Η αναζήτηση βρήκε 401 εγγραφές

Return

από Γερασίμου
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 20:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Τί είναι αυτά τα 33 που έγιναν 3; Έχασα επεισόδια;
edit: μόλις είδα την συνέντευξη. "Για να εξασφαλιστουν όλα αυτά, η διαδικασία κράτησε 1,5-2 χρόνια και στοίχισε 3 εκατομμύρια ευρώ".
από Thax
Δευ 28 Ιούλ 2025, 11:58
Jump to forum
Jump to topic

Θεωρώ πως πρέπει να γίνει ΓΣ και να δούμε αναλυτικά όλες τις προτάσεις. Για ένα τέτοιο θέμα, δεν είναι σωστό να αποφασίσει μόνο το ΔΣ. Δεν μιλάμε για κάτι απλό, μιλάμε για το μέλλον μας.

ΑΝ υπαρχει αναλογη προταση απο τον Μυστακιδη. Ο ΑΣ εδειξε να τρεναρει την αμεση απαντηση προς την ΠΑΕ για ...
από Mīngus
Δευ 28 Ιούλ 2025, 13:20
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ νομίζω ότι όλες τις πλευρές τις συμφέρει να δοθεί το γήπεδο στον Ιβάν.
Με ξεκάθαρες ρήτρες και πρόβλεψη έκπτωσης σε περίπτωση μη τήρησης του χρονοδιαγράμματος.
Ο ΑΣ αν όλα πάνε καλά θα έχει αυτά που θέλει. Αν όχι θα πάρει τις ρήτρες (τις οποίες λογικά θα διαπρεγματευτεί) και σε περίπτωση ...
από Parolos
Δευ 28 Ιούλ 2025, 13:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Καλά μιλάμε πλέον για λογύδρια νεο-εκδυτικισμού.

Πόσο πιο χαμηλά..
από Mīngus
Δευ 28 Ιούλ 2025, 13:58
Jump to forum
Jump to topic

Καποιοι συνεχιζετε και αναφερεστε στον Μυστακιδη σαν να ειναι φυτευτος αυτοφορακιας της νδουλας που παιρνει εντολες από το συστημα.Σταματηστε να βιάζετε την λογική.Αυτοι που παριστανουν τους πολιτικους,τούς εχει για να του δενουν τα κορδονια.

Μπρο οτι και να ισχυει αυτος δεν επικοινωνει ...
από Мир
Δευ 28 Ιούλ 2025, 13:59
Jump to forum
Jump to topic

Εγω ανεκαθεν θεωρουσα το καλυτερο σημειο να φτιαξεις γηπεδο ηταν το παλιο στρατοπεδο στην λαγκαδα εκει Παυλου Μελα.

Τεραστιος χωρος και εχει εξοδους για να πας σε ολη την πολη σχεδον καρφι. Και διπλα στον περιφερειακο μεσω λαγκαδα που ειναι τεραστιος δρομος.

πεταξε αυτο το πουλακι ομως.

Εγώ ...
από theo-drama
Δευ 28 Ιούλ 2025, 14:10
Jump to forum
Jump to topic

Καποιοι συνεχιζετε και αναφερεστε στον Μυστακιδη σαν να ειναι φυτευτος αυτοφορακιας της νδουλας που παιρνει εντολες από το συστημα.Σταματηστε να βιάζετε την λογική.Αυτοι που παριστανουν τους πολιτικους,τούς εχει για να του δενουν τα κορδονια.

Τωρα θυμηθηκα τα αρθρα των αρδ για τον Σταϊκούρα ότι ...
από tolis14
Δευ 28 Ιούλ 2025, 14:12
Jump to forum
Jump to topic

Τόλη πιο πιθανό είναι να είναι τόσο ΠΑΟΚ ο Μυστακίδης που να έχει κάνει μία ψευτοπροταση για να ενεργοποιήσει τον Ιβάν, παρά το να βάλει 250-300 εκατομμύρια για την αγορά της ΠΑΕ και την κατασκευή γηπέδου για να καθίσει να κάνει πίπες η ομάδα του στον βλακάκο της ΑΕΚ. Δεν γίνονται αυτά ...
από zissos
Δευ 28 Ιούλ 2025, 14:18
Jump to forum
Jump to topic

Δεν γίνεται να θες να αγοράσεις ένα μαγαζί από κάποιον που τον σνομπάρεις σε βαθμό που δεν καταδέχεσαι να του μιλήσεις.
Βάζοντας τρίτους και λυτούς και δεμένους κλπ.
Δεν είναι τρόπος ΠΑΟΚ αυτός.
Ανοίγεις τα χαρτιά σου, λες τι έχεις σκοπό να κάνεις με το μαγαζί, επικοινωνείς την πρόταση σου ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ...
από aivas19
Δευ 28 Ιούλ 2025, 14:57
Jump to forum
Jump to topic

Special 4 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 14:42 Εγώ ξέρω ότι το όπεν "γλείφει" όλη μέρα τα π@π@ρια του κούλη και νουδούλας και ότι έχει φουλ φιλοκυβερνητική ατζέντα. Βγες εσύ και πες ότι δεν είναι έτσι.
Ναι και; Παλι την κασετα εβαλες;
Δε βλεπω οπεν φιλε, εμπιστευομαι τη γνωμη σου
από theo-drama
Δευ 28 Ιούλ 2025, 14:58
Jump to forum
Jump to topic

Δλδ τι φοβούνται οι του ΑΣ, ότι κι έτσι(που λέει ο Τζόσουα) ακόμη, δεν θα μπορεί να βρει λεφτά.
Μα αν εγγυηθεί κ υπογράψει ο ΙΒΑΝ, οτι το κάνει, ποιο το πρόβλημα του ΑΣ.

Αν το υποσχεθεί, τον λοκο του(τροπον του λέγειν) θα βαρέσει κάτω κ δεν υπάρχει περίπτωση, να μη το κάνει.

Μας το έχει αποδείξει ...
από navigator11
Δευ 28 Ιούλ 2025, 16:01
Jump to forum
Jump to topic

Λοιπόν, κάπως έτσι έχουν τα πράγματα.
Ο ΑΣ σήμερα δε θα υπογράψει το μνημόνιο αλλά θα το στείλει πίσω στην ΠΑΕ ζητώντας εγγυητικές και πιο ξεκάθαρα λόγια.

Εν τω μεταξύ μιλάμε για τους τύπους, που εξουσιοδότησαν τον κυρ Θανάση να υπογράψει ό,τι γούσταρε με τον "όποιον άλλον ενδιαφερόμενο" και ...
από aivas19
Δευ 28 Ιούλ 2025, 16:49
Jump to forum
Jump to topic

DamoN έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 16:46 Σαββιδολαγνοι είμαστε … επειδή λέμε τα αυτονόητα .
Σαββιδης fc … παρτα τωρα
Μετά την Lucesku FC είμαστε και Savvidis FC, δυο μεροκάματα ρε αλήτες. 16ωρο που λέει και ο Άδωνις, εκτός αν παίζει συνιδιοκτησία :)
από Montrealiotis
Δευ 28 Ιούλ 2025, 17:18
Jump to forum
Jump to topic

Συμφωνώ και επαυξάνω navi.
Το σχόλιο για τον Τέλη πήγαινε στα παπαγαλάκια του, και εντός ΑΣ, που τον παρουσιάζουν ως παγκόσμιο αλλά και θεσαλονικευς Παοκτση που ήρθε να μας λευτερώσει από τον Ρώσο.
από eorptol1
Δευ 28 Ιούλ 2025, 17:59
Jump to forum
Jump to topic

Special 4 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 14:42 Εγώ ξέρω ότι το όπεν "γλείφει" όλη μέρα τα π@π@ρια του κούλη και νουδούλας και ότι έχει φουλ φιλοκυβερνητική ατζέντα. Βγες εσύ και πες ότι δεν είναι έτσι.
Ότι ναναι μόνο τον χαριτατο να δεις δεν βλέπεις φίλε οπεν και κάνεις φανταστικά σενάρια