Η αναζήτηση βρήκε 434 εγγραφές

Return

από giapas
Παρ 29 Αύγ 2025, 09:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Έβλεπα τώρα τα στιγμιότυπα γιατί χτες μου ξέφυγε.
Στο σημείο που η Τούμπα φώναζε το όνομά σου και σηκώθηκες συγκινημένος,αδυνατισμένος -μια κανονική ασκητική μορφή να χαιρετήσεις , εγώ να σου πω την αλήθεια ψιλοβουρκωσα.

Αν κάποιος εκεί στα μαύρα 90's + 00's μου έλεγε ότι ,μεγαλωμένος σε δύσκολες ...
από Χωρικός
Παρ 29 Αύγ 2025, 21:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Kabamaru11 έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 21:19 Οσο βλεπουν πως ο κοσμος ειναι αντιθετος με ολο αυτο,τοσα περισσοτερα μελη θα πηδηξουν απο το καραβι του Κυρ Θαναση.Δεν ειναι χαζοί
Καλά , απ'το καράβι πήδηξαν κατα πως φαίνεται και κάποιοι περίεργοι λογαριασμοί που είχαν μαζευτεί εδώ μέσα, μαζί με κάποιους δικούς μας...πλανεμένους!
από Мир
Παρ 29 Αύγ 2025, 23:44
Jump to forum
Jump to topic

τι ουσιαστικο ειπε η δικηγορος? υφακι δεν σας δειχνω τι συμφωνηθηκε γιατι δεν εχει αξια αλλα δεν το εδειξε,και λεγανε οτι υπαρχει ρητρα εμπιστευτικοτητας σε χαρτι που ελεγε η δικηγορος οτι δεν ειχε καμμια αξια.....αλλα δεν σας το δειχνω.... :evil: :evil:

Η δικηγόρος, μετά τον παπαρολογο αναλυτή ...
από navigator11
Κυρ 31 Αύγ 2025, 13:29
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ θα διαφωνήσω. Στόχος δεν είναι να φύγει ο τελης. Εφόσον ο ίδιος θέλει να είναι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ σαφώς και θα είναι. Εγώ προσωπικά είχα θέμα με συμπεριφορά ατόμων στην μάνα του συλλόγου. Οχι με τον τέλη. Τώρα ποιοι συμβούλεψαν τον τέλη να ποντάρει επικοινωνιακά σε απολιθώματα του ...
από Equalizer
Κυρ 31 Αύγ 2025, 13:37
Jump to forum
Jump to topic

Όσα δις κι αν έχει - και άρα "συμφέρον μας είναι να τον έχουμε από κοντά"

Όσα δις κι αν θέλει όντως να βάλει στον ΠΑΟΚ

Ο τρόπος που έκανε την έναρξη είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να οδηγήσει σε κάτι καλό. Είναι εντελώς αντι-ΠΑΟΚ, και οχι απλά θεσσαλονικευς, αλλά και τριτοξάδερφος της γοργόνας του Μεγαλέξανδρου ...
από GEOL
Κυρ 31 Αύγ 2025, 14:48
Jump to forum
Jump to topic

Ο "αόρατος" που εμφανίστηκε είναι ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ? Μάλιστα!!! Προσωπικά το κόβω εδώ, το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ είναι το σπίτι μας για πάρα πολλούς εδώ μέσα και για πάρα πολλά χρόνια, δεν θα φάμε μόνιμο μπαν απαντώντας σε κάποιους συγκεκριμένους!
από Equalizer
Δευ 01 Σεπ 2025, 23:31
Jump to forum
Jump to topic

Τα του τι μπορεί να κάνει ο Μυστακίδης στο μπάσκετ, τα έγραψα στο σχετικό τόπικ

Το γεγονός παραμένει οτι ένας άνθρωπος που υποτίθεται οτι είναι ΠΑΟΚτσης και.. Θεσσαλονικευς, έχει ΜΗΔΕΝΙΚΗ επαφή με την ιδέα του ΠΑΟΚ και τις πράξεις που θα την αντιπροσώπευαν, ΜΗΔΕΝΙΚΗ επαφή με το κοινό, ΜΗΔΕΝΙΚΗ ...
από nunies4
Παρ 05 Σεπ 2025, 17:18
Jump to forum
Jump to topic

Δεν είναι ωραία εικόνα να εκφράζεται ο κόσμος δημοκρατικά; Ίσα ίσα που θα λειτουργούσε και σαν αφύπνιση για τον ΑΣ και προβληματισμό μήπως μια στο εκατομμύριο κάπου εσφαλαν και αυτοί σε κάτι
από navigator11
Παρ 05 Σεπ 2025, 18:10
Jump to forum
Jump to topic

Εμένα πάλι η απορία μου δε λέει να λυθεί μετά από τόσον καιρό. Υποτίθεται πως έγινε μια συμφωνία μεταξύ ΑΣ και Θεσσαλονικέως. Νομικό κουρελοκωλόχαρτο κατά την κυρία νομική εκπρόσωπο της ... ΠΑΟΚομητρός. Παρά ταύτα, και πιστεύω ότι σχεδόν ουδείς το αμφισβητεί αυτό, ουδέποτε, ενώ ζητήθηκε από πλευράς ...
από eorptol1
Κυρ 07 Σεπ 2025, 12:33
Jump to forum
Jump to topic

Αν απομονώσεις τα 5 χρόνια ανυπαρξίας του Σαββίδη σε όλα τα ζητήματα του ΠΑΟΚ τότε ναι θα μιλησιυσαμε για τρύπημα προδοσία και για πραγματική ντροπή στυλ συμπεριφορά του ΑΣ στον ευεργέτη του ΠΑΟΚ. Αν βάλεις όμως αυτά τα 5 χρόνια τότε η επιφύλαξη και οι ενέργειες για να βρουν επενδυτή για το γήπεδο ...
από george188
Κυρ 07 Σεπ 2025, 12:49
Jump to forum
Jump to topic

Το μπουρδελο που γινόμαστε κάθε φορά που βγαίνει οποιαδήποτε ειδηση για αλλαγή σε ιδιοκτησιακό καθεστώς και η καχυποψία που επικρατεί είναι 100% δικό σας επίτευγμα, κανενός άλλου ( για τον ΑΣ μιλάω)
από astral
Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:50
Jump to forum
Jump to topic

Ναι αλλά στους ΤρολΙβανΦυγε4 που αυθόρμητα συμφωνούν μαζί του, στάζει μέλι και είναι ευγενεστατος :lol:
από loukas karadimos
Πέμ 11 Σεπ 2025, 09:02
Jump to forum
Jump to topic

Τιποτα μεμπτο προς το παρον παιδια

Απλα να καταγραφει και αυτο το ΓΕΓΟΝΟΣ και οταν ερθει η ωρα θα κανουμε την σουμα με τον ΑΣ και τα πεπραγμενα του.

Ολοι ειναι αθωοι μεχρι να αποδειχτει το αντιθετο, αλλα ε, το νου σας, μην τυχον και αποδειχτει....
από Adamandad
Πέμ 11 Σεπ 2025, 09:24
Jump to forum
Jump to topic

Εντωμεταξύ, έτσι όπως γράφτηκε η ανακοίνωση είναι σαν οι άνθρωποι του ερασιτέχνη να ενημέρωσαν τους εκπροσώπους του Μυστακίδη ότι ο Μυστακίδης ενδιαφέρεται να συνεισφέρει στο βόλεϊ. Χαχαχαχαχα, θέλει η ........ να κρυφτεί....