Η αναζήτηση βρήκε 44 εγγραφές
- Παρ 28 Νοέμ 2025, 14:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Ένας από εμάς ... πολύ σημαντικό να υπάρχουν άνθρωποι στον ΠΑΟΚ με την επιφάνεια του Χατζόπουλου που να έχουν την τρέλα του απλού οπαδού ...
απίστευτος άνθρωπος ... αυτός είναι ο ΠΑΟΚ όπως το ενστερνιστήκαμε από μωρά !
υποσ.
και φοβερός μάνατζερ για όσους έχουν λίγη εμπειρία και καταλαβαίνουν από ...
απίστευτος άνθρωπος ... αυτός είναι ο ΠΑΟΚ όπως το ενστερνιστήκαμε από μωρά !
υποσ.
και φοβερός μάνατζερ για όσους έχουν λίγη εμπειρία και καταλαβαίνουν από ...
- Παρ 28 Νοέμ 2025, 14:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι αυτός που με την ΠΑΟΚτσήδικη στάση του ΕΠΕΒΑΛΕ την αλλαγή του ιδιοκτησιακού με ΟΡΟΥΣ που ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ τον ΠΑΟΚ
Τον παραδίδει ΥΓΙΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ στις επόμενες ιδιοκτησίες οι οποίες δεν θα έχουν δικαιολογία για ο,τι (ενδεχομένως) αφήσουν
Μαζι με ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ απέδειξαν ότι αυτό που μετράει είναι η ...
Τον παραδίδει ΥΓΙΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ στις επόμενες ιδιοκτησίες οι οποίες δεν θα έχουν δικαιολογία για ο,τι (ενδεχομένως) αφήσουν
Μαζι με ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ απέδειξαν ότι αυτό που μετράει είναι η ...
- Σάβ 29 Νοέμ 2025, 20:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπαρκα τα καταφεραμε ρε μλκ.
Όλοι αυτοί οι τρελοί εδώ τα καταφέραμε, όλοι μαζί:
Ήδη έβαλα τον πρώτο οβολό και θα βάλω κι άλλους.
με λέει φιλαράκι πως έβαλε ένα ποσό, καρφί κι εγώ.
Έκανα κι εγώ το καθήκον μου.
Έκανα και εγώ το ιερό καθήκον μου.
Από σήμερα με την κατάθεση κατέστην ...
Όλοι αυτοί οι τρελοί εδώ τα καταφέραμε, όλοι μαζί:
Ήδη έβαλα τον πρώτο οβολό και θα βάλω κι άλλους.
με λέει φιλαράκι πως έβαλε ένα ποσό, καρφί κι εγώ.
Έκανα κι εγώ το καθήκον μου.
Έκανα και εγώ το ιερό καθήκον μου.
Από σήμερα με την κατάθεση κατέστην ...
- Σάβ 29 Νοέμ 2025, 20:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Αλλάξτε τον τίτλο ρε! :mrgreen:
Αριστοτέλη Μυστακίδη, δεν σε ήθελα στον ΠΑΟΚ, ούτε ΠΑΕ, ούτε ΚΑΕ, ούτε ΑΣ, ούτε πουθενά. Ήμουν εξαιρετικά καχύποπτος για τις προθέσεις σου, λόγω των σχεδόν ταυτόχρονων ανακοινώσεων ΑΣ, Θ4, ΝΔ (ναι ναι, δεν έβγαλαν ανακοίνωση, έβγαλαν non-paper) εκείνο το βράδυ του ...
Αριστοτέλη Μυστακίδη, δεν σε ήθελα στον ΠΑΟΚ, ούτε ΠΑΕ, ούτε ΚΑΕ, ούτε ΑΣ, ούτε πουθενά. Ήμουν εξαιρετικά καχύποπτος για τις προθέσεις σου, λόγω των σχεδόν ταυτόχρονων ανακοινώσεων ΑΣ, Θ4, ΝΔ (ναι ναι, δεν έβγαλαν ανακοίνωση, έβγαλαν non-paper) εκείνο το βράδυ του ...
- Σάβ 29 Νοέμ 2025, 21:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης Μεγαλομέτοχος ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Ξέχασα να αναφέρω, συμπληρώνω:
Το ότι ο Χατζόπουλος είναι αυτός που σαν πρόεδρος και μεγαλομέτοχος ενέκρινε την αγορά της ΚΑΕ από τον Μυστακίδη, είναι πολύ σημαντικός λόγος για να στηρίξω τον Μυστακίδη. Εμπιστεύομαι το κριτήριό του, διότι οτιδήποτε έκανε μέχρι σήμερα στη ζωή του, έχει γνώμονα το ...
Το ότι ο Χατζόπουλος είναι αυτός που σαν πρόεδρος και μεγαλομέτοχος ενέκρινε την αγορά της ΚΑΕ από τον Μυστακίδη, είναι πολύ σημαντικός λόγος για να στηρίξω τον Μυστακίδη. Εμπιστεύομαι το κριτήριό του, διότι οτιδήποτε έκανε μέχρι σήμερα στη ζωή του, έχει γνώμονα το ...
- Τετ 26 Νοέμ 2025, 23:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Προφήτης!!!wickerman έγραψε: Τετ 26 Νοέμ 2025, 22:31 Αυθεντικό χατ τρικ ο λεβέντης σε λιγότερα από 30 λεπτά. Ούτε καν ημίχρονο. Πάμε για το καρέ.
- Τετ 26 Νοέμ 2025, 23:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Κριμα. Αλλη μια περήφανη ηττα. 
- Τετ 26 Νοέμ 2025, 23:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντελώς μαγική εικόνα που τα κόκκινα αρδ θα πλασάρουν σαν περίφανη ήττα.
Δεν πειράζει ας ζούνε στον κόσμο τους.
3 τραυματισμοί σήμερα κομβικών παιχτών.
Δεν πειράζει ας ζούνε στον κόσμο τους.
3 τραυματισμοί σήμερα κομβικών παιχτών.
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 04:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - WAC 7/8 20:30 OPEN tv
Το 70% (ίσως και παραπάνω) όσων πάμε στο γήπεδο, ΔΕΝ είμαστε συνδεσμίτες.
Νομίζετε πως θα κάτσουμε με τα χέρια σταυρωμένα και θα παρακολουθούμε να τρυπάνε την ομάδα;
Όποιος διανοηθεί να κάνει κακό στον ΠΑΟΚ, βάση της νέας νομοθεσίας περί βίας στα γήπεδα, θα κυνηγηθεί αυτεπαγγέλτως, ενώ και η ίδια ...
Νομίζετε πως θα κάτσουμε με τα χέρια σταυρωμένα και θα παρακολουθούμε να τρυπάνε την ομάδα;
Όποιος διανοηθεί να κάνει κακό στον ΠΑΟΚ, βάση της νέας νομοθεσίας περί βίας στα γήπεδα, θα κυνηγηθεί αυτεπαγγέλτως, ενώ και η ίδια ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 14:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Αρρωστάκια μπέργκερ θα γίνουν οι Κροάτες μεθαύριο για να μας αποφύγουν.
- Δευ 04 Αύγ 2025, 14:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Ούτε του prist.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 23:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Από PSYXRAS PAOK
⚽Παρόλο που τα ΜΜΕ παίζουν συγκλονιστικό ρόλο στην διαμόρφωση της κοινής γνώμης, παρόλο που θα μας πούνε ότι ο παίκτης πιέζει να φύγει, η αλήθεια είναι αυτή:
👉Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας είχε συμφωνήσει πέρσι το καλοκαίρι, να πάρει αύξηση απο το σύλλογο.
Απο τις 550 χιλιάδες, να πάει ...
⚽Παρόλο που τα ΜΜΕ παίζουν συγκλονιστικό ρόλο στην διαμόρφωση της κοινής γνώμης, παρόλο που θα μας πούνε ότι ο παίκτης πιέζει να φύγει, η αλήθεια είναι αυτή:
👉Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας είχε συμφωνήσει πέρσι το καλοκαίρι, να πάρει αύξηση απο το σύλλογο.
Απο τις 550 χιλιάδες, να πάει ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 23:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Aν ήθελε ο Ντελιας να φύγει δεν τον σταματούσε κανένα τηλέφωνο. Αντε δώστε στο παιδί αυτά που αξίζει και του υποσχεθήκαμε πριν ένα χρόνο και μετά πετάξτε τα εκατομμύρια σε σαματαδες και σία. Αντε ψυχουλες μου αύριο όχι του χρόνου.