Η αναζήτηση βρήκε 432 εγγραφές
- Δευ 04 Μάιος 2026, 12:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Eίδα μόνο το απόσπασμα στο twitter, αλλά τώρα που έβαλα την εκπομπή είναι αρκετά χειρότερο. ο τύπος δεν είναι καλά. και το έχει ξανακάνει.
edit
https://dai.ly/xa80qmk
Λέμε για τους δικούς μας αλλά οι αρδ της κούλας είναι δέκα επίπεδο κάτω από τον οποιονδήποτε άλλον..βασικά δεν έχουν ούτε ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πρώην ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ
Δύο πρόσφατες συνεντεύξεις πρώην ποδοσφαιριστών μας
Γιασεμής Γιασεμάκης :
https://youtu.be/gg0E_rx_n0I?si=i7OBLUp1sGMmUlSV
Φρανκ Ζουέλα :
Σύντομη η αναφορά στον ΠΑΟΚ (όπως και το πέρασμα του από την ομάδα) στο 53:40 , φαίνεται όμως ότι κατάλαβε που έπαιξε. Γενικά ενδιαφέρουσα όλη η ...
Γιασεμής Γιασεμάκης :
https://youtu.be/gg0E_rx_n0I?si=i7OBLUp1sGMmUlSV
Φρανκ Ζουέλα :
Σύντομη η αναφορά στον ΠΑΟΚ (όπως και το πέρασμα του από την ομάδα) στο 53:40 , φαίνεται όμως ότι κατάλαβε που έπαιξε. Γενικά ενδιαφέρουσα όλη η ...
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 20:53
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 20:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΑΕΛ Κυριακή 24/8, 21:00, Novasports Prime
Το σημερινό πρώτο ημίχρονο δεν έχει καμμία σχέση με τα προηγούμενα ματς . Είχαμε ευκαιρίες τις οποίες σπατάλησε ο ντεφορμέ Ζιφκοβιτς.
Οι σέντρες κάπως καλύτερα αλλά συνεχίζουν να είναι κακές
Οι σέντρες κάπως καλύτερα αλλά συνεχίζουν να είναι κακές
- Δευ 25 Αύγ 2025, 07:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΛ 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Μερικές φορές είναι ν' απορεί κανείς , με το αν οι οπαδοί ,εκτός από το ότι (φέρονται να) αγαπούν την ομάδα , σκαμπάζουν και λίγο από μπάλλα. Δεν υπάρχει κούραση σε "συνεχόμενα" παιχνίδια στην ΑΡΧΗ της περιόδου Απ' εναντίας , ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ "συνεχόμενα" παινχίδια για να βρουν ΡΥΘΜΟ και οι ΠΑΙΚΤΕΣ και η ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 08:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΛ 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Είχε ενέργεια και διάθεση η ομάδα; Σε ικανοποιητικό βαθμό ναι
Είχε ευκαιρίες η ομάδα; Ναι
Η Λάρισα είναι για πέταμα; Οχι, και θα φανεί μέσα στη σεζόν. Οι Σέρρες πολύ χειρότερη ομάδα επί του παρόντος και πιθανότατα και επί του μέλλοντος.
Σε αντίθεση με ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ άλλες πρεμιέρες, ο ΠΑΟΚ χθες ήταν ...
Είχε ευκαιρίες η ομάδα; Ναι
Η Λάρισα είναι για πέταμα; Οχι, και θα φανεί μέσα στη σεζόν. Οι Σέρρες πολύ χειρότερη ομάδα επί του παρόντος και πιθανότατα και επί του μέλλοντος.
Σε αντίθεση με ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ άλλες πρεμιέρες, ο ΠΑΟΚ χθες ήταν ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 22:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Ατρομητος 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Εμένα μου άρεσε η ομάδα στο πρώτο. Και ο ιβανουσετς θα βοηθήσει πολυ όσο περνάει ο καιρός πιστεύω. Γενικα σουταρουμε και παραπανω. Μπράβο για το τρίποντο, πάμε στη διακοπή και να επιστρέψουμε ακόμα καλύτεροι.
Υγ. Μπορεί να είμαι αμπαλος, αλλα εγω δεν τον βρήκα κακό τον οζντοεφ. Μην σας πω μου άρεσε ...
Υγ. Μπορεί να είμαι αμπαλος, αλλα εγω δεν τον βρήκα κακό τον οζντοεφ. Μην σας πω μου άρεσε ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 19:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26
Ισοπέδωσε τους όλους στο πέρασμά σου ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΟΥ!!!!
ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!
ΙΒΑΝ :ΠΑΡΩΝ
ΡΑΖΒΑΝ: ΠΑΡΩΝ
ΟΜΑΔΑ ! ΜΠΕΤΟΝ ΑΡΜΕ
ΕΜΕΙΣ :ΕΚΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
υγ. Όλοι μαζί για ακόμα ένα αήττητο νταμπλ και ονειρικα ντρεμπλ.
ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!
ΙΒΑΝ :ΠΑΡΩΝ
ΡΑΖΒΑΝ: ΠΑΡΩΝ
ΟΜΑΔΑ ! ΜΠΕΤΟΝ ΑΡΜΕ
ΕΜΕΙΣ :ΕΚΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
υγ. Όλοι μαζί για ακόμα ένα αήττητο νταμπλ και ονειρικα ντρεμπλ.
- Κυρ 14 Σεπ 2025, 22:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Από Ιβανουσετς είδα τρομερό κράτημα μπάλας και οξυδέρκεια. Μόλις αφομοιωθεί θα δούμε ωραία πράγματα.. Ο Τσαλοφ έκανε δύο κοντρόλ και ένα γύρισμα που ο Γιακουμάκης ούτε στον ύπνο του δεν κάνει. Επίσης καλό πρέσινγκ. Ορεξάτος και ο Καμαρα..
Μια χαρά είναι η ομάδα, να γυρίσουν και οι Ντεσπο και ...
Μια χαρά είναι η ομάδα, να γυρίσουν και οι Ντεσπο και ...
- Κυρ 14 Σεπ 2025, 22:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Μπράβο σε όλους
Βάση εικόνας ματς εύκολη νίκη χωρίς να απειληθουμε ουσιαστικά.
Καποιες στιγμές μέσα στο ματς (το πέναλτι και η μη κόκκινη του τέρματος για μια τρίχα) το έκαναν θρίλερ.
Συνεχίζουμε
Βάση εικόνας ματς εύκολη νίκη χωρίς να απειληθουμε ουσιαστικά.
Καποιες στιγμές μέσα στο ματς (το πέναλτι και η μη κόκκινη του τέρματος για μια τρίχα) το έκαναν θρίλερ.
Συνεχίζουμε
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Κατηφόρα. Σεπτέμβρη μήνα, μέσα σε 10 μέρες πας να τινάξεις την χρονιά στον αέρα. Περίμενα πολύ περισσότερα από προπονητή και παίχτες. Παραμένω μεγάλος υποστηρικτής του πρώτου, αλλά πρέπει επειγόντως να βρει τον τρόπο. Και πρέπει εδώ και τώρα οι μέτριοι παίχτες να υπερβάλλουν εαυτούς, όπως και να ...
- Τρί 30 Σεπ 2025, 09:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ένας Ζαφείρης ... θα φέρει την Άνοιξη στον ΠΑΟΚ...
Κόντρα στο ρεύμα και στην απαισιοδοξία εγώ βλέπω μία ομάδα με πολλές δυνατότητες που όμως πατάει φρένο γιατί της λείπει το γρανάζι που ακριβοπλήρωσε στη φετινή μεταγραφική περίοδο.
Κάνω εικόνα τον Μπάμπα να πασάρει στον Ντέλια και να παίρνει την ...
Κόντρα στο ρεύμα και στην απαισιοδοξία εγώ βλέπω μία ομάδα με πολλές δυνατότητες που όμως πατάει φρένο γιατί της λείπει το γρανάζι που ακριβοπλήρωσε στη φετινή μεταγραφική περίοδο.
Κάνω εικόνα τον Μπάμπα να πασάρει στον Ντέλια και να παίρνει την ...
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 15:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-οσφπ Κυριακή 5/10/2025 Γήπ. Τούμπας, ώρα 20.30
Λοιπόν..
επειδή σας έχουν κανει τα μυαλά γιαυορτι με την "ανωτερότητα" της Ε.Ο δηλαδή με κάτι ανύπαρκτο, να έχετε υπ' όψιν ότι ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΟΚ το μετριοκαλο σύνολο της ΕΟ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ σε πραγματικές συνθήκες ποδόσφαιρου
Απλα σημερα ο οργανισμός ΠΑΟΚ ειτε από μονος του ειτε απο "αλλους' εχει βάλλει ...
επειδή σας έχουν κανει τα μυαλά γιαυορτι με την "ανωτερότητα" της Ε.Ο δηλαδή με κάτι ανύπαρκτο, να έχετε υπ' όψιν ότι ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΟΚ το μετριοκαλο σύνολο της ΕΟ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ σε πραγματικές συνθήκες ποδόσφαιρου
Απλα σημερα ο οργανισμός ΠΑΟΚ ειτε από μονος του ειτε απο "αλλους' εχει βάλλει ...
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 20:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Ένας ΠΑΟΚ που ούτε ξέρει τι θέλει να παίξει, ούτε μπορεί να το παίξει, ούτε πιστεύει στον εαυτό του (το σημαντικότερο, αφού αν πίστευε θα έκρυβε κάποια αρνητικά και αδυναμίες)
Από την άλλη ένας γαύρος που δεν έκανε ποτέ τίποτα τρομερό, αλλά και πιστεύει στον εαυτό του και παίζει αυτό που έχει ...
Από την άλλη ένας γαύρος που δεν έκανε ποτέ τίποτα τρομερό, αλλά και πιστεύει στον εαυτό του και παίζει αυτό που έχει ...
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 20:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντομεταξυ καμία ομάδα δεν έκανε κάτι καλύτερα από την άλλη, απλά σε τέτοια παιχνίδια δυστυχώς θα πληρώσεις την στιγμή που ο Καμαρά κοροϊδεύει ή δεν μπορεί.