Η αναζήτηση βρήκε 6 εγγραφές

Return

από black_star_ninja
Τρί 15 Ιούλ 2025, 19:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Εγώ με άλλο γελάω.

Όταν βγαίνει ένας δημοσιογράφος και γράφει για πώληση ή κάτι γενικά που δεν μας αρέσει τότε είναι ΑΡΔ, δεν ξέρει την τύφλα του, θέλει να κάνει κακό στον Ιβάν, κλπ.

Όταν βγαίνει και μεταφέρει είδηση "δώκαμε 2.1Μ αλλά να δεν ήθελε το παιδί", οι ίδιοι ακριβώς που έκραζαν πριν ...
από black_star_ninja
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Εμένα το θέμα μου δεν είναι αν θα πουληθεί ο παίκτης. Η φυσική εξέλιξη του αργά ή γρήγορα θα τον απομακρύνει από Ελλάδα. Δύο πράγματα με ενοχλούν. Το ένα είναι ότι ποτέ δεν πληρώθηκε όσο του άξιζε (πάλι θα έφευγε ίσως σε ένα χρόνο, πάντως όχι τώρα) και το άλλο ειναι ότι δε δέχομαι να πουληθεί μόνο ...
από black_star_ninja
Σάβ 02 Αύγ 2025, 08:30
Jump to forum
Jump to topic

Αν είναι να φύγει Τσαλοφ, μια χαρά είναι ο Γιακουμάκης. Πότε δεν ήταν προκλητικός. Δε μας χαλούσε ο Λιβαγια, ο οποίος ήταν από τους πιο προκλητικούς παίκτες, ο Μπάρκας, που ανέβαζε μαλακιες μετά το χάρτινο, αλλά μας χαλάει ο Γιακουμάκης.
από black_star_ninja
Κυρ 03 Αύγ 2025, 20:06
Jump to forum
Jump to topic

Σε σύγκριση με όσους ακούστηκαν μόνο ο Dukcsh είχε καλύτερα νούμερα. Προκλητικός δεν ήταν ποτέ. Καλώς να ορίσει.
από black_star_ninja
Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:20
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως η κίνηση Γιακουμάκη είτε συμβαδίζει με αυτά που θέλει ο καθένας από εμάς είτε όχι είναι πολύ καλή. Να δούμε κ το χαφ τώρα. Εκει νομίζω πονάει πιο πολύ η ομάδα.
από black_star_ninja
Κυρ 10 Αύγ 2025, 19:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Εγω παντως απολαμβανω ολο αυτο που ζουμε απο εχθες ασχετα με το τι καταληξη θα εχει :opaokara:

Θυμισε Σαββιδη του 19 η ολη φαση. Αυτη η ΚΑΥΛΑ μου ειχε λειψει πολυ ρε γαμωτο.

ΦΕΡΤΗΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΡΕ ΙΒΑΝ

Με τη διαφορά ότι τότε δεν ήξερε ο ίδιος τι γίνεται και δεν είχε κ ανθρώπους εμπιστοσύνης ...