Η αναζήτηση βρήκε 36 εγγραφές

Return

από pk77
Κυρ 05 Απρ 2026, 15:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026

Οσβαλντο Χερναντεζ, ο Φερναντο Ερναντεζ και ο Λιμπερμαν Αγκαμεζ ειναι το ίδιο προσωπο;
από pk77
Κυρ 19 Απρ 2026, 19:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Ο θάνατος του πατέρα του τι σχέση έχει με τα επαναλαμβανόμενα λάθη του.
Καναμε αμαν να φύγει ο Τσάλοφ, τώρα έχουμε τα ίδια, για να μην πω και χειρότερα με Καμαρά.
Λοβρεν, αλλά και γενικά η ροή η του ματς, τι σκατά παιδευόμαστε να παίξουμε με μπλιντ απ και χάνουμε συνέχει ατην μπάλα.
Το γκολ ...
από pk77
Κυρ 10 Μάιος 2026, 20:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Kostas_FI έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 20:49
pk77 έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 20:47 Γι το προπονητικό του μπασκετ μόνο δεν γράψατε κάποιοι, ήδη.
Φίλε κάθε φορά που γίνεται κριτική στον Ιβάν πετάτε την wildcard για το μπάσκετ ε; φοβερό σύστημα αυτό άχαστο
Και δουλεμενο, όπως η άμεση - ομαδική και αμερόληπτη κριτική.
από pk77
Κυρ 17 Μάιος 2026, 20:59
Jump to forum
Jump to topic

Για ακομη μια φορά έκανε τεσσερις αλλαγές ( ενώ έχει στον παγκο Ταισον), τον βετεράνο τον Ιβανουσετς τι μου τον βάζεις;
Τον Ντελια ενω θέλεις γκολ τι τον βγάζει;
Τρικυμία
Ατην τελευταία φάση ο Παβλένκα δεν κατεβαίνει για να κρατήσουμε το Χ;
Ειχα ¨μαλώσει¨ επανειλημμένα με όσους σε κατηγορούσαν ...
από pk77
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 2-2, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα

Είμαι από αυτούς που δεν τρελαινόταν με την ιδέα της δεύτερης θεσης για διάφορους λόγους. ΌΜΩΣ: από τη στιγμή που το μόνο που σου κάνει είναι η νίκη και η ισοπαλία με την ήττα είναι ένα και το αυτό, ΓΙΑΤΙ ΣΚΑΤΑ ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΕ Ο ΠΑΒΛΕΝΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΡΝΕΡ, ΘΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

Γιατί αν ...
από pk77
Δευ 18 Μάιος 2026, 12:42
Jump to forum
Jump to topic

O Ράσβαν είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής στην ιστορία της ομάδας, αυτό δεν αλλάζει με τίποτα.
Με βάση όσα έχουμε δει τους τελευταίους μήνες, αυτό που μπορεί να αλλάξει είναι το πώς θα φύγει απο την ομάδα.
Αν φύγει τώρα θα φύγει ως πετυχημένος και έχοντας κλείσει τον κύκλο του , αν συνεχίσει και ...