Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Οκ εγώ το αναγνωρίζω ότι είμαι γκρινιάρης αλλά πείτε μου εσείς ρε παιδια. Αν κλεισουμε με δανεικο τον Ιταλό,δανεικο χαφ και δεν παρουμε φορ,θα εχει άδικο οποιος πει ότι η μεταγραφή Ζαφειρη είναι μεταγραφή επικοινωνιακου χαρακτήρα και οχι μεταγραφή πλάνου δημιουργίας ενός ροστερ τίτλων;
Έλεος με τις φήμες για βάζελο!
Αν ήθελα θα έμπαινα στο βαζελομάνια…
Είτε γράφτε για μεταγραφές του μεγάλου ΠΑΟΚ, είτε μιρλιάστε για τον μεγάλο ΠΑΟΚ, δεν με ενδιαφέρει.
SDNA πάντως δεν είμαστε εδώ μέσα!!!
Αλλού
Θα ήθελα να εξηγηθεί με επιχειρήματα για ποιον λόγο θεωρείται "μετριάντζα" ο Γκουστάβο Πουέρτα; Τον έχετε παρακολουθήσει και βγάλατε αυτό το συμπέρασμα. Δεν ξέρω πόσο "μέτριος" μπορεί να είναι κάποιος που στα 22 του παίζει στην Championship (και εκεί θα έμενε αν δεν είχε την απαγόρευση η ...
Paok1926 + male-sykies έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 08:39
Δεν βλέπω να ρωτάει κανείς αλλά Πορκυ που το ξέρεις ότι ο παίκτης έρχεται σήμερα??? Το γράφει κάπου???
Το 1 - 0 είναι τελείως πλασματικό σκορ και δεν αντικατοπτρίζει την αγωνιστική διαφορά δυναμικής μεταξύ των ομάδων. Σε σχέση με τα προηγούμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια και σίγουρα με κατώτερο αντίπαλο, κάναμε πάρα πολλές τελικές, κοντά στις 20, αλλά πετύχαμε μόλις 1 γκολ, που κρίνεται φτωχός ως ...