http://paokmania.gr/podosfairo/eyropi/257550-ta-stigmiotypa-toy-lil-paok
7 γκολ
1 κοκκινη
Μεγάλο ευρωπαϊκό διπλό "βαλκανικής" (αφού ως ελληνική δεν αντιμετωπίζεται) ομάδας
Και η κοσμοτέ τα χώρεσε ΟΛΑ σε στιγμιότυπα διάρκειας 2 λεπτών
Μιλάμε οχι απλά ριπλευ των γκολ, αλλά ουτε καν πλήρεις σκηνές ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 5633 εγγραφές
- Παρ 24 Οκτ 2025, 10:14
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 24 Οκτ 2025, 10:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Όπως το δει κανείςGEOL έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 08:40 Μόλις πήρα εξιτήριο από την εντατική στο Παπανικολάου![]()
Τι έγινε τελικά, κερδίσαμε?
![]()
![]()
![]()

- Παρ 24 Οκτ 2025, 11:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Η φάση του Γιακουμάκη είναι τεράστια επέμβαση του τερματά τους και τύχη που ακουμπάει ελάχιστα ο πρώτος αμυντικός. Εκεί γίνεται το 2 5 και λαμβάνει τέλος η σεμνή τελετή. Οπότε δε θεωρώ ότι είμαστε τόσο τυχεροί, όσο παρουσιάζεται.
- Παρ 24 Οκτ 2025, 11:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Πόσο καραγκιόζης αυτός ο.. Κωλοβουρας ο σπικερ.
Λες και περίμενε να έρθει η καταστροφή.
Στον πέναλτι του Ζιβκο μας έπρηξε, πριν την εκτέλεση με τις αποκρούσεις του Τούρκου.
Στο τέλος μιλούσε σαν να ήταν μια απλή νίκη,
ΕΠΟΣ, ήταν ρε κομπλεξαρες.
Καλημέρα, Σωτηράκη μπορείς να καθήσεις ή σε ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 12:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε μάγκες έχετε καταλάβει τι κάναμε χτες;;
Βάλαμε 4 στην έδρα ομάδας που έχει τριπλάσιο μπάτζετ απο εμάς!
Που πέρσι βγήκε στην 8αδα league phase του Champions League!
Που ξεκίνησε με 2/2 και διπλό στην Ρόμα!
Που πριν από κάτι εβδομάδες κόντραρε και πήρε Χ απο την καλύτερη ομάδα στον κόσμο Παρι ...
Βάλαμε 4 στην έδρα ομάδας που έχει τριπλάσιο μπάτζετ απο εμάς!
Που πέρσι βγήκε στην 8αδα league phase του Champions League!
Που ξεκίνησε με 2/2 και διπλό στην Ρόμα!
Που πριν από κάτι εβδομάδες κόντραρε και πήρε Χ απο την καλύτερη ομάδα στον κόσμο Παρι ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 12:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Παντως το offside στο γκολ τους που ακυρωθηκε ηταν εμφανεστατο και σε ροη αγωνα. Εγω που ειμαι ψιλοαμπαλος, ημουν σιγουρος πως ειναι offside. Δεν αγχωθηκα καν σ' εκεινη τη φαση. 2 παικτες τους ηταν μεσα στο τερμα, πως ειναι δυνατον να μην ειναι offside; Το πουλι που εκανε τη μεταδοση, στειλτε το να ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 12:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Παντως το offside στο γκολ τους που ακυρωθηκε ηταν εμφανεστατο και σε ροη αγωνα. Εγω που ειμαι ψιλοαμπαλος, ημουν σιγουρος πως ειναι offside. Δεν αγχωθηκα καν σ' εκεινη τη φαση. 2 παικτες τους ηταν μεσα στο τερμα, πως ειναι δυνατον να μην ειναι offside; Το πουλι που εκανε τη μεταδοση, στειλτε το ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 13:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδιά και η Ρεάλ να είσαι αν δεν έχεις και την τύχη μαζί σου θα χάσεις..έτσι είναι το ποδόσφαιρο.
Όσο για το πέναλτι τους θα μπορούσε να το δώσει ναι αλλά ξέρουμε πως θα πήγαινε μετά το παιχνίδι;Όχι.
Αν βέβαια έδινε εκείνο το πέναλτι εγώ είδα και μια μπάτσα μέσα στην περιοχή τους στον Ντελια μετά ...
Όσο για το πέναλτι τους θα μπορούσε να το δώσει ναι αλλά ξέρουμε πως θα πήγαινε μετά το παιχνίδι;Όχι.
Αν βέβαια έδινε εκείνο το πέναλτι εγώ είδα και μια μπάτσα μέσα στην περιοχή τους στον Ντελια μετά ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 13:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι καβλα ηταν το χθεσινο ρε αδερφια, κι ας εχω την ευρωπη σε τριτη μοιρα. Ολα μακαρι να μεινουν ετσι. Δεν ξερω τι γραφτηκε, το μονο που με πειραξε ηταν η επιμονη να μεινει μεσα ο Ντελιας. Ζιφκο πολλα κιλα καρυδια. Να ναι καλα οι πορτογαλοι που τον ετρξαν τοτε για να τον χαιρομαστε τωρα. Ποιον να ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 14:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχεις απόλυτο δίκιο
Είναι απόρροια τόσο των καλών παικτών που έχει
Όσο και του γεγονότος οτι εχει μεγαλώσει, αντιμετωπίζει πλέον με διαφορετικό μάτι τις αγωνιστικές προκλήσεις και δεν βλέπει πλέον ως άπιαστο όνειρο μια διάκριση
Παράλληλα, γίνεται και σοβαρή δουλειά που οδηγεί σε "αυτοματοποίηση ...
Είναι απόρροια τόσο των καλών παικτών που έχει
Όσο και του γεγονότος οτι εχει μεγαλώσει, αντιμετωπίζει πλέον με διαφορετικό μάτι τις αγωνιστικές προκλήσεις και δεν βλέπει πλέον ως άπιαστο όνειρο μια διάκριση
Παράλληλα, γίνεται και σοβαρή δουλειά που οδηγεί σε "αυτοματοποίηση ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 14:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον Βολιάκο γιατί δεν τον βάλατε στην ψηφοφορία??? 
- Παρ 24 Οκτ 2025, 18:54
- Jump to forum
- Jump to topic
ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ ΧΘΕΣ!!!!
Δεν θελω να πω τιποτα για το ματς...τα ειπατε,τα ειδαμε.
Εγω θα επιμεινω στο δικο μας κομματι.Αυτο που αφορα τον κοσμο...
Τσακαλακια....ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!!!!....Οχι στα ευκολα.....στα δυσκολα...στα ασχημα....στα στραβα!
Καλα μας κανουν και δεν ...
Δεν θελω να πω τιποτα για το ματς...τα ειπατε,τα ειδαμε.
Εγω θα επιμεινω στο δικο μας κομματι.Αυτο που αφορα τον κοσμο...
Τσακαλακια....ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!!!!....Οχι στα ευκολα.....στα δυσκολα...στα ασχημα....στα στραβα!
Καλα μας κανουν και δεν ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 22:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Από το γήπεδο είχα την ιδέα ότι ο Τσαλοφ έκανε πολύ κακό παιχνίδι .Κάθισα και το είδα με ηρεμία και με την δυνατότητα που σου δίνει η τηλεόραση να δεις πιο κοντινά τις επαφές του παίκτη , άλλαξα γνώμη . Υπήρχαν δύο τρεις φάσεις όπου δεν ενήργησε σωστά αλλά δεν ήταν τόσο κακός . Στο τρίτο γκολ ...
- Σάβ 25 Οκτ 2025, 07:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Μάγκας? Έπαρση? Πάρτο αλλιώς.
Τα 2/3 του κειμένου σου είναι αρνητικά σχόλια. Παραθέτεις τα καλά που είπες και αποκρυπτεις τα περισσοτερα. Εμμέσως παραδέχεσαι αυτό που σου έγραψα στο πρώτο σχόλιο. Δεν είπα ότι βγάζεις χολή. Αλλά μπορείς να χαρείς και λίγο. Επίσης όταν κάνεις κάτι και κάποιος ...
- Πέμ 06 Νοέμ 2025, 13:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Young Boys 6/11-22:00,COSMOTESPORTSHD
Στα 2 ματς που δεν έπαιξε βασικός ο Μειτέ χάσαμε 4-1 και 3-1 και το πρόβλημα όταν λείπει είναι εμφανές από την χρονιά του πρωταθλήματος, οπότε θα ήταν ένα μεγάλο ρίσκο να μην αρχίσει. Δε νομίζω να το κάνει ο Ραζβαν αν δεν έχει μεγάλη ανάγκη ξεκούρασης.
Καθώς ανεβαίνει βέβαια ο Μπιάνκο και δένει με ...
Καθώς ανεβαίνει βέβαια ο Μπιάνκο και δένει με ...