Οι μπεταραδες παντως ανεβασαν βιντεο που ζητανε συγγνωμη που ανεβασαν την δηλωση του Ζαφειρη που εν τελει ηταν πριν εναν μηνα.
Και αναφερουν οτι ο Ζαφειρης κανει ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΜΑΖΙ με τον ΠΑΟΚ για να κλεισει απο τωρα αν οχι τον Γεναρη. Και μαλιστα ειπαν και την ατακα "σαν θελει η νυφη και ο γαμπρος ...
Η αναζήτηση βρήκε 274 εγγραφές
- Τρί 19 Αύγ 2025, 15:14
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 19 Αύγ 2025, 17:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Βεβαια αν γινει κανα χαζο και αποκλειστουμε απο Ριεκα θα φταιει ο Ραζβαν και οχι το ελλιπες ροστερ.
Ε ναι, δίχως να έχουμε ακόμα την παραμικρή εικόνα του αντιπάλου, είναι δεδομένο ότι αν γίνει κανένα χαζό, θα ευθύνεται ασυζητητί και αποκλειστικά το ελλιπές ροστερ.
Του χρόνου λοιπόν να ...
- Τρί 19 Αύγ 2025, 19:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε μαγκες τι θα γίνει;;
5 λογαριασμοι μας σπάτε συνέχεια τα νεύρα!!
Τι θα γινει;;;
Περυσι πρόπερσι παραπροπερσι.
Εεε ρε γαμωτο δεν είναι όλα τα ίδια!
Κυνηγάς χαφ από το πάνω ράφι και φαίνεσαι σοβαρος στο να το πας μέχρι τέλους!!
Εεες νυσαφι πια!
Και οι μεν και οι δε!
Το επόμενο οφτοπικ και ...
5 λογαριασμοι μας σπάτε συνέχεια τα νεύρα!!
Τι θα γινει;;;
Περυσι πρόπερσι παραπροπερσι.
Εεε ρε γαμωτο δεν είναι όλα τα ίδια!
Κυνηγάς χαφ από το πάνω ράφι και φαίνεσαι σοβαρος στο να το πας μέχρι τέλους!!
Εεες νυσαφι πια!
Και οι μεν και οι δε!
Το επόμενο οφτοπικ και ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 18:50
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 20 Αύγ 2025, 20:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Ενα μεγάλο μπράβο στον και στον Κωσταντελια που με την παραμονή του και το ψηστήρι κατάφερε να φέρει την παιχτουρα
Ελπιζω να προλαβουν να παιξουν μαζι τον Γεναρη :mrgreen: :mrgreen:
Εσύ το γελάς, αλλά καπου το διάβασα και αυτό. Ότι θα πάρουμε Ζαφείρη Γενάρη γιατί τότε θα δώσουμε τον ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 20:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Α ρε Σαμπρακο, κριμα..
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 11:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπόν, κανονίστε την πορεία σας. Συζητειστε σαν νοήμονες άνθρωποι χωρίς χαρακτηρισμούς και ειρωνίες. Αν δεν έχετε να προσφέρετε κάτι νέο στη συζήτηση, κάτι που δεν έχει γραφτεί , ειπωθεί, ίσως να το κρατήσετε μέσα σας και να μην το ξαναγράψετε. Υπάρχουν μέλη που πραγματικά θέλουν να διαβάσουν αν ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 09:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι, είναι ελαφρώς off-topic... αλλά όπως είπε κι ένας φίλος πιο πάνω, έχει χαθεί κάθε ίχνος ρομαντισμού. Έχει χαθεί το πάθος για την ομάδα, το αγνό συναίσθημα, η καλώς εννοούμενη τρέλα. Έχω κάνει ταξίδι να έρθω να δω τον ΠΑΟΚ και κοιμήθηκα στο δρόμο, δεν με χάλασε καθόλου. Με είπανε τρελό. Είμαι ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 15:53
- Jump to forum
- Jump to topic
προβοκάτσια? πας καλα? αυτες ακριβως είναι οι δηλώσεις.
Χάρη επειδή δεν είμαστε όλοι 3χρονα και δεν έχω καμία όρεξη να μπαίνω σε χωρίς νόημα συζητήσεις ξέρω πολύ καλά ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ είπε , όπως και τι εννοούσε. Το μείζον ζήτημα λοιπόν όπως τονίστηκε από τον Rene και επιβεβαιώθηκε από εσένα ΔΕΝ ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 16:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγγνώμη παιδιά, δεν μπορούσα να αντισταθώ

- Δευ 25 Αύγ 2025, 17:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι από τις στιγμές που νοιώθεις ότι το καθήκον σου το έκανες. Παραλάβαμε εναν ΠΑΟΚ με τεράστιο λαό και ως γεννια παραδίδουμε στους νέους έναν ΠΑΟΚ με μεγαλομέτοχο βουνό, με λαό σε κάθε χωριό της χώρας ΠΛΕΟΝ , και με ΟΜΑΔΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΙΟΜΑΤΗ τίτλους και μεταγραφές ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ που κοιτα τους πάντες ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 18:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Είναι το τοπικ αυτό αγίασμα και υπερμεγέθες πρηξοπουτσι ταυτόχρονα ναι ή όχι;
Είναι η κρυφή εμμονή του ΠΑΟΚτση να βλέπει εν έτει 2025 πηχιαιους τίτλους στα σπορ του βορρά για να βαυκαλιζεται ότι σηκώνει τσ λ. Κάθε χρόνο ευχή και κατάρα, ναι ή όχι;
Ναι και ναι
Πρηξοπουύτσι ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ
Είναι η κρυφή εμμονή του ΠΑΟΚτση να βλέπει εν έτει 2025 πηχιαιους τίτλους στα σπορ του βορρά για να βαυκαλιζεται ότι σηκώνει τσ λ. Κάθε χρόνο ευχή και κατάρα, ναι ή όχι;
Ναι και ναι
Πρηξοπουύτσι ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ
- Τετ 27 Αύγ 2025, 14:35
- Jump to forum
- Jump to topic
εγω παντως ξερω,αλλα δεν σας τα λεω γιατι πατε και τα λετε!!!! 

- Τετ 27 Αύγ 2025, 15:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομιζω οτι αν ηταν ιδιοκτήτης ο "βενγκα του βορρα" μαζι με τον κυρ-Αλκη και τον κυρ-Θανάση, δεν θα υπήρχε τετοι αποδιοργανωση στην παε ΠΑΟΚ , με τους μεταγραφές .Αλλα είμαστε άτυχοι
- Τετ 27 Αύγ 2025, 19:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα κάνω πάντως ένα γενικό σχόλιο.
Μένω έκπληκτος πραγματικά σε βαθμό που με κάνει να νιώθω παντελώς άσχετος,το πώς μέσα σε 15 λεπτά από την στιγμή που βγαίνει ένα όνομα έχετε όχι απλά άποψη αλλά ανάλυση κάθε πτυχής του παιχνιδιού του.
@@λακες πόσους παίκτες ξέρετε πραγματικά;
Θεωρώ τον εαυτό μου ...
Μένω έκπληκτος πραγματικά σε βαθμό που με κάνει να νιώθω παντελώς άσχετος,το πώς μέσα σε 15 λεπτά από την στιγμή που βγαίνει ένα όνομα έχετε όχι απλά άποψη αλλά ανάλυση κάθε πτυχής του παιχνιδιού του.
@@λακες πόσους παίκτες ξέρετε πραγματικά;
Θεωρώ τον εαυτό μου ...