Η αναζήτηση βρήκε 615 εγγραφές
- Παρ 01 Μάιος 2026, 23:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Bilbao - ΠΑΟΚ 29/04 21:00 FEC Finals, ΕΡΤ 2 Σπορ
Respect στην Μπιλμπάο για το άδειασμα στα τσουτσέκια της Μούρθια
- Σάβ 02 Μάιος 2026, 14:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ολυμπιακός Κυριακή 03/05 19:00 Novasports Prime
Φίλε DonnieMcGrath (παικτάρα ο δικός μας white chocolate),
Καταρχάς συμφωνώ ότι είναι εντελώς άτοπο και κοντόφθαλμο να χαρακτηρίζεται ο λαός τους ΠΑΟΚ πανηγυρτζής. Θέλω όμως να σταθώ σε δύο σημεία
1. Σίγουρα η Τούμπα είναι ένα παλιό γήπεδο που δεν προσφέρει καμία από τις ανέσεις των καινούργιων ...
Καταρχάς συμφωνώ ότι είναι εντελώς άτοπο και κοντόφθαλμο να χαρακτηρίζεται ο λαός τους ΠΑΟΚ πανηγυρτζής. Θέλω όμως να σταθώ σε δύο σημεία
1. Σίγουρα η Τούμπα είναι ένα παλιό γήπεδο που δεν προσφέρει καμία από τις ανέσεις των καινούργιων ...
- Κυρ 03 Μάιος 2026, 13:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Ότι ανάλυση και συζήτηση ήταν να γίνει έγινε, σήμερα έχει ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, το μεγαλύτερο ντέρμπι της χώρας.
Γ***ΣΤΕ ΤΟΝ Π**ΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Γ***ΣΤΕ ΤΟΝ Π**ΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
- Κυρ 03 Μάιος 2026, 13:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Hi guys, I apologize im advance if this is not the right place for this topic. I’m a Partizan fan, visiting Thessaloniki currently. I wanted to buy a ticket for today’s game and watch a PAOK game for the first time. However, there seems to be a limitation that only individuals with dedicated fan ...
- Δευ 04 Μάιος 2026, 17:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 21. Baba Rahman
Ο Μπάμπα παίζει 2 χρόνια χωρίς αλλαγή και χωρίς επιστροφές από το εξτρέμ
- Τετ 06 Μάιος 2026, 22:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV
Δεν είμαι αντικειμενικός με τον ΠΑΟΚ
- Τετ 06 Μάιος 2026, 23:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν το πάρει η Παρί θα είναι η πρώτη ομάδα (που δεν λέγεται Ρεάλ Μαδρίτης) και το παίρνει back to back από την Μίλαν του Sacchi
- Πέμ 07 Μάιος 2026, 13:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Μια αγωνιστική κεκλεισμένων στον βάζελο, θα εκτίσει στο μεταξύ μας την τελευταία αγωνιστική της σεζόν.
- Πέμ 07 Μάιος 2026, 19:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Από την μία έχουμε την ατάκα του Σακίλ Ο'Νιλ για τον Σκάιλς :
"Ο Scottie είναι ο καλύτερος play maker που έχω παίξει ποτέ μαζί του. Απλά σήκωνα τα χέρια και η μπάλα έφτανε με έναν μαγικό τρόπο σε αυτά"
Από την άλλη της ατάκα του Ρικ Πιτίνο για τον Καλάθη :
"Έχω δει να παίζουν οι Μάτζικ Τζόνσον ...
"Ο Scottie είναι ο καλύτερος play maker που έχω παίξει ποτέ μαζί του. Απλά σήκωνα τα χέρια και η μπάλα έφτανε με έναν μαγικό τρόπο σε αυτά"
Από την άλλη της ατάκα του Ρικ Πιτίνο για τον Καλάθη :
"Έχω δει να παίζουν οι Μάτζικ Τζόνσον ...
- Πέμ 07 Μάιος 2026, 19:50
- Jump to forum
- Jump to topic
εγώ τώρα θ'ανάψω ένα φυτίλι. Θα προτιμούσα τον Κατσίβελη στο 1-2 από τον Λαρεντζάκη στο 2-3.
Οκ ο Λαρι Ευρωλιγκάτος, πιο νέος. Αλλά από θέμα μυαλωμένου παιχνιδιού ;
δηλαδή μου κάνει εντύπωση που δε συζητάμε για τον Κατσίβελη τη στιγμή που ο παίκτης συνέβαλε αποφασιστικά να στείλει την ομάδα του ...
- Παρ 08 Μάιος 2026, 00:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ο κόσμος παίζει μπάσκετ
Τα σέρνει ο Σάκοτα, διαχρονικά έχει δώσει σε αυτό το σωματείο διακρίσεις που ουδέποτε άξιζε
- Παρ 08 Μάιος 2026, 01:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Πέρα από το πως κρίνει ο καθένας την φάση, το ερώτημα είναι κατά πόσο οι ευέλικτοι κανονισμοί επιτρέπουν τη λήψη αποφάσεων με βάση το "πνεύμα του νόμου" ή αν τελικά λειτουργούν ως άλλοθι για επιλεκτικές ερμηνείες και εξυπηρετήσεις συμφερόντων. Μάλλον ρητορικό το ερώτημα.
- Παρ 08 Μάιος 2026, 09:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ενώ κάτι είναι φάουλ δεν είναι πέναλτυ αν γίνεται μέσα στην περιοχή το ίδιο
Γιατί υπάρχει κανονισμός που λέει ότι είναι φάουλ εκτός περιοχής και όχι πέναλτι εντός?
Καλημέρα παιχταρα μου ! Ε αυτό της μπαγιερν από ότι κατάλαβα από αυτά που ειπώθηκαν δεν ...
- Παρ 08 Μάιος 2026, 09:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Φάε την γλώσσα σου ρε Μαρσάντοmarsantos έγραψε: Παρ 08 Μάιος 2026, 09:20 Θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο την Κυριακή, να κάνουμε ένα τέλειο παιχνίδι αμυντικά, να προηγούμαστε 0-1 και στο 96 να δώσει ένα τέτοιο πέναλτι.
- Σάβ 09 Μάιος 2026, 11:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Κίνηση προσγείωσης ο Φόστερ, μάλλον χρειαζόταν.
Αξιόπιστος σκόρερ για το Eurocup επίπεδο
Αξιόπιστος σκόρερ για το Eurocup επίπεδο