Αναζήτηση για περισσότερες από 1430 εγγραφές
- Τρί 19 Αύγ 2025, 21:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Aυτα τα φορ μονο αν φυγει ο Τσαλοφ η στοπερ μονο αν βρουν κατι καλο καταλαβαινουμε ποσο κοντρα πανε σε λογικη με την αποκτηση Ζαφειρη στα 12 μυρια. Αυτο εννοουσα πριν με τα χαλασμενα υδραυλικα οχι το αν θα εχει ο Ζαφειρης παπουτσια...
Το λογικό είναι ότι φορ θα φέρουμε αν φύγει ο Τσάλοφ, Και ...
- Τρί 19 Αύγ 2025, 21:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Aυτα τα φορ μονο αν φυγει ο Τσαλοφ η στοπερ μονο αν βρουν κατι καλο καταλαβαινουμε ποσο κοντρα πανε σε λογικη με την αποκτηση Ζαφειρη στα 12 μυρια. Αυτο εννοουσα πριν με τα χαλασμενα υδραυλικα οχι το αν θα εχει ο Ζαφειρης παπουτσια...
Το στόπερ ΑΝ βρουν κάτι καλό που το διάβασες; Πουθενά δεν ...
- Τρί 19 Αύγ 2025, 21:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν είμαστε «ο Θεός να μας φυλάει»;
Μια κάρτα και μια μυϊκή ενόχληση μακρυά είμαστε.
Τέλος πάντων όλα καλά.
Μια κάρτα και μια μυϊκή ενόχληση μακρυά είμαστε.
Τέλος πάντων όλα καλά.
- Τρί 19 Αύγ 2025, 21:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχουμε πλακα...Στον αγώνα με τους Αυστριακούς όλο το φορουμ έλεγε Τσαλοφ φυγε μόνος σου. Τώρα το φορουμ λέει δεν υπάρχει λογική στο να αποκτηθει 4ρτο φορ αλλά υπάρχει λογική να δώσουμε 12 μυρια για Ζαφειρη...
- Τρί 19 Αύγ 2025, 21:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάτι λογαριασμοί είχαν σταματήσει μόλις ακούστηκε το θέμα Ζαφείρη. Άλλοι έγραφαν αραιά αραιά και μουδιασμένα. Τώρα που καθυστερεί ή μπορεί και να μη γίνει φυσικά, άρχισαν να βγαίνουν παλι απ'τις τρύπες και να μας ζαλίζουν τα ούμπαλα.. Εγώ γουστάρω Μπαταούλα και Λόβρεν και Τσοπούρογλου άμα λάχει ...
- Τρί 19 Αύγ 2025, 21:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντάξει παιδιά μην ενοχλείστε , σταματάω εδώ.
Ολα καλά με το ρόστερ, όλα καλά με τον Λοβρεν , όλα καλά με τον Μπαταούλα που δεν τον έχω δει ποτέ , όλα καλά με τον Τσοπουρογλου και τις κάρτες .
Αυτό όμως το ΠΑΟΚομετρο «εγώ είμαι ΠΑΟΚ και με Τσοπουρογλου και με Μπαταούλα κλπ» κόψτε το.
Ολοι ΠΑΟΚ ...
Ολα καλά με το ρόστερ, όλα καλά με τον Λοβρεν , όλα καλά με τον Μπαταούλα που δεν τον έχω δει ποτέ , όλα καλά με τον Τσοπουρογλου και τις κάρτες .
Αυτό όμως το ΠΑΟΚομετρο «εγώ είμαι ΠΑΟΚ και με Τσοπουρογλου και με Μπαταούλα κλπ» κόψτε το.
Ολοι ΠΑΟΚ ...
- Τρί 19 Αύγ 2025, 21:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν υπάρχει καμία γκρίνια στο να γράφει κάποιος την πραγματικότητα.
Το ρόστερ έχει ελλείψεις και οι μεταγραφές έχουν αργήσει σε κομβικές θέσεις. Είναι η αλήθεια.
Ελπίζω να μην το πληρώσει η ομάδα αυτό.
Το ρόστερ έχει ελλείψεις και οι μεταγραφές έχουν αργήσει σε κομβικές θέσεις. Είναι η αλήθεια.
Ελπίζω να μην το πληρώσει η ομάδα αυτό.
- Τετ 20 Αύγ 2025, 01:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά από 3 μήνες που διαβάζω αυτό το τόπικ, αντιμετωπίζω προβλήματα ύπνου. Όποτε πάει να με πάρει εμφανίζονται μπροστά μου ο Κόλλει και ο Μπακαγιόκο με το κιμονό.
- Τετ 20 Αύγ 2025, 09:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Μ'αρέσει που τα αισιόδοξα inside info τα δέχονται όλοι χωρίς αμφισβήτηση, αλλά τα απαισιόδοξα αντιμετωπίζονται με σκεπτικισμό. Στο μεταξύ δεν λέει κάτι παράλογο το παιδί, ούτε κάτι κακό, αν σκόπευαν να δώσουν πχ 3-4 για στόπερ κι άλλα τόσα για χαφ, ε τώρα με τα 12 για Ζαφείρη θα αλλάξουν αυτά.
- Τετ 20 Αύγ 2025, 09:34
- Jump to forum
- Jump to topic
έκανα ένα μήνα συνειδητή αποχή από το φόρουμ καθώς η τοξικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο.
Η ομάδα έχει κραχτές ελλείψεις και αδυναμίες ενώ όλοι οι ανταγωνιστές μας ενισχύονται και ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής μας για τον τίτλο, ο ΟΣΦΠ, δείχνει πιο σοβαρός από ποτέ και να έχει ανέβει επίπεδο.
Μας έχει ...
Η ομάδα έχει κραχτές ελλείψεις και αδυναμίες ενώ όλοι οι ανταγωνιστές μας ενισχύονται και ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής μας για τον τίτλο, ο ΟΣΦΠ, δείχνει πιο σοβαρός από ποτέ και να έχει ανέβει επίπεδο.
Μας έχει ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 09:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάποιοι μάλλον δεν έχουν δει το ημερολόγιο.
- Τετ 20 Αύγ 2025, 10:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό που περιμένουμε να βρει η Σλάβια αντικαταστατη είναι ακραίο τρολαρισμα. Και δέχεται και πίεση απο παίχτη. Εμείς στην περίπτωση Ακπομ για παράδειγμα,τον δώσαμε ενω είχαμε προκριματικά Τσλ και δεν είπαμε " μισό μάγκες να βρούμε αντικαταστατη και μετα δικό σας". Δικαίωμα τους βέβαια, αλλα πως ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 10:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Η δική μας, όχι των άλλων. Αυτό σημαίνει ότι μόνο ανενεργούς/μη υπολογίσιμους μπορείς να κλείσεις από ένα σημείο και μετά, με ότι αυτό συνεπάγεται.pagotatzis έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 10:48 Νομίζω πολλοί από σας παραλείψατε ότι φέτος η μεταγραφική περίοδος συνεχίζει μέχρι μέσα Σεπτεμβρίου!
- Τετ 20 Αύγ 2025, 10:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως το πλάνο της Σλάβια μια χαρά το βρίσκω. Με μάξιμουμ 600 χιλιάρικα συμβόλαιο έχει μια χαρά ομάδα με νεαρούς ποδοσφαιριστές. Πούλησαν και έναν εξτρέμ 22 εκατομμύρια και έβγαλαν την χρονιά.
- Τετ 20 Αύγ 2025, 10:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Pagotatzis
Μπορεί η περίοδος μεταγραφών να λήγει 12/9, αλλά οι δηλώσεις στην ΟΥΕΦΑ λήγουν 2/9 τα μεσάνυχτα
Μπορεί η περίοδος μεταγραφών να λήγει 12/9, αλλά οι δηλώσεις στην ΟΥΕΦΑ λήγουν 2/9 τα μεσάνυχτα