Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Αν ο ΠΑΟΚ στην μπαλα εχει ιστοριες με δακρυ, ο μεγαλος ΠΑΟΚ στο μπασκετ γραφει σεναρια ολοκληρα!!!
Πρωταθληματα με τον Αρη που κυριολεκτικα ευθυγραμμιστηκαν πλανητες για να τα χασουμε, το λαθος του προδοτη φασουλα και το κλαμα του Μπανε στο τελικο με Ρεαλ (θεουλη μου εκλαιγα μια βδομαδα), ο ...
Επιτελους.Το ..μπασκετακι οπως λεγαμε χαιδευτικα σωθηκε κι αλλαζει σελιδα. Ελπιζω οτι θα ρθουνε καλύτερες μερες πλεον χωρις τη θηλεια των χρεων.Και μονο αυτο ειναι μεγαλη υπόθεση . Ενα μεγαλω ευχαριστω σε ολους του μπασκετικους που γραφαν συνεχως εδω μεσα κι ειδικα σ αυτους που ,που δε τα ...
Είναι αυτός που με την ΠΑΟΚτσήδικη στάση του ΕΠΕΒΑΛΕ την αλλαγή του ιδιοκτησιακού με ΟΡΟΥΣ που ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ τον ΠΑΟΚ Τον παραδίδει ΥΓΙΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ στις επόμενες ιδιοκτησίες οι οποίες δεν θα έχουν δικαιολογία για ο,τι (ενδεχομένως) αφήσουν Μαζι με ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ απέδειξαν ότι αυτό που μετράει είναι η ...
Αριστοτέλη Μυστακίδη, δεν σε ήθελα στον ΠΑΟΚ, ούτε ΠΑΕ, ούτε ΚΑΕ, ούτε ΑΣ, ούτε πουθενά. Ήμουν εξαιρετικά καχύποπτος για τις προθέσεις σου, λόγω των σχεδόν ταυτόχρονων ανακοινώσεων ΑΣ, Θ4, ΝΔ (ναι ναι, δεν έβγαλαν ανακοίνωση, έβγαλαν non-paper) εκείνο το βράδυ του ...
Το ότι ο Χατζόπουλος είναι αυτός που σαν πρόεδρος και μεγαλομέτοχος ενέκρινε την αγορά της ΚΑΕ από τον Μυστακίδη, είναι πολύ σημαντικός λόγος για να στηρίξω τον Μυστακίδη. Εμπιστεύομαι το κριτήριό του, διότι οτιδήποτε έκανε μέχρι σήμερα στη ζωή του, έχει γνώμονα το ...
δεν έχω μιλήσει λόγω της στενοχώριας που μου προκαλεί το ζήτημα, και της ντροπής που μας υποβάλει ο κ.Αρίστος εμάς που είδαμε σε αυτόν ελπίδα και υποστηρίξαμε το να του πουληθεί η ομάδα. 1. Ντροπή για την επιφάνειά του να μην έχουν αποπληρωθεί τα χρέη. 2. Ακόμη και αν άφηνε μόνο του Σαββίδη στην ...