Κάθισε και δες ξανά το παιχνίδι.
Σε προκαλώ.
Θα αλλάξεις άποψη για πολλά απ όσα είπαμε μετά το τέλος του παιχνιδιού.
Το 3-0 προήλθε αποκλειστικά και μόνο απο τα προσωπικά ατομικά λάθη συγκεκριμένων παικτών μας.
Τα 0 γκολ και x είναι αποτέλεσμα της τακτικής των χανουμιών ..μόλις περνούσε η μπάλα ...
Η αναζήτηση βρήκε 397 εγγραφές
- Τρί 21 Απρ 2026, 08:57
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 21 Απρ 2026, 10:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, 25/04 20:30
Όταν το έβλεπα live, στα μάτια μου είχα ως κύρια αιτία της ήττας την τακτική προσέγγιση και τα τρεξίματα μας.
Όταν το ξαναείδα διαπίστωσα ότι είχα λανθασμένη άποψη για τους συγκεκριμένους λόγους .
Ο σάντσεζ τραβάει απο τη φανέλα το χανουμιού...του βγάζει κίτρινη...ο παίκτης μας του δείχνει ότι το ...
Όταν το ξαναείδα διαπίστωσα ότι είχα λανθασμένη άποψη για τους συγκεκριμένους λόγους .
Ο σάντσεζ τραβάει απο τη φανέλα το χανουμιού...του βγάζει κίτρινη...ο παίκτης μας του δείχνει ότι το ...
- Τετ 22 Απρ 2026, 07:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Κανένας τίτλος δεν περισσεύει.
Αν πάρουμε το κύπελλο υπάρχουν δυο ενδεχόμενα :
1. Να επανέλθει η δίψα για το πρωτάθλημα και να παίξουμε μέχρι το τέλος και ότι βγει
2. Να αδειάσουμε απο την επιτυχία της κατάκτησης του κυπέλλου.
Στο σενάριο να μην πάρουμε το κύπελλο ούτε θέλω να σκέφτομαι την ...
Αν πάρουμε το κύπελλο υπάρχουν δυο ενδεχόμενα :
1. Να επανέλθει η δίψα για το πρωτάθλημα και να παίξουμε μέχρι το τέλος και ότι βγει
2. Να αδειάσουμε απο την επιτυχία της κατάκτησης του κυπέλλου.
Στο σενάριο να μην πάρουμε το κύπελλο ούτε θέλω να σκέφτομαι την ...
- Παρ 24 Απρ 2026, 11:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Είμαστε η πιο έμπειρη ομάδα της σουπερ λιγκ της τελευταίας δεκαετίας στο κύπελλο.
Έχουμε περάσει αντιπάλους και αντιπάλους ....σε διάφορες < συνθήκες> και φτάνουμε σήμερα να κλαίτε σαν να κατεβαίνουμε για πρώτη φορά μετά απο 10 χρόνια σε τελικό?
Ο ΟΦΗ τι εμπειρία έχει?
Τι θα πει δεν είμαστε σε ...
Έχουμε περάσει αντιπάλους και αντιπάλους ....σε διάφορες < συνθήκες> και φτάνουμε σήμερα να κλαίτε σαν να κατεβαίνουμε για πρώτη φορά μετά απο 10 χρόνια σε τελικό?
Ο ΟΦΗ τι εμπειρία έχει?
Τι θα πει δεν είμαστε σε ...
- Παρ 24 Απρ 2026, 12:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Στη ζωή οι άνθρωποι που έχουν θετική ενέργεια και πίστη φίλε μου τα καταφέρνουν πολύ καλύτερα απο άλλους που κλαίγονται για όλα .
Η αυτοπεποίθηση σε έναν αθλητή δεν έρχεται μόνο μέσα απο τις καλές εμφανίσεις αλλά και τον χαρακτήρα του...όσοι έχουν θετική ενέργεια και πίστη δεν τους παίρνει απο κάτω ...
Η αυτοπεποίθηση σε έναν αθλητή δεν έρχεται μόνο μέσα απο τις καλές εμφανίσεις αλλά και τον χαρακτήρα του...όσοι έχουν θετική ενέργεια και πίστη δεν τους παίρνει απο κάτω ...
- Σάβ 25 Απρ 2026, 22:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΟΦΗ Τελικός Κυπέλλου 25/04 20:30 Cosmote Sports 1
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΑΕΤΕ έχεις τυλιξει τη καρδιά μου την ψυχή μου και το μυαλό μου.
Όταν βρίζεις έναν που ανήκει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ τότε το εγώ σου το έχεις πιο ψηλά από την ομάδα.
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΑΕΤΕ έχεις τυλιξει τη καρδιά μου την ψυχή μου και το μυαλό μου.
Όταν βρίζεις έναν που ανήκει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ τότε το εγώ σου το έχεις πιο ψηλά από την ομάδα.
- Σάβ 25 Απρ 2026, 23:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΟΦΗ Τελικός Κυπέλλου 25/04 20:30 Cosmote Sports 1
Όταν είδα μετά το πρώτο μας γκολ την ομάδα να κλείνεται πίσω ένιωσα αμέσως ότι απόψε δεν θα κερδίζαμε.
Αντί να συνεχίσουμε να είμαστε μπροστά πιέζοντας για ένα δεύτερο γκολ τους δώσαμε την ευκαιρία και ψυχολογια να ελπίζουν.
Όσο και αν συμπαθώ τον ΟΦΗ από σήμερα για μένα μπηκε στη μαύρη λίστα όχι ...
Αντί να συνεχίσουμε να είμαστε μπροστά πιέζοντας για ένα δεύτερο γκολ τους δώσαμε την ευκαιρία και ψυχολογια να ελπίζουν.
Όσο και αν συμπαθώ τον ΟΦΗ από σήμερα για μένα μπηκε στη μαύρη λίστα όχι ...
- Σάβ 25 Απρ 2026, 23:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Τόσοι τραυματισμοί και τέτοια εικόνα φυσικής κατάστασης είναι ερώτηματα που πρέπει να απαντηθούν.
Όταν ξεκίνησε το απαιτητικό πρόγραμμα με φουλ παιχνίδια υψηλής έντασης και προσπάθειας η ομάδα αρχικά απόδεκατιστηκε και στη συνέχεια έπαψε να έχει την ίδια ένταση στα τρεξιματα...φυσική κατάσταση ...
Όταν ξεκίνησε το απαιτητικό πρόγραμμα με φουλ παιχνίδια υψηλής έντασης και προσπάθειας η ομάδα αρχικά απόδεκατιστηκε και στη συνέχεια έπαψε να έχει την ίδια ένταση στα τρεξιματα...φυσική κατάσταση ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 08:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 2-3 Τελικός κυπέλλου Ελλάδας 25-26, MVP σχόλια και παραλειπόμενα
Να μην μπορείς να κοιμηθείς, να ξυπνάς και να νιώθεις {άδειος} . Να σκέφτεσαι τι έφταιξε να διαβάζεις τις απόψεις των αλλων να μοιράζεσαι τα συναισθήματα της απώλειας ενός τίτλου.
Αποδειχτηκαμε και πάλι το πειραματόζωο των Ελλήνων διατητων και var.
Τέτοια καραγκιοζιλικα μόνο με Έλληνες διαιτητές ...
Αποδειχτηκαμε και πάλι το πειραματόζωο των Ελλήνων διατητων και var.
Τέτοια καραγκιοζιλικα μόνο με Έλληνες διαιτητές ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 08:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Το αιώνιο ερώτημα....να μείνει η να φύγει ο Λουτσεσκου;
Δεν μπορεί αυτό να λύσει όλα τα θεματα μιας ομάδας.
Αν φύγει πρέπει να υπάρξουν και άλλες αλλαγές.
Είναι η διοίκηση έτοιμη για κάτι τέτοιο; Και αν είναι μπορεί να αποδεχτεί ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο;
Όλα ...
Δεν μπορεί αυτό να λύσει όλα τα θεματα μιας ομάδας.
Αν φύγει πρέπει να υπάρξουν και άλλες αλλαγές.
Είναι η διοίκηση έτοιμη για κάτι τέτοιο; Και αν είναι μπορεί να αποδεχτεί ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο;
Όλα ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 11:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Χωρις να θέλω να δικαιολογήσω την ομάδα μας θέλω να πω ότι χθες η ελληνική διαιτητική ομάδα ήταν κάκιστη.
Επίσης οι αντίπαλοι ποδοσφαιριστές ήταν ηθοποιοί και αντισυναδελφικοι απέναντι στους δικούς μας.
Όταν θα έρθει η στιγμή να παίζεται η παραμονή σας στη κατηγορία και οι αντίπαλοι θα κάνουν τους ...
Επίσης οι αντίπαλοι ποδοσφαιριστές ήταν ηθοποιοί και αντισυναδελφικοι απέναντι στους δικούς μας.
Όταν θα έρθει η στιγμή να παίζεται η παραμονή σας στη κατηγορία και οι αντίπαλοι θα κάνουν τους ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 13:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα έπαιζε ο γαυρος και δεν θα εξεταζαν αυτές τις δύο φάσεις για 15 λεπτά την καθεμία από όλες τις γωνιές και πλευρές;
Το πέναλτι ειναι πέναλτι.
Η μπάλα βρήκε χέρι ναι η όχι;
Τι σημασία έχει άμα έπεσε μόνος η αν γλιστρούσε;
Αν έκανε επίθεση και έπεφτε έτσι έπαιρνε τη μπάλα συνέχιζε και έβαζε γκολ ...
Το πέναλτι ειναι πέναλτι.
Η μπάλα βρήκε χέρι ναι η όχι;
Τι σημασία έχει άμα έπεσε μόνος η αν γλιστρούσε;
Αν έκανε επίθεση και έπεφτε έτσι έπαιρνε τη μπάλα συνέχιζε και έβαζε γκολ ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 16:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Φέρτε μας το πρωτάθλημα να ξεφτιλιστουμε όλοι
- Κυρ 26 Απρ 2026, 18:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Λίγες είναι οι ομάδες που κάνουν αιώνια πρωταθλητισμό και αυτό πάλι δεν οφείλεται καθαρά και μόνο σε αγωνιστικά κριτήρια.
Ζητάτε από την ομάδα μας να αλλάξει ταυτότητα.
Όταν υπάρχουν δεσμοί και συναισθηματα βοηθάνε την ομάδα.
Όποια πλευρά και να διαλέξεις έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα ...
Ζητάτε από την ομάδα μας να αλλάξει ταυτότητα.
Όταν υπάρχουν δεσμοί και συναισθηματα βοηθάνε την ομάδα.
Όποια πλευρά και να διαλέξεις έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα ...
- Δευ 27 Απρ 2026, 08:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Είδαμε και τους προπονηταραδες των άλλων των ομάδων ...κάνουν μαγικά προπονητικά.
Τι κακό είναι αυτό να μειώνουμε ότι είναι δικό μας και να ζηλεύουμε ότι έχουν οι άλλοι.
Ο βάζελος διώχνει το έναν μετά τον άλλο..προπονητές ...τεχνικούς δντες...ποδοσφαιριστές.....
Ο γαύρος μέχρι να τελειώσει η ...
Τι κακό είναι αυτό να μειώνουμε ότι είναι δικό μας και να ζηλεύουμε ότι έχουν οι άλλοι.
Ο βάζελος διώχνει το έναν μετά τον άλλο..προπονητές ...τεχνικούς δντες...ποδοσφαιριστές.....
Ο γαύρος μέχρι να τελειώσει η ...