Η αναζήτηση βρήκε 573 εγγραφές
- Δευ 06 Οκτ 2025, 14:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Κορυφαιος του γηπέδου σε κερδισμένες μονομαχίες ήταν
- Δευ 06 Οκτ 2025, 15:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Προσωπική μου άποψη είναι ότι στο γκολ την μεγαλύτερη ευθύνη την έχει ο κετζιορα και η λανθασμένη συμπεριφορά του να μείνει πλαγιάσει δεξιά.
Παρακάτω είναι έξι στοπ καρέ από το ξεκίνημα την φάσης και πώς καταφέραμε να δώσουμε ένα πολύ εύκολο γκολ, χωρίς ο αντίπαλος να κάνει τίποτα το αξιοσημείωτο ...
Παρακάτω είναι έξι στοπ καρέ από το ξεκίνημα την φάσης και πώς καταφέραμε να δώσουμε ένα πολύ εύκολο γκολ, χωρίς ο αντίπαλος να κάνει τίποτα το αξιοσημείωτο ...
- Δευ 06 Οκτ 2025, 15:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Τι εννοείς δεν συνάδουν?
Σε ένα παιχνίδι μάχη , ο Καμαρά είχε 2 ανακτήσεις σε 55 λεπτά και ο οσντοεφ 6 σε 35
Εκεί σταματά κάθε περαιτέρω ανάλυση
Σε ένα παιχνίδι μάχη , ο Καμαρά είχε 2 ανακτήσεις σε 55 λεπτά και ο οσντοεφ 6 σε 35
Εκεί σταματά κάθε περαιτέρω ανάλυση
- Δευ 06 Οκτ 2025, 15:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 8. Soualiho Meïté
Έχω περισσότερες απαιτήσεις από αυτόν.
Το πρώτο του ημίχρονο θα μπορούσε να ήταν αρκετά καλύτερο
Το πρώτο του ημίχρονο θα μπορούσε να ήταν αρκετά καλύτερο
- Τρί 07 Οκτ 2025, 11:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 11. Taison Barcellos Freda
Του το έκανε ακόμα πιο εύκολο ο τζολάκης.
Σε αντίθεση με κάτι μαϊντανούς του YouTube που είδαν το απόλυτο σπαγκατο ( να το στείλουμε το παιδί στην ενόργανη) ,ο τζολάκης έβγαλε λάθος πόδι προβολής,με αποτέλεσμα να το κάνει ακόμα πιο εύκολο για τον Βραζιλιάνο
Σε αντίθεση με κάτι μαϊντανούς του YouTube που είδαν το απόλυτο σπαγκατο ( να το στείλουμε το παιδί στην ενόργανη) ,ο τζολάκης έβγαλε λάθος πόδι προβολής,με αποτέλεσμα να το κάνει ακόμα πιο εύκολο για τον Βραζιλιάνο
- Τρί 07 Οκτ 2025, 12:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Υπήρχε ποτέ αμφιβολία ότι τουλάχιστον το 90% του γκρουπ των πρώτων 15-16 δεν τον ήθελε?
Δηλαδή αν ο Ορτέγα δεν γλιστρούσε ή ο ποτενσε δεν έδινε λάθος την πάσα θα μιλούσαμε σήμερα για ποδοσφαιριστές που δεν τον θέλουν ή δεν καίγονται?
Νομίζω ότι ποτέ δεν ήταν αυτό το ζητούμενο
Δηλαδή αν ο Ορτέγα δεν γλιστρούσε ή ο ποτενσε δεν έδινε λάθος την πάσα θα μιλούσαμε σήμερα για ποδοσφαιριστές που δεν τον θέλουν ή δεν καίγονται?
Νομίζω ότι ποτέ δεν ήταν αυτό το ζητούμενο
- Τετ 08 Οκτ 2025, 23:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Γκεστ εμφανίσεις βλέπω αλλά δεν βλέπω τις πονηρές ερωτήσεις που συνηθίζονται για την ανακοίνωση των δυτικών
- Πέμ 09 Οκτ 2025, 21:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο σαββιδης ρε φιλε με τον γιακουμη δανεικο φορ σε εχει στα 100 χρονια και τον τσαλοφ με τον μιχαηλιδη και τον λοβρεν στα μπακ
Βαρεια αυταρκεια επικρατει εδω και χρονια και θες να παρει το μπασκετ?
Το μπασκετ θελει ορεξη και χρημα.
2 μυρια μπατζετ εχει και ο πανιωνιος πλεον, εχουμε μεινει ...
- Πέμ 09 Οκτ 2025, 22:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ
Δύο γκολ δώρο από αυτόν που κατα πολούς το καλοκαίρι θα έκανε τη διαφορά στην άμυνά μας κ ένα ακόμη δώρο από αυτόν που έπρεπε μα παίζει με το στανιό αντί του τερματοφύλακα της Σεβίλλης
- Παρ 10 Οκτ 2025, 00:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ
Σόρρυ κιόλας αλλά μετά την πλειοψηφία των σημερινών σχολίων όπου υποτίθεται ότι δεν υπάρχει και ο τόσο μεγάλος φανατισμός, καταλαβαίνει κανείς γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο μετά από κάθε παιχνίδι του ΠΑΟΚ να γίνει η οποιαδήποτε ποδοσφαιρική συζήτηση...με τις όποιος διαφωνίες και όποιες συμφωνίες ...
- Παρ 10 Οκτ 2025, 22:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελπίδων
Πολύ μεγαλύτερο respect για αυτά τα παιδιά μετά την φωτογραφία με την σημαία και το μήνυμα
- Παρ 10 Οκτ 2025, 22:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Χοντρό έτσι όπως το γράφει αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μπορεί να είσαι ΠΑΟΚ και να μη συμφωνείς με το " ο ΠΑΟΚ ανοίκει στον λαό του"
- Κυρ 12 Οκτ 2025, 16:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ Β 2025-26
Τραγικό αυτό που βλέπω.
Δεν γίνεται η ομάδα που θέλει να λέει ότι έχει το καλύτερο αναπτυξιακό προγραμμα να παρουσιάζει αυτό το τουρλουμπουκι.
Μηδέν ποδόσφαιρο
Δεν γίνεται η ομάδα που θέλει να λέει ότι έχει το καλύτερο αναπτυξιακό προγραμμα να παρουσιάζει αυτό το τουρλουμπουκι.
Μηδέν ποδόσφαιρο
- Κυρ 12 Οκτ 2025, 17:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν μου βρεις δύο ποστ από δύο διαφορετικά άτομα τα οποία πόστ να λένε ότι είναι άνθρωπος του Μαρινάκη, αυτό θα είναι το τελευταίο μου μήνυμα στο PAOKMANIA.
Το ότι κάποιοι δεν είναι χαλαροί ακόμα και αν μετά από 25+ χρόνια βρίσκεται μια λύση για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ είναι αποκλειστικά ευθύνη του ...
Το ότι κάποιοι δεν είναι χαλαροί ακόμα και αν μετά από 25+ χρόνια βρίσκεται μια λύση για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ είναι αποκλειστικά ευθύνη του ...
- Κυρ 12 Οκτ 2025, 17:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ Β 2025-26
Αν ήμουν διοίκηση , σήμερα βία έδιωχνα οποιονδήποτε σχετίζεται με τον ΠΑΟΚ Β
Ούτε στις σχολικές ομάδες δεν βλέπεις αυτό το χάλι.
Ντροπή σε ολους
Ούτε στις σχολικές ομάδες δεν βλέπεις αυτό το χάλι.
Ντροπή σε ολους