δευ 19 Ιαν 2026, 21:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά δεν είπες ακριβώς αυτό. Είπες κερδίσαμε τον πεθαμένο γαύρο. Αυτό ούτε πολύ καλό, ούτε πολύ ακριβές ακούγεται. Παρεμπιπτόντως κι εμείς είχαμε παίκτες απροπόνητους και προερχόμενους απο ιώσεις στον συγκεκριμένο παιχνίδι
- Τρί 20 Ιαν 2026, 08:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Το να σπαταλάει αλόγιστα χρήματα η ομάδα για μεταγραφές δεν αποτελεί ούτε επιτυχία ούτε νίκη για την ομάδαSCIFO έγραψε: Δευ 19 Ιαν 2026, 20:45 @pk77 ανασφάλεια του οπαδού λέγεται που θελει μονο επιτυχίες και νίκες για την ομαδα του και εχει βρει το φόρουμ αυτό για να την εκφράσει