Θα θελες
Στην θέση του μπιάνκο
Η αναζήτηση βρήκε 976 εγγραφές
- Δευ 25 Μάιος 2026, 22:07
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 25 Μάιος 2026, 22:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Τώρα αυτά τα " παρακαλάω " είναι άνευ λόγου υπερβολές
Καμία ευρωλίγκα δεν θα έρθει να μου προτείνει από μόνη της θέση στην διοργάνωση.
Καλώς ή κακώς σήμερα όλα είναι business και δημόσιες σχέσεις... και πολλές φορές συμφωνίες κάτω από το τραπέζι.
Πάνω σε αυτό το πλαίσιο γίνονται όλες οι ...
Καμία ευρωλίγκα δεν θα έρθει να μου προτείνει από μόνη της θέση στην διοργάνωση.
Καλώς ή κακώς σήμερα όλα είναι business και δημόσιες σχέσεις... και πολλές φορές συμφωνίες κάτω από το τραπέζι.
Πάνω σε αυτό το πλαίσιο γίνονται όλες οι ...
- Δευ 25 Μάιος 2026, 22:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
5αδα
Μείτε, Οζντοεφ,Καμαρά, Περέιρα, Ζαφείρης
Νομίζω ότι αν δεν ήταν ο ζαφείρης θα ήταν ονειρική πεντάδα... για τον λουτσέσκου
Μείτε, Οζντοεφ,Καμαρά, Περέιρα, Ζαφείρης
Νομίζω ότι αν δεν ήταν ο ζαφείρης θα ήταν ονειρική πεντάδα... για τον λουτσέσκου
- Δευ 25 Μάιος 2026, 23:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV
ρε π***** τίποτα δεν μας πάει στο 26
- Δευ 25 Μάιος 2026, 23:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV
29 συναπτά συνεχόμενα χρόνια στην μπουντεσλίγκα... και έπεσε φέτος που περιμέναμε να πουλήσει τον κούλιε για να βάλουμε κανένα παραπάνω φράγκο στα ταμεία.
Αν σε θέλει η π******
Αν σε θέλει η π******
- Τρί 26 Μάιος 2026, 00:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Μήπως ο τδ πρέπει να φροντίζει για τη μεγάλη εικόνα και τη μακροπρόθεσμη ανταγωνιστικότητα της ομάδας;
Ο Λουτσέσκου δείχνει να έχει τα θεματάκια του στο τομέα της αλλαγής σελίδας .
Εκεί ο ΠΑΟΚ τι πρέπει να κάνει;
Να μοιράζει συμβόλαια αριστερά δεξιά για το μπαλανς και να υποθηκεύει το μέλλον του ...
- Τρί 26 Μάιος 2026, 00:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Στην ουσία ο τεχνικός διευθυντής πού θα συνυπάρχει με τον λουτσέσκου θα έχει περισσότερο ρόλο διεκπεραιωτή ούτε φιλοσοφία μπορεί να χαράξει, ούτε ποδοσφαιρικές αποφάσεις να πάρει αντίθετες με αυτές του προπονητή, ούτε τίποτα.
Και με κάνει εντύπωση που πάρα πολύ μεγάλη μερίδα οπαδών αυτό το πράγμα ...
Και με κάνει εντύπωση που πάρα πολύ μεγάλη μερίδα οπαδών αυτό το πράγμα ...
- Τρί 26 Μάιος 2026, 15:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Νταξει τι να κάνουμε τώρα εμείς κακομαθημένοι πελάτες είμαστε εσείς που είστε πετσια και παοκαρες να κάνετε διαφορετικά
Μπορεί να μην είσαι κακομαθημένος πελάτης αλλά σίγουρα είσαι από αυτούς οι οποίοι έχουν φτιάξει στο μυαλό τους ένα γι αυτούς ιδανικό σενάριο το οποίο από τη στιγμή που δεν το ...
- Τρί 26 Μάιος 2026, 17:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Το έχω πει και θα το λέω με κάθε ευκαιρία.
Όλες αυτές οι υπερβολές που γράφονται είναι ανασταλτικός παράγοντας στο να γίνεται πραγματική και ουσιαστική κριτική.
Νομίζω ότι όλα ξεκινούν από το γεγονός ότι κάνουμε ακριβώς το αντίθετο από αυτό που επιτάσσει η Golden Circle μέθοδος.
Το αποτέλεσμα στο ...
Όλες αυτές οι υπερβολές που γράφονται είναι ανασταλτικός παράγοντας στο να γίνεται πραγματική και ουσιαστική κριτική.
Νομίζω ότι όλα ξεκινούν από το γεγονός ότι κάνουμε ακριβώς το αντίθετο από αυτό που επιτάσσει η Golden Circle μέθοδος.
Το αποτέλεσμα στο ...
- Τρί 26 Μάιος 2026, 17:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Όχι χάλια πάει η Ευρωλίγκα έχεις δίκιο.
Δεν ξέρανε τα κορόιδα να βάλουν το Λαύριο όταν βγήκε δεύτερο, χάσανε τις ματσαρες.
Δηλαδή τώρα σοβαρά?
Δεν πιστεύω ότι το είπες στα σοβαρά αυτά
Σε έναν κόσμο που οι ομάδες που συμμετέχουν στην Ευρωλίγκα έρχονται μέσα από τα εγχώρια πρωταθλήματα και την ...
- Τρί 26 Μάιος 2026, 19:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Το έχω πει και θα το λέω με κάθε ευκαιρία.
Το αποτέλεσμα ...
- Τρί 26 Μάιος 2026, 20:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπονητικό κέντρο Θέρμης
Αλλά κατά τα άλλα εμείς θέτουμε απλά και αγνά ερωτήματα γιατί αγαπάμε και ενδιαφερόμαστε για τον ΠΑΟΚ
- Τρί 26 Μάιος 2026, 21:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγνώμη αλλά κακώς ασχολείσαι.Taseos έγραψε: Τρί 26 Μάιος 2026, 20:41 Να εωτησω κάτι σοβαρά την mod team. Θα έχουμε και δεύτερο καλοκαίρι παρέλαση; Να ξέρουμε άμα είναι να αποχωρήσουμε φάμε δε φάμε μπαν.
Ο άλλος έκανε τρεις παραθέσεις στον εαυτό του. Άστον να μιλάει με τον εαυτό του.
Θα βγει άκρη μήπως
- Τρί 26 Μάιος 2026, 21:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Γιατί όχι?Dimitris_L4 έγραψε: Τρί 26 Μάιος 2026, 20:35 Συγγνωμη ρε μαγκες γτ θα τρελαθουμε...Αν εχουμε στοχο το πρωταθλημα, το κυπελλο κ οσο μακρυα γινεται στην Ευρωπη, θα παμε με 3αδα φορ Γιακουμακη , Γερεμεγιεφ κ Μυθου...??? Σοβαρα τωρα??
- Τρί 26 Μάιος 2026, 23:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Θα αφήσω στην άκρη τους οποιους συσχετισμούς με όποιες ομάδες μας συμφέρει...
στην προκειμένη περίπτωση με την ατλέτικο.
αφού δεν ενοχλεί τον δισεκατομμυριούχο πρόεδρο της ομάδας...
Ο ρασβάν παρουσιάζει τα πράγματα στο ποδόσφαιρο λες και διεπονται από κάποιους φυσικούς νόμους και κανόνες οι οποίοι ...
στην προκειμένη περίπτωση με την ατλέτικο.
αφού δεν ενοχλεί τον δισεκατομμυριούχο πρόεδρο της ομάδας...
Ο ρασβάν παρουσιάζει τα πράγματα στο ποδόσφαιρο λες και διεπονται από κάποιους φυσικούς νόμους και κανόνες οι οποίοι ...